27 yaşında bekar olmak

Çocuk yapabildiniz mi

neden evlenmediniz bu yaşa kadar hani kendiniz mi istemediniz nasip mi olmadı

Bu yaşına kadar bi tane adam bulamamak herkesin evli olması sevilmemişlik yalnızlık hissi bunlarla nasıl baş edilir umut kalmadı hayattan bıktım
bence arkadaşın demek istediği çevresindekiler evlenmiş kendisi de erkek arkadaşı olmadığı için yalnız hissediyor imreniyor onlara benim de olsun istiyor doğal olarak bu da en doğal hakkı ama en güzel yaşlar o yaşlar bana şu an çok genç geliyor ama evlenicem diye de evlenme sakın

Bekliyoruz Napalım

Evet yalnızım

valla canım çok iyi anlıyorum seni bende 31 yaşında ve yalnızım artık üzülmüyorm aglayamıyrum bile saçlarımda aklar çıktı üzülmekten sana tavsiyem karşına çıkan insanları çok iyi değerlendir benim şu an bakmadığım erkekler benden daha güzel kızlarla evliler ve mutlular bazen keşke değerlendirseydim diyorum

Ben 30 yaşındayım yeni evlendim. Sizi anlıyorum. Ama 27 yaşa evlenmek için erken bakıyorum ben. Çünkü 30 yaşında olmama rağmen halen kendimi küçük hissediyorum. Ama bekarlık sultanlık da değil evlenmek isteyen biri için. Denginiz değilse cehennem olur tabi ki. Ben değil ama arkadaslarım sosyal medyada tanışıp evlendi. 50 kişinin 50 si sahtekar olamaz yani.

Zaten bulayım tanıyım vs bi sürü süreç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…