Herkes evli değil, mesela ben. 42 yaşındayım ve bekarım. Herkesin evli, mutlu olduğunu nereden çıkardın? Sen resmen gelsin bela beni bulsun diye uğraşıyorsun. Bu gidişle hayatının hatasını yapacaksın. Yaşın daha 27, ne bu evlilik merakı?Neden herkes evli o zaman
Siz evlenseniz de mutlu olamazsınız.Neden herkes evli o zaman
Herkes evli değil, mesela ben. 42 yaşındayım ve bekarım. Herkesin evli, mutlu olduğunu nereden çıkardın? Sen resmen gelsin bela beni bulsun diye uğraşıyorsun. Bu gidişle hayatının hatasını yapacaksın. Yaşın daha 27, ne bu evlilik merakı?
Sizin giibi aynıSiz evlenseniz de mutlu olamazsınız.
Bazı insanlar da hep böyle elinde olmayanı saplantı yapar.
Siz evlenseniz elalemin kocasıyla kayınailesiyle kıyas yapar mutsuz olursunuz. Çocuk yok der yakarsınız. Çocuk olur bir de kız olsun dersiniz.
Yani sizin mutlu ve halinden memnun olma şansınız yok
Gayet de mutlu olunuyor valla.bir sevişse var ya pamuk gibi olurSiz evlenseniz de mutlu olamazsınız.
Bazı insanlar da hep böyle elinde olmayanı saplantı yapar.
Siz evlenseniz elalemin kocasıyla kayınailesiyle kıyas yapar mutsuz olursunuz. Çocuk yok der yakarsınız. Çocuk olur bir de kız olsun dersiniz.
Yani sizin mutlu ve halinden memnun olma şansınız yok
Bu yaşına kadar mıBu yaşına kadar bi tane adam bulamamak herkesin evli olması sevilmemişlik yalnızlık hissi bunlarla nasıl baş edilir umut kalmadı hayattan bıktım
herkes mi?Neden herkes evli o zaman
ilişkim yokherkes mi?
benim bundan neden haberim yok? dahası neredeyse tüm arkadaş çevrem, köydeki kuzenlerim bile bekar benim. anadolunun ortasında kendi başına saçma sapan bir köyde kızlar bekar siz diyorsunuz herkesler evli. Alla Allah.
evlenin tabii ki çok da güzel bir evliliğiniz iyi bir eşiniz mutlu bir hayatınız da olsun elbette ama sizin her konunuz her konuda mesajınız böyle
erkekler rererö
yalnızım
bekarım
ölüyorum.
tabii ki devri, ilişkileri sorgulayın etrafınızdaki durumları değerlendirin, yorumlayın ama sürekli böyle bir "evlenmezsem ölecem" rayihası saçarsanız nasıl düzgün ilişkiniz olabilir ki?
önce güzel bir ilişki yaşayın hele de evlenirsiniz.
Salt sevişmeyle mutlu olunsa sen olurdun ferhans. Hani nerede iç huzurun mutluluğun?Gayet de mutlu olunuyor valla.bir sevişse var ya pamuk gibi olur
Sürekli tek gecelik ilişkiler yaşayan hiçbir kadının gerçekten mutlu olduğunu düşünmüyorum.Dediğiniz gibi iç huzur falan olmuyor çünkü duygusal tarafları eksik ,halbuki böyle hayatlar yaşamadan hem sevilip hem de güzel bir cinsel hayat mümkün...Kaldı ki bedenlerini çoğu kişiye açıyorlar onların enerjileri de geçiyor falan resmen kabuğu kalkmış yara gibi zarara çok meyilli.Salt sevişmeyle mutlu olunsa sen olurdun ferhans. Hani nerede iç huzurun mutluluğun?
Ablamın taa orta okuldan çok tatlı bir arkadaşı vardı yaşı 34-35 falan olmustu ama hala bekardı Muğla Milas’ta üniversite okuyup sonra izmire geri gelmişti hep derdi Milas’a geri gidicem orayı çok seviyorum falan bir gün cidden kafasına koydu ve Milas’a gitti gittiği gün suan ki eşi ile tanışmış görsen maşallah abi de o kadar yakisikli ki baya durumu falan da var ev yapımı şarap vs yapıyorlar. Şimdi yaşı 40 oldu 5 yıldır falan evli çok tatlı da bir oğlu var aslında her şey nasip kısmet benim ablamda 29’da evlendi 30 ve 33 yaşlarında anne oldu bende 28 yaşında anne oldum yani demem o ki her şeyin yeri ve zamanı var böyle üzülme güzel dualarda bulun rabbim senin de karşına çok seveceğin düzgün çok tatlı birini çıkarsın inşallahBu yaşına kadar bi tane adam bulamamak herkesin evli olması sevilmemişlik yalnızlık hissi bunlarla nasıl baş edilir umut kalmadı hayattan bıktım
+1Tüm konuların bu mealde. Bu tarzla da zor bulursun. Bulsan da kötü bir evlilik yaparsın. Önce bir kendine gel. Genceciksin. İşin gücün var. Hayattaki tek mutluluk kaynağı evlilik değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?