Cilt Bakımı Ürünleri 27 yaş oluşan kırışıklıklar ve anti aging kremleri

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

bendekidurumlar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
1.276
821
alnımda bir kaç çizgi oluştu uzaktan belli değil ama ben aynadan bakınca görüyorum sanki bir anda oldu hepsi. pek bir bütçem de yok ama bu uygun olanlar sizce işe yarar mı? nivea'nın sebamed'in kremleri var siz ne önerirsiniz

Yves rocheri kullanabilirsin niveada pek cozum olmaz. Borde surekli tonik ve maske yap canim cildine.ölü deriyi haftada bir at duzenli krem kullan. Kremlerin amaci cildi nemlendirmek yoksa kirisiklik filan actigi yok. Çölü dusun susu kalinca ne hale geliyor. Kremlerin amaci sadece nem

Olusan kirisikligi acan vs bir krem yok diye biliyorum kaliteli bir nemlendirici gorunumu hafifletir bol su icip cildinize uygun nem duzeyi yuksek bir kremle sabah aksam cilt masaji yenilerini gayet engeller para biriktirip medikal
Kozmetikte yaptirabilirsiniz ben o 700,800 tllik kremlere inanmiyorum acikcasi aslolan iyi nem verebilmek cilde icten ve distan cok pahali olmayan dermokozmetik markalarinada bakabilirsiniz avene vichy vs kampanya zamanlari gayet dusuyor

Loreal revitalift kırışıklıkları açmıyor ama cildi pürüssüz ve duru gösteriyor.
Aynı zamanda da çok iyi bir nemlendirici ben devamlı kullanıyorum size de tavsiye ederim :)

Dermaroller deneyebilirsiniz. Karışıklıklara lekelere cok iyi geldigi iddia ediliyor. Ben bir kac kez kullandm gercekten cildi dolgunlastırıyor. Uzun vadede ise yarayabilir diye düşünüyorum

Yaşına göre krem kullan , bilinçli ol , ben 27 yaşındayken o kadar bilinçsiz kullandım ki , o zamanlar 300-400 lira kremler alırdım , hiç bir işe yaramadı , yves roche kullandım ondan da hiç memnun kalmadım , bence abartılmış bir marka , şuan normal bir temizleyici ve nemlendirici kullanıyorum idare ediyorum

Krem değil ama genel tavsiyelerim var:)

Klasik olacak ama en önemli 2 faktör hayat kalitesi ve genetik

Hayat kalitesi de bence beslenme, spor ve stres

Stres bütün vücudu dağıtıyor, ben stres yaptığımda saçımda beyaz çıktı kendimi salınca o beyaz bildiğiniz yok oldu kahverengiye döndü
Bolca gülün eğlenin pozitif tiplerle vakit geçirin bu çok önemli

Su klasik ama çok önemli. Kahve varsa azaltın. Kahve vücudu çok dehidre ediyor. Ben günde 1 bardak Türk kahvesine düştüm.

Bu imkan herkeste olmayabilir elbette ama buhar odası, sauna ben her hafta gidiyorum genel olarak sağlığa ve cilde çok iyi geliyor Çok şanslıyım o konuda evime yürüyerek 10dk termal havuz var.

Sporda cilt için bence en iyisi yoga eklemek. Her sabah 15dk esneme gerinme yapsanız bile olur ben bunu yapıyorum.

Yürüyüş olur, koşu olur açık hava sporu olması önemli bence.

Kreme gelince Yves Rocher tavsiye edilmiş, bence kimyasal dolu bilemedim yani. Aynı parayı ben olsam Ünal'dan ceviz, badem, fındık üçlemesine yatırırdım. Genel olarak dıştan sürülen şeyler bence çok fayda etmiyor çok çok iyi markalar dışında. Ben Clinique serisinden fayda gördüm iyi bir marka çünkü. Neyse ben parayı spora, kırmızı et, balık, kuruyemiş, taze salata , meyve, sebzeye yatırmaktan yanayım. Paketli gıda çikolata dışında almıyorumKrem işi genel olarak hikaye bence.

Genetik olduğuna inanıyorum ben de bu durumun..
Oluşan kırışıklık için yapacak bir şey yok ama cildi nemli tutup kimyasallardan uzak durmak faydalı olacaktır bundan sonrası için..

Bakımlı bir hocam yıllar sonra botoks yaptırmıştı. Beni de uyardı sadece nemlendir cildini yeter ilerde botoks yaptır iyi bir yerde kremler işe yaramıyor diye:) kremlere dökülen para daha fazla oluyor. Bir kere kullanılacak birşey değil sonuçta yıllar boyu kullanılacak. Kimisinin genetik pürüzsüz cildi oluyor mis gibi.

Sorun kırışık çizgi değilkş, ten taze değil gençlik ışıltı yok ama botoksdan hiç çizgide yok !! Ne anladım bu işten botoks yaptırıpds güzel olanı görmedim

Benim de katıldığım yorum bu kremler hem işe yaramıyor hem çok para.

Sorun kırışık çizgi değilkş, ten taze değil gençlik ışıltı yok ama botoksdan hiç çizgide yok !! Ne anladım bu işten botoks yaptırıpds güzel olanı görmedim
zaten şuan da abartılacak bir durum yok botoksluk bir durum değil aslında ama ilerlemesinden korkuyorum ilk belirtiler çıktı ortaya. cildim iyi durumda olduğu için belki de panik yapıyorum alışık değilim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…