Krem değil ama genel tavsiyelerim var:)
Klasik olacak ama en önemli 2 faktör hayat kalitesi ve genetik
Hayat kalitesi de bence beslenme, spor ve stres
Stres bütün vücudu dağıtıyor, ben stres yaptığımda saçımda beyaz çıktı kendimi salınca o beyaz bildiğiniz yok oldu kahverengiye döndü
Bolca gülün eğlenin pozitif tiplerle vakit geçirin bu çok önemli
Su klasik ama çok önemli. Kahve varsa azaltın. Kahve vücudu çok dehidre ediyor. Ben günde 1 bardak Türk kahvesine düştüm.
Bu imkan herkeste olmayabilir elbette ama buhar odası, sauna ben her hafta gidiyorum genel olarak sağlığa ve cilde çok iyi geliyor Çok şanslıyım o konuda evime yürüyerek 10dk termal havuz var.
Sporda cilt için bence en iyisi yoga eklemek. Her sabah 15dk esneme gerinme yapsanız bile olur ben bunu yapıyorum.
Yürüyüş olur, koşu olur açık hava sporu olması önemli bence.
Kreme gelince Yves Rocher tavsiye edilmiş, bence kimyasal dolu bilemedim yani. Aynı parayı ben olsam Ünal'dan ceviz, badem, fındık üçlemesine yatırırdım. Genel olarak dıştan sürülen şeyler bence çok fayda etmiyor çok çok iyi markalar dışında. Ben Clinique serisinden fayda gördüm iyi bir marka çünkü. Neyse ben parayı spora, kırmızı et, balık, kuruyemiş, taze salata , meyve, sebzeye yatırmaktan yanayım. Paketli gıda çikolata dışında almıyorum
Krem işi genel olarak hikaye bence.