Cilt Bakımı Ürünleri 27 yaş oluşan kırışıklıklar ve anti aging kremleri

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Bende bu aralar bu konuyu inanilmaz takip edip arastırıyorum. Siz düşük bütceli dediginiz için pek bişey öneremem cok güvenemiyorum. Kullanmak için kullanmayın bence faydasından cok zarari var içlerindeki kimyasallardan dolayı. Kendiniz evde uzmanların önerdiği maske ve peeling yapıp kullanın. Benim de cilt yapım karma. En önemlisi makyaj yapın yada yapmayın sabah ve aksam cilt mutlaka temizlenmeli nemlendirilmeli. Ayrıca kiş mevsımınde bile güneş koruyucu kullanılmalı.peeling ölü hücreyi attiği için cok faydali.tamamen dogal gül suları cok faydalı tonik olarak kullanabılırsiniz mesela. Ben dısarı çıkarken dr murad güneş koruyuculu nemlendirici kullanıyorum cok güzel. Esteelauder ürünleri biraz pahalı ama cok iyi. Peeling olarak lierac ve caudalie yada darpin severim. Suan için aklıma gelenler. Makyaj malzemeleri dikkatimi cok cekmez mesela ama cilt bakım ürünlerine cok meraklıyım bende.

cc krem ariyordum tam ki mesajina denk geldim,
Clinique e verem mi o kadar parayi diye dusunuyorum, verem mi?

kozmetıklerın hıc bır faydası yok kımyasal yuklemesı sadece

streslı ,ozensız beslenme ,yetersız su, yapılmayan spor, atılmayan ter, uyku duzensızlıgı ,depresyon gıbı seyler hayatınızda varsa altından krem sursenız yıne caresı yok

bırkere en onemlı sey genetık faktor, bunun yanında gunluk en az 2 lıtre su ıcmek, ter atmak... bu hamam ıle atılan ter ve ölu derıde olur gunluk yarım saat zumba da da olur 1 saat yurumekle de olur yeter kı o ter atılsın o gozenek acılsın.

nem onemlı, cıldınızde krısıklık varsa hem ıcten hem dıstan nemsız demektır, zeytınyagı ,cevız, badem, kabak cekırdegı gıbı ,kuru kayısı gıbı besınlerden uygun ölcude destek alın, suyunuzu guzel ıcın ,gunluk nemlendırıcı uygulayın cıldınıze.
mesela sebamedın gunluk yuz kremı gıbı ... temızlemek ıcın maden suyu kullanın tonık olarak ,bırde buz kalıplarına maden suyu ve lımon suyu koyarak dondurun o kuplerı yuzunuzde gunluk gezdırın en guzel cılt bakımı

haftada 1 de beyaz kil maskesı yapın derınlemesıne temızlık ıcın ve yumusak guzel kıllardan yapılmıs bır yuz temızleme fırcası ıle gunluk temızleyın gozeneklerı temızler, kan dolasımını hızlandırır parlaklık kazandırır

ılk once beslenme. ne yersenız osunuz cunku. sonra duzenlı yasam

not: annem estetısyen bız bu yontemlerı uyguluyoruz

Ne de güzel yazmisin kesssske yapabilsem. Iki cocugum var bu bile tek basina kirisiklik sebebi, hele ki ikinci cocuktan sonra sacimdaki beyazlar dört nala kostu. Yalniz annelik, yillar süren uykusuzluk, dinlenememe..
Of ki ne of. O sauna isi cocuklar olmasa cözebilecegim bir durum ama cocuklari birakacak kimsem yok. Esim evdeyken ancak karnimiz doyuyor sporumu yapiyorum.
Ah ne gzel dedim okurken ama imkanlar dahilinde.
Aynen beslenmeye yüklendim ben de. Kozmetik sadece ani kurtariyor yatirim beslenmede, sporda ve de stressiz bir yasamda.
Gencecik yasimda göz altlarim bitmis halde. Uyku düzenim yok ki bu da cilt icin cok önemli.
Göz altina bir derman, bir care ariyorum

Ben estee lauder advance serum kullanıyorum 5 yıldır. Fıyatı yuksek ama aldıgım bır sıse 1 yıl gidiyor. Ucuz fıyatlı antı agıng kremler ıse yaramıyor hıc bır faydasinı gormedım. Cevremdekıler yasımı hic gostermedıgımı soylerler sureklı. Eger butcenı bıraz zorlayıp alabılırsen gercekten cok etkılı bu markanın urunleri.

Shisehido ve dermologica ürünleri de güzel ama biraz pahalı. Aslında bir arkadas da söylemiş serumlar cok uzun süre gidiyor. Ama yime de en encok günesten korurum be temiz nemli tutarım cildimi.

Öyle tabi bekar çocuksuz halimle atıp tutmak kolay Çarşamba akşamları misal evden 7de çıkıyorum, 1 saat zumba dersi sonra sauna derken eve 9.30gibi geliyorum. Eee çocuk varsa imkansız. Çocuk yoksa bile koca yemek istiyor malumBu yazdıklarım çocukluysanız olmaz tabi

Öyle arkadas, bu citir halimle kendime ayirabildigim zaman hayli az. Ki esinin ailesi faktörü stres sebebidir. Basima gelen en güzel sey esim, o yemek beklemez. Kalkar bana cay yapar, suyumu getirir daha da- Cocugumuz olmasa saunaya da beraber giderdik kesin..
Iki cocuklu genc bir kadin olarak yapabildigim seyler iyi beslenmek ve yürüyüs.
Cildimi hic yormam, yoran yoruyor cünkü
Ha bir de yasla beraber ilgisi var mi bilmiyorum ama 27 yasindayim iki cocuktan sonra o memelere veda etmek zorunda kaldim, kilom fizigim yerinde ama bir karin ve meme operasyonu kendime yapacagim bir güzellik olacak.
Rujdan baska birsey kullanmiyorum.
Sarkan memelerime bakmaktan yüzümde kirisan bir yer var mi hic bakamadim bile Üc yil emzirmek dile kolay, günde bes on kez ellerinde oyuncak oldu benim minnos memelerim.

Bol su iç
Su içmezsen istediğini sür bir işe yaramaz
Nemlendirici olarak uygun fiyatlı bioderma önerebilirim piyasada diğer ürünlere göre daha uygun ve dermokozmatik
Yine avene ve la roche posay de öyle
Loreal vs hiç önermiyorum içeriklerinde zararlı çok madde var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…