27 mart transfer olan var mi beraber bekleyelim 🥰

Bisi soracaktım size şimdi benim siparişim kargoya verilmiş yarın 4 gibi falan gelir bana o saatlerde yapsam çıkar mı transfer haric 7.gunum olmuş olcak
Zaten çok silik çıkar
Fazla istemişsinizdir umarım
Yarın sabahta ilk idrarla tekrar bakın 🫶

Bende 27 martta sabah saat 11 gibi transfer oldum.3. Gün embriyosuydu test falan yapmadım şimdi bir şey hiisetmiyorjm korkuyorum açıkçası negatif olur diye. Test yapmadım hiç yapmayı da düşünmüyorum

Kızlar aranızda artı med in erken gebelik testini kullanan oldu mu kesin doğru sonuç veriyor mu?

günaydın kızlarrr, ayse hanımcım naptınız test yaptınız mı. benimde bugün 8. günüm hic belirtim olmadı. 5. gün embriyosu. inşallah bebişlerimiz bizimledir. birbirimize peşpeşe pozitif haberleri vermek nasip olsun 🤲🏻💓

günaydın kızlarrr, ayse hanımcım naptınız test yaptınız mı. benimde bugün 8. günüm hic belirtim olmadı. 5. gün embriyosu. inşallah bebişlerimiz bizimledir. birbirimize peşpeşe pozitif haberleri vermek nasip olsun 🤲🏻💓
Ben bugün yaptım belli belirsiz bi cizgi var ama bilmiyorum

Eklentiler

• 1000092030.webp
    1000092030.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 32
Ben bugün yaptım belli belirsiz bi cizgi var ama bilmiyorum
ben böyle göremeyip testin plastigini cıkarmıstım. kacıncı dakikada farkettiniz acaba. ben de yaptım ama 7. dakikada falan gördüm o yüzden emin degilim. en iyi sonuc kan testi vermek. insallah testlerimiz yanıltıcı degildir bebişlerimiz bizimledir 🙏🏻

ben böyle göremeyip testin plastigini cıkarmıstım. kacıncı dakikada farkettiniz acaba. ben de yaptım ama 7. dakikada falan gördüm o yüzden emin degilim. en iyi sonuc kan testi vermek. insallah testlerimiz yanıltıcı degildir bebişlerimiz bizimledir 🙏🏻
Ben hatırlamıyorum kaçıncı dakika olduğunu eşim evdeydi o görmeden yapmaya çalıştım

Canım sen kan testi versen de çıkar 5. Gün daha erken tutunuyormuş çünkü. Ama bana kalırsa kan verme zaten silik te olsa görünüyor. Şimdi kan versen 2 güne bir kan vermen gerekecek bırak akışa bırak bu bilgiyi de test gününe kadar kendine sakla canım 🥰hayırlı olsun inşallah bebişim sana sıkı sıkı tutunur. İnşallah benimkiler de bana tutunur. Bana çift embriyo transfer edildi i

Back
X