• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Al benden de o kadar sıfır regl belirtisi bi baş ağrım var bi de ayakta durunca falan bel ağrısı. Kasıkta bi batma oldu gündüz hepsi o gerisi de gelmedi. Diz ağrılarım da gitti. Sabah muhtemel uyandığımda bi anda gelir regl benim
Ben tahmin yürüyemiyorum ya 28 ya 32.gün oluyorum normalde kürtajdan sonra bi 32. Gün oldum bakalım bu ay nolcak şimdi beklemedeyim ama belirti falan yok ş
Yok benim net 24. Veya 25. Gün regl oldugu için yarın kesin artık bugun gelmedi çünkü
Dur kız bebiş var belki gelmicek regl

Ben tahmin yürüyemiyorum ya 28 ya 32.gün oluyorum normalde kürtajdan sonra bi 32. Gün oldum bakalım bu ay nolcak şimdi beklemedeyim ama belirti falan yok şimdilik
Bendede 32 id önceki ay 29 oldu döngü bu ay kac olur bilmiorum 29 olmus olabilir yani döngöü düzelmis olabilir o yuzden 30 nisanla 2 mart arasi olmam gerek ama test yapmak istiorum erkden gebelik testi 10 hcg de gösteriormus belki pazartesi yaparm gögüslerim agrior bugun dokununca birde sabahtanfir agliorum herseyve bilmiorumki adrtmi olucam acaba

Ah ahhh ben de canım benim ben de, o kadar içim buruk ki düşük olana ilk hevesle bir sürü şey almaya başlamıştım adı bile belliydi.. Allahım sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin secdede uyumadan once yürürken otururken her aklıma geldiğinde dua ediyorum.
Amin amin ben de çokça dua ediyorum. Artık üzüntümü eşim farkettigi için hsg işini bile bu kadar erkene çektik. Yoksa ben bir sene tamamlansın sonra olmazsa istiyordum bakalım nasibimizde ne varsa onu yaşayacağiz

Bendede 32 id önceki ay 29 oldu döngü bu ay kac olur bilmiorum 29 olmus olabilir yani döngöü düzelmis olabilir o yuzden 30 nisanla 2 mart arasi olmam gerek ama test yapmak istiorum erkden gebelik testi 10 hcg de gösteriormus belki pazartesi yaparm gögüslerim agrior bugun dokununca birde sabahtanfir agliorum herseyve bilmiorumki adrtmi olucam acaba
Haha kıyamammmm benim belirlidir ya 28 ya 32. Gün gelir çok nadir 22 veya 25. Gün geldiği bi iki defa oldu yarın 28. Gün bakalım 4 Gün kalmış oluyo 31.gün salı kan vercem regl olmazsam hadi inşAllahhh gönlümüze göre olur hepimizinnn

Amin amin ben de çokça dua ediyorum. Artık üzüntümü eşim farkettigi için hsg işini bile bu kadar erkene çektik. Yoksa ben bir sene tamamlansın sonra olmazsa istiyordum bakalım nasibimizde ne varsa onu yaşayacağiz
Kızlar ben de her namazda bolca dua ediyorum hepimiz için inşAllahhh nasip olurrrr hepimizeee

Ben tahmin yürüyemiyorum ya 28 ya 32.gün oluyorum normalde kürtajdan sonra bi 32. Gün oldum bakalım bu ay nolcak şimdi beklemedeyim ama belirti falan yok ş

Dur kız bebiş var belki gelmicek regl
Aşkım hiç kendimi kaptırmak istemiyorum ya bak hst gidecektim gidemedim vs cok gidesim yoktu cunku negatif görecem diye 😅 kesin olcam kafasındayım su an çok sıkıldım kürtajdan beri üzülmekten de ondan

Haha kıyamammmm benim belirlidir ya 28 ya 32. Gün gelir çok nadir 22 veya 25. Gün geldiği bi iki defa oldu yarın 28. Gün bakalım 4 Gün kalmış oluyo 31.gün salı kan vercem regl olmazsam hadi inşAllahhh gönlümüze göre olur hepimizinnn
Kiz en son ne zaman test yaptin yarin tekrarlasana

Benim eşim de her ay bana stres yapma zamanı vardır takma kafaya diye o kutlu teselli konuşmasını yapıyor 😅😅 üzülüyor farkındayım da ben artık geyik yapıyorum işte. Anne olmak için çok uğraşıyoruz Allah hayırlı anne olmayı nasip etsin hepimize

Ben sanki cizgi var gibi gordum sonra goz yanilmasi gibi hissettim bu tessten sonra asiri dercede gogus hassasiyeti ve kasik agrisi yasadim halada yasiyorum ama korkuyorm tekrarlamaya bu yuzden bi sonraki adeti beklemeyi dusundum
O senin kararın ama belli olan bir çizgi ben de gördüm. Zaten regl beklemek en iyisi de işte insan heyecan yapıyo bekleyemiyo

Insallah gebeyimdir çok istiyorum sizde varmi birsey
Ya benim göğüste Pütür pütür sivri şeyler çıktı bi yerde okuduktan sonra farkettim karşılaştırma da yapamıyorum çünkü okuduktan sonra ilk defa yeni fark ediyorum. Önceki ayları hatırlamıyorum. Birde kasiklarımda sağlı sollu doluluk var inşallah psikolojik degildir

Ya benim göğüste Pütür pütür sivri şeyler çıktı bi yerde okuduktan sonra farkettim karşılaştırma da yapamıyorum çünkü okuduktan sonra ilk defa yeni fark ediyorum. Önceki ayları hatırlamıyorum. Birde kasiklarımda sağlı sollu doluluk var inşallah psikolojik degildir
Aa benimde goguslerde biraz koyuluk ve o koyuluk etrafinda kucuk sivilceler gibi olmus sizinde oyle mi

Aşkım hiç kendimi kaptırmak istemiyorum ya bak hst gidecektim gidemedim vs cok gidesim yoktu cunku negatif görecem diye 😅 kesin olcam kafasındayım su an çok sıkıldım kürtajdan beri üzülmekten de ondan
Aynı düşüncedeyiz kuzu bu gün tamamen saldım nasipte ne varsa yıpratıyoruz kendimizi

İnşAllahh yaa benim de kasıklarım bi doldu bugün

Back
X