- 23 Şubat 2011
- 1.897
- 3.380
- 333
- Konu Sahibi Omerim can yavrum
-
Canim merhaba seninokurken hamileydim ve dogum yaptim bir baktim ki heyecanla sarildim sukir omer yogun bakimdan cikmis ek gisaya baslamis sanirim bir yanlisim yoktur insallah. Ve iyilesecek ben inaniyorum sen cok guclu bir annesin. Omer cok sansli. Ve cok tatli bir yavrudur eminim sunu bilmeni istedim dualarim onunla. Butun miniklere allahim saglik versin anne babasini. Kanatlarindan ayirmasin.Ömerimincan teyzeleri
Ömerim enfeksiyonu atlattı sukur 2 gündür de ek gida sini sütünü kusmuyor şükür en azından kötü gidişatı yok şükür. Birgün inşallah ömerim koynumda uyandı demeyi de nasip etsin Rabbim tüm evlat ana baba yolu gozleyenler le bir süt kuzumu erimi bize bağışlasın Cumalarimiz kabul olunan dualarla dolsun ömerimin can teyzeleri. ..
Sımsıkı sarılıp öpüyorum tertemiz kalbinizden. ..
canım çok çok büyük geçmiş olsun Rabbim evladını sana babasına bagislasin.simdi ne durumdasınız bilmiyorum ama inşallah Ömer bebek çok iyidir sağlığına kavuşmuştur ve siz de ona ..evine gelip beşiğinde yapabilmistir..allah im kimseyi ama kimseyi evlat acısıyla sinamasinAmin hepimizin duasına. .. Insan bi başkasına dua etmekle kesilmez yucelir. Sizde benim gözümde öylesiniz , Allah katında da öyle olmayı nası etsin sizlere. Ömerimi her gün görmeye gidiyorum bi umut , çoğu zaman Ağlıyorum elimde değil kendimde de suç aradım çoğu zaman ama nasip meselesi ... yiyecek ekmeği varsa ki umarım sağlıcakla olur yaşayacak kuzum. Bitane sut kızım var , o da kuvoz de parmak bebeği ilk defa gördüm bi kıpır kıpır Allahım göreceksiniz ,erken doğmak onun suçu gibi annesi sut vermemiş çok baglanmak istemiyorum demiş. Bence böyle bi hakkımız yok . Baglanmayayim çok acı çekerim gibi bencillik nasıl yapılır. Anlam veremiyoruz eşimle ben sabah ömerim akşam ömerim eşim de öyle . Bazen tartışıyoruz da sonra sariliyoruz. Hayat böyle vesvese hakkında çok yazı okuyorum internetten aaa benim gibi dediğim çok insan varmış mesaja online hatırlar var onun Hatim duasını aksam yaptık . Insanlar neyi bölünmez görüp saldırır başkasına , ki buna işte Baglanmayayim diye öz kızına sutunu vermemek de dahil. Çünkü o sut benim vücudun çıksa da nasip ömerimin ve ihtiyacı olanın . Mnysyn kardeşim erken doğum riskin olsa da sabret vesvese hakkında yazılar oku ben de erken doğum riskinde yatıyorum ama hep ağladım panik stresle geçirdim şimdiki aklım olsa daha sabırlı olur Allahım bugün de ömerim içimde şükür derdim . Ben çok stresli geçirdim belki Ömerime bile yansıttı istemeden . Ama tecrübe açıdan olsa tecrübe. Imtihan. .. adı ne olursa olsun şimdi sukrediyirum ömerimin görüyorum, kalbi atıyor , cisim yapıyor, kimildiyor, sutunu alıyor , kilosu artıyor her adimim da şükür camide tanımadığım insanlardan bile ömerime dua istiyorum .Lütfen sizde dua nizi eksik etmeyin bizden, Alahattin hepimizin yardımcısı olsun ... Selametle kardeşlerim ...
Merak içindeyim Ömer nasıl güzel haberler vermen için sabırsızlanıyorumŞimdi yola çıkıyorum ömerime dönünce Allahım izin verirse uzun uzun yazarım can teyzesi selaminizi götürür öperim yerinize . ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?