27.03.19 Meme büyütme oldum

Canim ben Prof. Dr. Cemal Aygıt a oldum kol altından. 17. Günüm çok memnunum. Bu tekniği en çok uygulayan doktorlardan biri kendisi o yuzden gerçekten kol altından olmak isteyenler için bir numara. Meme altı da yapıyor kişinin tercihine göre ben kolaltı istemiştim. Şimdiden hayırlı olsun canım sana da :)
Teşekkür ederim hayatım sorularıma cevap verdiğin için ücret ne kadar ödedin

Canim ben kolaltindan oldum. Birilerine sarılınca şu an 17. Günüm acımıyor. Ödem oluyor 1-2 aya iniyormuş. Ben ilk hafta hep bol giydim hiç anlaşılmıyor :)
canm benim koltuk altına doğru aşırı batiyo hareket etmeye korkuyorum sendede oldumu kaçıncı gün ohh dedin ve rahatsız olmadın

canm benim koltuk altına doğru aşırı batiyo hareket etmeye korkuyorum sendede oldumu kaçıncı gün ohh dedin ve rahatsız olmadın
Canim benim şu an 17.günüm ameliyat olduğumu bile unuttum diyebilirim 🙈 10. Günden itibaren çok şükür çok rahatım sadece mutfakta en üst raflara uzanmıyorum bilerek

benim 3. günüm bugün kas üstu oldum ağrıdan öleceğim dren falan takmadı doktor bana sutyen de vermedi şuan göğsüm aşırı sis ve yukaridalar göğüs ucum altta kaldı. tam dik yürüyemiyorum ve dikiş yerlerim ağrıyor iltihap kaptım diye korkuyorum. valla ağrısız geçen arkadaşlari taktir ediyorum ben pişman bile oldum diyebilirim umarım güzel sonucunu alırım aptal gibi oldum ameliyattan sonra çok keyifsizim sali gunu ise dönmem lazım bilmiyorum nasıl döneceğim 😭

benim 3. günüm bugün kas üstu oldum ağrıdan öleceğim dren falan takmadı doktor bana sutyen de vermedi şuan göğsüm aşırı sis ve yukaridalar göğüs ucum altta kaldı. tam dik yürüyemiyorum ve dikiş yerlerim ağrıyor iltihap kaptım diye korkuyorum. valla ağrısız geçen arkadaşlari taktir ediyorum ben pişman bile oldum diyebilirim umarım güzel sonucunu alırım aptal gibi oldum ameliyattan sonra çok keyifsizim sali gunu ise dönmem lazım bilmiyorum nasıl döneceğim 😭
Canim herkes farkli atlatabiliyor ama inan 1 hafta sonra her sey gececek cok iyi olacaksin ve iyi ki olmusum diyeceksin. Basta protez yukarida kalinca uçları aşağı bakıyor gibi oluyo ama zamanla duzelicek canim merak etme. Masa başı bir işse salı günü dönersin kendini iyiyim diye motive et :)

Canim herkes farkli atlatabiliyor ama inan 1 hafta sonra her sey gececek cok iyi olacaksin ve iyi ki olmusum diyeceksin. Basta protez yukarida kalinca aşağı bakıyor gibi oluyo ama zamanla duzelicek canim merak etme. Masa başı bir işse salı günü dönersin kendini iyiyim diye motive et :)
umarım dediğiniz gibi olur ya ben hiç bu kadar ağrılı olacağını beklemiyordum kaç güne indi sizinki acaba öğretmenim isim zor değil ama biraz merdiven inip çıkmak zor olacak

umarım dediğiniz gibi olur ya ben hiç bu kadar ağrılı olacağını beklemiyordum kaç güne indi sizinki acaba öğretmenim isim zor değil ama biraz merdiven inip çıkmak zor olacak
Canim benimki bastan beri cok yukarida degildi dediginiz sorunu yasamadim ama doktorum da soylemisti ve forumda da okumustum ayni sorunu yasayanlari. 1 haftaya baslar inmeye diye dusunuyorum cunku 1 hafta sonra ciddi bi iyileşme oluyo her anlamda tabi tum odemlerin gitmesi 1-2 ayi buluyormus. İlk 3 gun tek başıma yataktan kalkamamıştım sonrasında tek başıma kalkabilmiştim hareket kısıtlılıgı da 1 haftanin sonunda bitmisti benim :)

Canim benimki bastan beri cok yukarida degildi dediginiz sorunu yasamadim ama doktorum da soylemisti ve forumda da okumustum ayni sorunu yasayanlari. 1 haftaya baslar inmeye diye dusunuyorum cunku 1 hafta sonra ciddi bi iyileşme oluyo her anlamda tabi tum odemlerin gitmesi 1-2 ayi buluyormus. İlk 3 gun tek başıma yataktan kalkamamıştım sonrasında tek başıma kalkabilmiştim hareket kısıtlılıgı da 1 haftanin sonunda bitmisti benim :)
bende hala haraket kisitlamasi var ama kendim kalkabilecek kadar iyi oldum. şuan dikiş yerimde biraz ağrılarim var iltihap kaptım diye korkuyorum ama sanırım bandaji düzgün yapistiramadim ben bir kaşıntı yanma var oramda cidden çok rahatsız ediyor birde sırt ağrısından öleceğim herhalde

ben bugün annemin sutyenini denemek istedim sırf kaç beden olduğunu anlamak için :) tabi normal süngerli sütyen olmadı şeklini almadığı için taş gibiler kıpırdama yok sen hala doktorun verdiginimi kullanıyorsun gece gündüz

ben bugün annemin sutyenini denemek istedim sırf kaç beden olduğunu anlamak için :) tabi normal süngerli sütyen olmadı şeklini almadığı için taş gibiler kıpırdama yok sen hala doktorun verdiginimi kullanıyorsun gece gündüz
hic dikiş yerinizde ağrı var mi acaba

hayır seninle aynı gün olduk sanırım benimde 3.günüm aşırı dolgunluk ve sırt ağrım var koltuk altına doğru batmalar var dikişleri çok hissetmedim sadece sütyen üstüne gelince düzeltiyorum geçiyor
bana sutyen vermedi doktor ben kullanmıyorum ama dediginiz gibi göğsüme tas koymuşlar sanki birde high profil benimki çok yukarda duruyor suan doktor iner dedi ama bilmiyorum ne zamana inecek bandaji degistirirken ben kendim yapıyorum sanırım dikiş yerim bandaji düzgün yapistiramadigim için ağrıyor gerginlik yaratıyor. yarın bir hastaneye gidip soracağım var mi iltihap diye ameliyat oldugum hastane uzak

bana sutyen vermedi doktor ben kullanmıyorum ama dediginiz gibi göğsüme tas koymuşlar sanki birde high profil benimki çok yukarda duruyor suan doktor iner dedi ama bilmiyorum ne zamana inecek bandaji degistirirken ben kendim yapıyorum sanırım dikiş yerim bandaji düzgün yapistiramadigim için ağrıyor gerginlik yaratıyor. yarın bir hastaneye gidip soracağım var mi iltihap diye ameliyat oldugum hastane uzak

duyduğum herkese sütyen verdiler sizin doktorunuz neden vermediki acaba tabi hastaneye gitmen içini rahatlatr

Evet canim ben hala onlari kullaniyorum ameliyat sonrasi verilen bi de sonradan daha ince askılı penye önü kopçalı yine aynı şekilde bi sutyen verdi bu ikisini donusumlu kullaniyorum

X