27.03.19 Meme büyütme oldum

merhaba; şuan durumunuz nasıl acaba? yumuşama oldumu hiç yada asimetri varmı
Merhabalar yavaş yavaş üst kısımlar yumuşamaya başladı ama öyle normal bir meme yumuşaklığı yok onu söyleyeyim. Bu beni hiç rahatsız etmiyor ama 👍🏻 Bu arada ameliyat öncesi çok ciddi bir asimetri problemim vardı ama doktorum onu öyle güzel düzeltmiş ki şuan fark sıfır❤️❤️❤️

Merhabalar bende haftaya olacam inşallah size çok geçmiş olsun hayırlı olsun siz atlatmışsınız darısı bizim başımıza ben dren nasıl oluyor yorumlarda okudum galiba biraz sıkıntı yapan drenmiş bilgi verirmisin benim dr.dren takmıyorum ben dedi ama biraz rahatladım yinede bilgilenmek istedim teşekkür ederim
Merhabalar 😊 bu konuda çok haklısınız çünkü diren olayı benide çok korkutuyordu doktoruma takıyor musunuz dediğimde %99 takıyorum kesinlikle zararı yok ama çok faydası var demişti bende ona güvendim. Anesteziden ayıldığımda memelerin yan taraflarından koltukaltına doğru olan yerde hortumlar takılıydı ucunda da bir pompa var pis kan içine doluyor. Öyle acıtan eden bişey değil sadece hareketi kısıtlıyor ister istemez ameliyattan sonraki gün doktor gelip çıkarttı onun çıkması rahatlatıyor yalan değil 🙈 ama korkulacak büyütecek bişey değil hiç korkma❤️

Merhabalar 😊 bu konuda çok haklısınız çünkü diren olayı benide çok korkutuyordu doktoruma takıyor musunuz dediğimde %99 takıyorum kesinlikle zararı yok ama çok faydası var demişti bende ona güvendim. Anesteziden ayıldığımda memelerin yan taraflarından koltukaltına doğru olan yerde hortumlar takılıydı ucunda da bir pompa var pis kan içine doluyor. Öyle acıtan eden bişey değil sadece hareketi kısıtlıyor ister istemez ameliyattan sonraki gün doktor gelip çıkarttı onun çıkması rahatlatıyor yalan değil 🙈 ama korkulacak büyütecek bişey değil hiç korkma❤
Teşekkür ederim canım

oldum 400 olabilir diyodu 440 cc damla koymuş çok iyiyim sadece baskı var birz üst kısımda hafif ağır iş yapmış gibi ağrım var ama hiçbişey değil oda yani korktuğum gibi değil :)
Boy ve kilon kaç acaba canım bende çok kararsız kaldım bende 400 cc istiyorum doktorum ile görüştüm ama ölçümlerden sonra görüşürüz dedi

Boy ve kilon kaç acaba canım bende çok kararsız kaldım bende 400 cc istiyorum doktorum ile görüştüm ama ölçümlerden sonra görüşürüz dedi

168 boy 52 kiloyum banada daha küçük düşünüyordu ama ameliyat sırasında 440cc uygun görmüş hatta bi büyüğü bile olurdu dedi göğüs kafesin yeterli dedi ama bu boyut gayet hoşuma gitti birazda dogallasinca daha iyi olur

168 boy 52 kiloyum banada daha küçük düşünüyordu ama ameliyat sırasında 440cc uygun görmüş hatta bi büyüğü bile olurdu dedi göğüs kafesin yeterli dedi ama bu boyut gayet hoşuma gitti birazda dogallasinca daha iyi olur
Teşekkürler nasılsın şimdi iyimisin agrıların varmı?

Teşekkürler nasılsın şimdi iyimisin agrıların varmı?

aşırı baskı var memelerin üstüne taş bağlamış gibi diyorlardı hep doğruymuş bu çok rahatsız ediyo yatıp kalkarken zorlaniyorum ama dayanilmayacak bisey değil 1 ayı atlatsaydım sutyende sıkı şuan ondanda biraz baskı var tabiki ama korktuğum kadar değilmiş bunu soyleyebilirim

Hayırlı olsun canım sen atlattın darısı bana ameliyat yerin nerde göğüs altımı kol altımı ?

Valla hanımlar nasıl yaptırdınız helal olsun oraya bir şey çarpsa sızlıyor:KK43:(kilo alınca zaten olmakla olmamak arasında bir yerde kalıyor ama ben cesaret edemezdim

aşırı baskı var memelerin üstüne taş bağlamış gibi diyorlardı hep doğruymuş bu çok rahatsız ediyo yatıp kalkarken zorlaniyorum ama dayanilmayacak bisey değil 1 ayı atlatsaydım sutyende sıkı şuan ondanda biraz baskı var tabiki ama korktuğum kadar değilmiş bunu soyleyebilirim
1 ay sürmüyormuş dedi doktorum rahat ol canım birde sütyeni ameliyat sonrası doktor mu takıyorlar yoksa biz mi temin ediyoruz

göğüs altında canm inşallah sende kolaylıkla atlatırsın
İnşallah canım bende 20 nisan cumartesi günü olacam inşallah bir hafta var hayırlısı şimdi videoları izledim Prof dr.Cemal aygıt beyefendiyi dinledim kol altından yaptığını anlatınca acaba nasıl olur kafama takıldı açıkcası meme altı bana daha mantıklı gelmişti yerleştirmesi daha düzgün olur diye düşündüm doktorumla görüştüğümde meme altına karar vermiştik hayırlısı bakalım artık dr.larımıza emanetiz heyecanlı bi süreç birde t bölgesi ayrık kalıyor diye yorumlarda okudum acaba sen nasıl hissediyorsun ara mesafesi açık mı yoksa kapalı mı ? Ne çok soru soruyorum kusuruma bakma hakkını helal et iyi geceler

İnşallah canım bende 20 nisan cumartesi günü olacam inşallah bir hafta var hayırlısı şimdi videoları izledim Prof dr.Cemal aygıt beyefendiyi dinledim kol altından yaptığını anlatınca acaba nasıl olur kafama takıldı açıkcası meme altı bana daha mantıklı gelmişti yerleştirmesi daha düzgün olur diye düşündüm doktorumla görüştüğümde meme altına karar vermiştik hayırlısı bakalım artık dr.larımıza emanetiz heyecanlı bi süreç birde t bölgesi ayrık kalıyor diye yorumlarda okudum acaba sen nasıl hissediyorsun ara mesafesi açık mı yoksa kapalı mı ? Ne çok soru soruyorum kusuruma bakma hakkını helal et iyi geceler

ayriklik çok değil zamanla yumuşayınca kapanır diye düşünüyorum

Benim çok sorum var 😅
Ameliyatı Koltuk altından mı oldunuz göğüs altından mı?
Birilerine sarılınca acıyor mu? Ailemden yıllardır uzaktayım. Sıkı sıkı sarılacağız birbirimize. Maalesef ameliyatı onların yanına gitmeden önce olacağım 😢
Ameliyattan sonra ödem oluşuyor mu? Ya da dışardan bakan biri anlayabiliyor mu ilk haftalarda?

Şimdiden çok teşekkür ederim 😊

Canim ben Prof. Dr. Cemal Aygıt a oldum kol altından. 17. Günüm çok memnunum. Bu tekniği en çok uygulayan doktorlardan biri kendisi o yuzden gerçekten kol altından olmak isteyenler için bir numara. Meme altı da yapıyor kişinin tercihine göre ben kolaltı istemiştim. Şimdiden hayırlı olsun canım sana da :)

Son düzenleme:
Aynen canım ayrıklık kendi baştaki memenin yapısına da bağlı ama doktorun sana uygun olacak şekilde yapacaktir zaman geçtikçe doğallaşıp orta hatta yaklaşıyor :)

Benim çok sorum var 😅
Ameliyatı Koltuk altından mı oldunuz göğüs altından mı?
Birilerine sarılınca acıyor mu? Ailemden yıllardır uzaktayım. Sıkı sıkı sarılacağız birbirimize. Maalesef ameliyatı onların yanına gitmeden önce olacağım 😢
Ameliyattan sonra ödem oluşuyor mu? Ya da dışardan bakan biri anlayabiliyor mu ilk haftalarda?

Şimdiden çok teşekkür ederim 😊
Canim ben kolaltindan oldum. Birilerine sarılınca şu an 17. Günüm acımıyor. Ödem oluyor 1-2 aya iniyormuş. Ben ilk hafta hep bol giydim hiç anlaşılmıyor :)

X