27.03.19 Meme büyütme oldum

bende hala haraket kisitlamasi var ama kendim kalkabilecek kadar iyi oldum. şuan dikiş yerimde biraz ağrılarim var iltihap kaptım diye korkuyorum ama sanırım bandaji düzgün yapistiramadim ben bir kaşıntı yanma var oramda cidden çok rahatsız ediyor birde sırt ağrısından öleceğim herhalde
Canim evet ya sırt agrisi oluyor gercekten. Anladigim kadariyla meme alti kesisiyle mi oldun? Peki iki tarafin kesisi de mi cok kasiniyor ve yaniyor yoksa sadece biri mi,

Canim ben kolaltindan oldum. Birilerine sarılınca şu an 17. Günüm acımıyor. Ödem oluyor 1-2 aya iniyormuş. Ben ilk hafta hep bol giydim hiç anlaşılmıyor :)
benim 3. günüm bugün kas üstu oldum ağrıdan öleceğim dren falan takmadı doktor bana sutyen de vermedi şuan göğsüm aşırı sis ve yukaridalar göğüs ucum altta kaldı. tam dik yürüyemiyorum ve dikiş yerlerim ağrıyor iltihap kaptım diye korkuyorum. valla ağrısız geçen arkadaşlari taktir ediyorum ben pişman bile oldum diyebilirim umarım güzel sonucunu alırım aptal gibi oldum ameliyattan sonra çok keyifsizim sali gunu ise dönmem lazım bilmiyorum nasıl döneceğim 😭
Çok geçmiş olsun canım Allahım şifa versin nerde oldun Dr. kimdi pekala doktorunla görüştün mü? İltihap durumu hakkında hemen olumsuz düşünme inşallah agrıların geçince musmutlu olursun kaç cc taktırdın biraz ödem oluyor diye olan arkadaşlar yazmış biraz sabır gerektiren bi ameliyatmış moralini bozma yüksek tut acil şifalar diliyorum tekrardan

Çok geçmiş olsun canım Allahım şifa versin nerde oldun Dr. kimdi pekala doktorunla görüştün mü? İltihap durumu hakkında hemen olumsuz düşünme inşallah agrıların geçince musmutlu olursun kaç cc taktırdın biraz ödem oluyor diye olan arkadaşlar yazmış biraz sabır gerektiren bi ameliyatmış moralini bozma yüksek tut acil şifalar diliyorum tekrardan
teşekkürler canım tubular memeydi benim kas üstü 375 cc taktirdim. dr.umda azer huseynsoy memnunum doktorumdan. henuz konuşmadım yarın bir hastaneye gidip pansumanimi yaptiracagim eger iltihap var derlerse doktorumu aramaya karar verdim. geçmiş olsun dileklerin içinde çok teşekkür ederim umarım hızlıca geçer herkesin

penye olanın resmini atarmisin bende bitane daha almak istiyorum rahat bişey
Lipoelastic marka canim ben muayenedeyken aldim şimdi internetten baktım buldum fotografini

Eklentiler

• 9F58B587-080B-4CD5-A5BF-673BF909740A.png
    9F58B587-080B-4CD5-A5BF-673BF909740A.png
    549,1 KB · Görüntüleme: 96
umarım öyledir burda forumda okudum bir bayanin iltihap kapmis aldırmak zorunda kalmis falan o kadar para verdik bide sağlığımdan olmak istemiyorum 😔
Allah korusun canim olumlu düşün inşallah hiçbir iltihabi durum yoktur ki eger oyle bişey olsa sıvı falan akmaz mıydı? Bence iyileştiği için kaşınıyor

oldum 400 olabilir diyodu 440 cc damla koymuş çok iyiyim sadece baskı var birz üst kısımda hafif ağır iş yapmış gibi ağrım var ama hiçbişey değil oda yani korktuğum gibi değil :)
Ayyy çok sevindim hadi gözün aydın 💃🏼💃🏼 Çok geçmiş olsun canım sende atlattın❤️❤️

Merhabalar güzel insanlar 🤗 ilk önce cok cok geçmiş olsun hepimize 🙏💐
Bende geçen perşembe oldum diklestirme ve meme büyütme 275cc kas altı mentor high profil. Benimde 2 çocuk emzirme sonrası deforme ve sarkma oldu 6 senedir hedefimdi ve nihayetinde nasip oldu.
Açıkçası ben daha rahat olucak sandım ama hala batma yanma gibi ağrılar var bugün bandajlari çıkarttı hocam. Ben sandım ki bandajlar çıkınca memeler Google fotolar daki gibi böyle güzel görünecek ayy kendime güldüm artık daha 4 gün olmuş tabii morluklar şişlikler var ve bandajdan dolayı hani şekil tuhaf. 😄😄
Yani forumda hic karşılaşmadım hani ilk bir hafta da morluk vs olur diye.
Ne güzel yaaa hemen toparlanmissiniz valla mashaallah sizeee. Ben otobüse bindim bugün dönüşte klinikten sonra ve ayakta kaldim ve feci ağrı saplandı yani dedim taksiye binmekten vazgeçmicektim (denemek istedim) zor vardım eve. Siz evde bile temizlik yapmışsiniz valla mashaallah. 🎉🎉💐😃
Hepiniz mi hemen rahata kavuştunuz 4 günde? Sizin memeleriniz de morluk varmı yani veya geçtiyse gerçekten hekimin dediği gibi en fazla 10 gün sonra geçiyor mu?
Nerden protez takıldı sizlere? Diklestirme için nerden dikiş açıldı?
Ya ben cokta ağrılara takılan hemen yataklara düşen değilim 2 sezaryen geçirdim ve aynı gün kalktım ettim vs. Bunuda öyle bisi sandım😄 meğer bu daha ağır mış bünyeme.

Arkadaşlar siz hangi illerdensiniz? Ben ankara dan ve fiyat 12.000 tl diklestirme ve protez ve hastane masrafları. Sizlerin söylediniz fiyat çokmuş. Burda 8.000 tl ye bile yapan tip merkezi vardı da ben tercih etmedim erkek hekim ve ekip diye.

Lipoelastic marka canim ben muayenedeyken aldim şimdi internetten baktım buldum fotografini
Bu bustiyeri benim hekim tavsiye etmedi cok sıkıyor dedi hem rahat edemezsiniz hemde şekillendirmeyi etkiliyor mus. Benim hic tecrübem yok bununla. Bana hocam normal şu nenelerin taktığını giyindirdi bugün ve 6hafta kullan dedi. Her hafta muaneye gidicekmisim. Ve yarın duş alabilir misim ama benimde pek cesaretim yok 🙄🙊
Duş alabilen var mı aranızda 😋

Evet varrr bende yanıyor gibi karıncalaniyor ve gerçekten yani aciyor. Hekimim normal dedi iyileşiyor diye oluyor. Benim dikisim sadece meme ucunun etrafında var. Sizinki nerde?
benim göğüs altında acayip kaşınıyor kizarma yok. sol göğsümün dikisinde hafif akma var ama normal dedi doktor

X