Merhabalar güzel insanlar
ilk önce cok cok geçmiş olsun hepimize
Bende geçen perşembe oldum diklestirme ve
meme büyütme 275cc kas altı mentor high profil. Benimde 2 çocuk emzirme sonrası deforme ve sarkma oldu 6 senedir hedefimdi ve nihayetinde nasip oldu.
Açıkçası ben daha rahat olucak sandım ama hala batma yanma gibi ağrılar var bugün bandajlari çıkarttı hocam. Ben sandım ki bandajlar çıkınca memeler Google fotolar daki gibi böyle güzel görünecek ayy kendime güldüm artık daha 4 gün olmuş tabii morluklar şişlikler var ve bandajdan dolayı hani şekil tuhaf.
Yani forumda hic karşılaşmadım hani ilk bir hafta da morluk vs olur diye.
Ne güzel yaaa hemen toparlanmissiniz valla mashaallah sizeee. Ben otobüse bindim bugün dönüşte klinikten sonra ve ayakta kaldim ve feci ağrı saplandı yani dedim taksiye binmekten vazgeçmicektim (denemek istedim) zor vardım eve. Siz evde bile temizlik yapmışsiniz valla mashaallah.
Hepiniz mi hemen rahata kavuştunuz 4 günde? Sizin memeleriniz de morluk varmı yani veya geçtiyse gerçekten hekimin dediği gibi en fazla 10 gün sonra geçiyor mu?
Nerden protez takıldı sizlere? Diklestirme için nerden dikiş açıldı?
Ya ben cokta ağrılara takılan hemen yataklara düşen değilim 2 sezaryen geçirdim ve aynı gün kalktım ettim vs. Bunuda öyle bisi sandım
meğer bu daha ağır mış bünyeme.
Arkadaşlar siz hangi illerdensiniz? Ben ankara dan ve fiyat 12.000 tl diklestirme ve protez ve hastane masrafları. Sizlerin söylediniz fiyat çokmuş. Burda 8.000 tl ye bile yapan tip merkezi vardı da ben tercih etmedim erkek hekim ve ekip diye.