27.03.19 Meme büyütme oldum

İstanbul'da medicine hastanesinde oldum cidden taş bağlı gibi benimde sırt ağrısı fena umarım kısa sürede iyilesrizi birde yarın işe başlayacağım bakalım o nasıl olacak
Kac gün oldu dediniz? Cok geçmiş olsun. Umarım işinize engel olmaz.
Bugün 4.gün ve bandaj çıktı ve rahatladım o taş var hissi gitti lakin dediğiniz gibi dikiş etrafı aciyor benimde. Ben daha evde öyle fazla bi iş yapmadım. Annem yanımda o çarşamba gidecek bakalım nasıl olacak.
Size şimdiden kolay gelsin. Umarım sıkıntı çekmezsiniz yarın.

Merhabalar güzel insanlar 🤗 ilk önce cok cok geçmiş olsun hepimize 🙏💐
Bende geçen perşembe oldum diklestirme ve meme büyütme 275cc kas altı mentor high profil. Benimde 2 çocuk emzirme sonrası deforme ve sarkma oldu 6 senedir hedefimdi ve nihayetinde nasip oldu.
Açıkçası ben daha rahat olucak sandım ama hala batma yanma gibi ağrılar var bugün bandajlari çıkarttı hocam. Ben sandım ki bandajlar çıkınca memeler Google fotolar daki gibi böyle güzel görünecek ayy kendime güldüm artık daha 4 gün olmuş tabii morluklar şişlikler var ve bandajdan dolayı hani şekil tuhaf. 😄😄
Yani forumda hic karşılaşmadım hani ilk bir hafta da morluk vs olur diye.
Ne güzel yaaa hemen toparlanmissiniz valla mashaallah sizeee. Ben otobüse bindim bugün dönüşte klinikten sonra ve ayakta kaldim ve feci ağrı saplandı yani dedim taksiye binmekten vazgeçmicektim (denemek istedim) zor vardım eve. Siz evde bile temizlik yapmışsiniz valla mashaallah. 🎉🎉💐😃
Hepiniz mi hemen rahata kavuştunuz 4 günde? Sizin memeleriniz de morluk varmı yani veya geçtiyse gerçekten hekimin dediği gibi en fazla 10 gün sonra geçiyor mu?
Nerden protez takıldı sizlere? Diklestirme için nerden dikiş açıldı?
Ya ben cokta ağrılara takılan hemen yataklara düşen değilim 2 sezaryen geçirdim ve aynı gün kalktım ettim vs. Bunuda öyle bisi sandım😄 meğer bu daha ağır mış bünyeme.

Arkadaşlar siz hangi illerdensiniz? Ben ankara dan ve fiyat 12.000 tl diklestirme ve protez ve hastane masrafları. Sizlerin söylediniz fiyat çokmuş. Burda 8.000 tl ye bile yapan tip merkezi vardı da ben tercih etmedim erkek hekim ve ekip diye.
Canım hem çok geçmiş olsun hem hayırlı uğurlu olsun 😊 bende hem dikleştirme oldum hem kas altı 450cc mentor moderate silikon takıldı. Bende bandaj yoktu ameliyattan çıktığımda babaanne sütyeni gibi bir sütyen takılıydı 8.gün kontrole gittiğimde sporcu sütyenine döndüm bide bir kemer kullanıyorum şuan göğüs üstümden aşağı doğru bastırıyor protezi. Ben ilk banyomu 4.gün yaptım ilk sütyeni çıkardığımda gördüğüm morluktan dolayı şok yaşadım her tarafım özellikle de göğüs ortam inanılmaz mordu😯 bugün 19.günüm sadece yan taraflarda hafif morluklar var diğerleri geçti çok şükür. Şuan herşeyi çok rahatlıkla kendim yapabiliyorum öyle ağrım sızım yok ama mesela kızımı kucağıma aldığımda mememe bastırdığında falan acıyor hala. Benim dikleştirme kesim meme ucumdan aşağı doğru iniyor protez izimde tam meme altımda bir kesi

Canım hem çok geçmiş olsun hem hayırlı uğurlu olsun 😊 bende hem dikleştirme oldum hem kas altı 450cc mentor moderate silikon takıldı. Bende bandaj yoktu ameliyattan çıktığımda babaanne sütyeni gibi bir sütyen takılıydı 8.gün kontrole gittiğimde sporcu sütyenine döndüm bide bir kemer kullanıyorum şuan göğüs üstümden aşağı doğru bastırıyor protezi. Ben ilk banyomu 4.gün yaptım ilk sütyeni çıkardığımda gördüğüm morluktan dolayı şok yaşadım her tarafım özellikle de göğüs ortam inanılmaz mordu😯 bugün 19.günüm sadece yan taraflarda hafif morluklar var diğerleri geçti çok şükür. Şuan herşeyi çok rahatlıkla kendim yapabiliyorum öyle ağrım sızım yok ama mesela kızımı kucağıma aldığımda mememe bastırdığında falan acıyor hala. Benim dikleştirme kesim meme ucumdan aşağı doğru iniyor protez izimde tam meme altımda bir kesi

Teşekkürler 💐 sanada geçmiş olsun hayırlı olsun hihihiii 🤗🤗🤗
Evet yaaa bende cok şok oldum veee korkunç geldi bana 😲😬 ama şuan tekrar öyle üstte
baktım veee wowww 😃 oldum cok güzel duruyor ☺️☺️
Babaanne sütyeni işte bugün giyindirdi hocam. O kemer dediğin hani sütyenin üstüne koltuk altından hani bandaj mı? Bende de var o bandaj. Hocam dedi ki kollarımı rahat kullanmak için daha iyi gelir mis veee seninde dediğin gibi cok yukarda olduğu için biraz aşağıya insin diye. Ayyy seni okuyunca cook ama cok rahatladım 😃 teşekkürler bu tecrübeni paylaştığın için 💐💐💐
Allah'tan küçük çocuğum yok ama siyam kedimiz var onu alırken kolum ağrıyor 😬

Bu bustiyeri benim hekim tavsiye etmedi cok sıkıyor dedi hem rahat edemezsiniz hemde şekillendirmeyi etkiliyor mus. Benim hic tecrübem yok bununla. Bana hocam normal şu nenelerin taktığını giyindirdi bugün ve 6hafta kullan dedi. Her hafta muaneye gidicekmisim. Ve yarın duş alabilir misim ama benimde pek cesaretim yok 🙄🙊
Duş alabilen var mı aranızda 😋
Merhabalar öncelikle geçmiş olsun ve hayirli olsun :) canim ben ilk bir hafta ameliyat sutyeniyleydim full 10.gunden sonra bununla donusumlu olarak kullanabilecegimi soyledi doktorum. Ben istanbulda Prof Dr Cemal Aygıt a koltukaltı kesisiyle kas zarı altına sağa 300cc dola 275cc mentor high profile olum. Bugun 18.gunum. Bende hic morluk olusmamisti canim muhtemelen koltukalti oldugu icin bi de benimki sadece meme buyutmeydi diklestirmeden dolayi da daha zor geciyor olabilir sizin. İlk duşa ben de cesaret edememistim ya ama hallettim bi sekilde 😄 Ama inanın 10 gun sonra cok cok rahat edecekseniz hayirli olsun tekrar :)

Merhabalar öncelikle geçmiş olsun ve hayirli olsun :) canim ben ilk bir hafta ameliyat sutyeniyleydim full 10.gunden sonra bununla donusumlu olarak kullanabilecegimi soyledi doktorum. Ben istanbulda Prof Dr Cemal Aygıt a koltukaltı kesisiyle kas zarı altına sağa 300cc dola 275cc mentor high profile olum. Bugun 18.gunum. Bende hic morluk olusmamisti canim muhtemelen koltukalti oldugu icin bi de benimki sadece meme buyutmeydi diklestirmeden dolayi da daha zor geciyor olabilir sizin. İlk duşa ben de cesaret edememistim ya ama hallettim bi sekilde 😄 Ama inanın 10 gun sonra cok cok rahat edecekseniz hayirli olsun tekrar :)
Yaaa ne güzel atlamışsın 👌🤗
Teşekkürler cesaret verdiğin için 🙏
Bende dikleştirme ve büyütme meme etrafindan yapıldı. Zaten meme etrafı cok çirkin ve yaygındı o yuzden oradan hepsini halletti. Ve bu cook iyi oldu hani 2 dikiş değil hem dikleştirme hemde protez izi olmadı.
Arkadaşlar yaa sabah uyanınca cokkk kötü kamyon varmış gibi üzerimde. Gerçekten ağrı var şuan da öyle kolum ağrıyor memelerim de öyle.
Sizlerde nasıl veya nasıldı başta sabahları?

Yaaa ne güzel atlamışsın 👌🤗
Teşekkürler cesaret verdiğin için 🙏
Bende dikleştirme ve büyütme meme etrafindan yapıldı. Zaten meme etrafı cok çirkin ve yaygındı o yuzden oradan hepsini halletti. Ve bu cook iyi oldu hani 2 dikiş değil hem dikleştirme hemde protez izi olmadı.
Arkadaşlar yaa sabah uyanınca cokkk kötü kamyon varmış gibi üzerimde. Gerçekten ağrı var şuan da öyle kolum ağrıyor memelerim de öyle.
Sizlerde nasıl veya nasıldı başta sabahları?
Cok sevindim canim meme başın uygunmuş hallolmuş oradan :) evet ilk zamanlar sabah kalkarken taş bağlanmış da onu kaldırıyormuş gibi oluyor ama zaman her şeyin ilacı gerçekten şu an hiç hissetmiyorum bile :))

İstanbul'da medicine hastanesinde oldum cidden taş bağlı gibi benimde sırt ağrısı fena umarım kısa sürede iyilesrizi birde yarın işe başlayacağım bakalım o nasıl olacak
Bugün 4.gün ve bandaj çıktı ve rahatladım o taş var hissi gitti lakin dediğiniz gibi dikiş etrafı aciyor benimde. Ben daha evde öyle fazla bi iş yapmadım. Annem yanımda o çarşamba gidecek bakalım nasıl olacak.
bende hala var ya 11 nisan sabahi oldum ameliyat 5 gün oluyor işte bugun kuaföre gidip saçımı falan yikatacagim. doğrulamiyorum bir türlü kambur kaldım

bende hala var ya 11 nisan sabahi oldum ameliyat 5 gün oluyor işte bugun kuaföre gidip saçımı falan yikatacagim. doğrulamiyorum bir türlü kambur kaldım

Bendee 11.04 sabahı oldum aynı günde olmuşuz 😃
Sadece sacımı yıkaya biliyorum yani böyle aşağıya sarkıtarak. Oğlum duş kafasını tuttu beraber yıkadık😁
Nasıl doğrulamiyorsun? Cok mu acıyor göğsün? Doktoruna bunu söyledin mi?

Cok sevindim canim meme başın uygunmuş hallolmuş oradan :) evet ilk zamanlar sabah kalkarken taş bağlanmış da onu kaldırıyormuş gibi oluyor ama zaman her şeyin ilacı gerçekten şu an hiç hissetmiyorum bile :))
Cok teşekkürler. Seni duyunca rahatlıyorum 🙏💐😃
Aslında evet birz sabırlı olmam lazım 😋 morluk vardı sende de demi? Öyle okudum galiba? Kac gün sonra geçti?
O morluklar geçmesini 4 gözle bekliyorum.

Bendee 11.04 sabahı oldum aynı günde olmuşuz 😃
Sadece sacımı yıkaya biliyorum yani böyle aşağıya sarkıtarak. Oğlum duş kafasını tuttu beraber yıkadık😁
Nasıl doğrulamiyorsun? Cok mu acıyor göğsün? Doktoruna bunu söyledin mi?
ya dogruluyorum yürüyorum da böyle eski diriligim yok. doktor hepsinin normal olduğunu yikanabilecegimi bile soyledi de sanırım su bandajlari cikarmadan yikanmayacagim. simdi bandaji degistirdimde sol göğsümde ufak akmalar mevcut hala bandaj degistirirken hic leke falan oluyor mu sizde resmini yükledim ama umarım basarabilmisimdir 20190416_101442.jpg

Cok teşekkürler. Seni duyunca rahatlıyorum 🙏💐😃
Aslında evet birz sabırlı olmam lazım 😋 morluk vardı sende de demi? Öyle okudum galiba? Kac gün sonra geçti?
O morluklar geçmesini 4 gözle bekliyorum.
İnan canim gunler gectikce cook rahatlayacaksin 🙏🏻 Hayır canım bende hic morluk olmadi ama benimki sadece meme proteziydi ve koltukaltindan yapildi. Sende diklestirme de oldugu icin daha zorlu geciyor olabilir ama forumda okuduklarimda da morluğu olanlarin hepsinin zamanla geçmiş elbette 😊 kendini hep motive et canim geçecek 😍

İnan canim gunler gectikce cook rahatlayacaksin 🙏🏻 Hayır canım bende hic morluk olmadi ama benimki sadece meme proteziydi ve koltukaltindan yapildi. Sende diklestirme de oldugu icin daha zorlu geciyor olabilir ama forumda okuduklarimda da morluğu olanlarin hepsinin zamanla geçmiş elbette 😊 kendini hep motive et canim geçecek 😍
Ya kusura bakma karıştırdım diğer arkadaş ile. Evet ya bu 2.kez dedin koltuk altında ln yerleştirildi 🙈
Motive ediyorum bende. Sonucunda güzel elbiselerin beklediğini düşünüyorum 😃

ya dogruluyorum yürüyorum da böyle eski diriligim yok. doktor hepsinin normal olduğunu yikanabilecegimi bile soyledi de sanırım su bandajlari cikarmadan yikanmayacagim. simdi bandaji degistirdimde sol göğsümde ufak akmalar mevcut hala bandaj degistirirken hic leke falan oluyor mu sizde resmini yükledim ama umarım basarabilmisimdirEki Görüntüle 2259065
Geçer ya bu durum. Merak etme 😃
Bende yıkanmaya cekiniyorum çünkü ağrım var kaslarım da koluma doğru en iyisi yine sadece sac yıkamak.
Ya o nerenin bandı foto daki? Benim öyle bi bandım yok. Meme etrafinda küçük küçük bandlar yapışık onlarda kendiliğinden düşecek.

Bende yıkanmaya cekiniyorum çünkü ağrım var kaslarım da koluma doğru en iyisi yine sadece sac yıkamak.
Ya o nerenin bandı foto daki? Benim öyle bi bandım yok. Meme etrafinda küçük küçük bandlar yapışık onlarda kendiliğinden düşecek.
benim dikisimde bi tane büyük bant var böyle duruyor 24 saaatte bir pansuman yapip degistiriyorum. solda iste bide sari lekeler oluyor

sakın yikanmaktan çekinmeyin hiçbişey olmuyor 4.günümdü dün ve heryerim ağrıyordu duşa girdim çıktım rahatladım ve şuan süper gerilme ağırlık hissi bile azaldı kesinlikle ılık duş çok iyi geliyor

Merhabalar nasılsınız biraz daha rahatladınız mı ?
bugün ise geldim gayet iyi oldum hala tam dik yürüyemiyorum ama gelişmeler var sanırım evde oturmak yatmak yaramıyormuş bana öğretmenim bu arada ağır bir isim yok hala biraz taş bağlanmış hissi var ama geçer oda umarım bir iki güne birde biraz aşağı inseler görüntü olarak süper olacaklar

X