27.03.19 Meme büyütme oldum

Ayyy gözün aydın çok sevindim 😍 bende Perşembe kontrole gideceğim bana da işte sporcu sütyeni al dedi ama hala nasıl bişey alacağımı bilmiyorum 😕 ben daha iyiyim sadece arada bir dikiş yerlerime bir batma hissi geliyor o rahatsız ediyor sende de öyle bişey var mı?
Cok tesekkurler :) canim bence ince askılı penye kumaşı kaliteli terletmeyen bi sporcu sütyeni alman yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Benim de dikis yerlerim oyle oluyo zamanla gecer inşallah

Herkese merhabalar😊 Aylardır buraya girip meme büyütme ve dikleştirme operasyonuyla ilgili süreçleri okuyordum. Sonunda dün ameliyatımı oldum.❤❤❤
Sorusu olanlara her türlü yardımcı olabilirim❤
Merhabalar acaba nerede oldunuz bende araştırıyorum ve fiyat nedir ? Nasıl hissediyorsunuz memnunmusunuz

Kızlar dora hospital da oldum ameliyatı fiyatını yukarıya yazmıştım 😊

kızlar yarın ameliyat oluyorum sonunda 400 cc damla protez kas altı olacak dedi doktorum çok heyecanlıyım zaman geçmiyor :halay::KK71:

Merhabalar acaba nerede oldunuz bende araştırıyorum ve fiyat nedir ? Nasıl hissediyorsunuz memnunmusunuz
Doktorum dora hospital da yaptı ameliyatımı 16.000tl fiyatı. Şuna kendimi her türlü çok iyi hissediyorum 😊 hem fiziksel hem ruhsal çok iyiyim şükürler olsun 💙

Ayyy çok heyecanlı:KK68: canım şimdiden hayırlı uğurlu olsun kendini hiç kasma ne kadar rahat olursan o kadar kolay ayağa kalkacaksın 🙏🏻

doktor dün ameliyat olan bir hasta gösterdi okadar rahattı ki ben daha ağrılı olur diye düşündüm onu görünce çok rahatladım çok teşekkür ederim canım

doktor dün ameliyat olan bir hasta gösterdi okadar rahattı ki ben daha ağrılı olur diye düşündüm onu görünce çok rahatladım çok teşekkür ederim canım
Bende aynı öyleydim😊 okuduklarından dolayı çok korkuyordum ama korkulacak hiçbişey yokmuş gerçekten ❤️❤️

Herkese merhabalar😊 Aylardır buraya girip meme büyütme ve dikleştirme operasyonuyla ilgili süreçleri okuyordum. Sonunda dün ameliyatımı oldum.❤❤❤
Sorusu olanlara her türlü yardımcı olabilirim❤
Merhabalar bende haftaya olacam inşallah size çok geçmiş olsun hayırlı olsun siz atlatmışsınız darısı bizim başımıza ben dren nasıl oluyor yorumlarda okudum galiba biraz sıkıntı yapan drenmiş bilgi verirmisin benim dr.dren takmıyorum ben dedi ama biraz rahatladım yinede bilgilenmek istedim teşekkür ederim

X