27.03.19 Meme büyütme oldum

Bir sorum daha olacak kızlar 🙈 göğüs üzerine takılan bandajı gece uyurken çıkartıyormuydunuz doktorum ne kadar çok takılı kalırsa o kadar iyi olacagını protezin daha iyi yerine oturacağını söyledi ama ben uyurken çıkartıyorum sizler nasıl yaptınız
ameliyattan beri sporcu sutyeni var yikamak icin 1 saat cikardim en fazla. her doktorun sureci farkli isliyor sanirim 😳

Doktorum ilk bir hafta birinin desteğiyle yatıp kalk dedi bana kollarımı hareket ettiriyorum ama yatıp kalkarken çok zorlanıyorum
biliyorum o hissi surekli agliyordum bu yuzden kalkarken ilk once ayaklarimi asagi indirip kollarimdan destek almadan birden dogrulmaya calisiyordum

Doktorum göğüs kafesimin çok geniş olduğunu 25 yıllık meslek hayatımda ikinci kez rastladım böyle geniş göğüs kafesine dedi 😂 ben büyük istiyordum ama doktorum boyun düzleşmesi ve boyun fıtığım olduğu için çok büyük yapmam dedi ameliyattan sonra kaç cc olduğunu sorduğumda şok oldum bir göğsüme 400 cc digerine 425 cc mentor protez yerleştirmiş ama göğüslerimi gördüğümde hayal kırıklığına uğradım çünkü beklediğim kadar büyük değiller ve şuan şiş oldukları hali inince daha da küçülecekler ama her halükarda eski halinden çok çok daha güzel 😍

Agrılar tam olarak ne zaman geçiyor peki 🤔
benim 10 gun sonra bitmisti su an agrı yok yaralarım kasınıyo bi de arada batma carpma falan oluyor o da iyilesme belirtisi rahatsız etmiyor zaten basta cektigim acıların yanında hicbi sey bi de ben 2 hafta boyunca kambur yürüdüm 😂

Doktorum göğüs kafesimin çok geniş olduğunu 25 yıllık meslek hayatımda ikinci kez rastladım böyle geniş göğüs kafesine dedi 😂 ben büyük istiyordum ama doktorum boyun düzleşmesi ve boyun fıtığım olduğu için çok büyük yapmam dedi ameliyattan sonra kaç cc olduğunu sorduğumda şok oldum bir göğsüme 400 cc digerine 425 cc mentor protez yerleştirmiş ama göğüslerimi gördüğümde hayal kırıklığına uğradım çünkü beklediğim kadar büyük değiller ve şuan şiş oldukları hali inince daha da küçülecekler ama her halükarda eski halinden çok çok daha güzel 😍
zaten hiçbi ameliyatta mükemmeli beklememek lazım gercekci degil pek eskisinden daha iyi olması yeterli gibi

bu arada bu sürecten gecmis biriyle konusmak gercekten cok önemli ben tesadufen banuares33 ile tanıstım onun sayesinde psikolojik olarak biraz daha rahatlıyordum

bu arada bu sürecten gecmis biriyle konusmak gercekten cok önemli ben tesadufen banuares33 ile tanıstım onun sayesinde psikolojik olarak biraz daha rahatlıyordum
Gerçekten büyük motive oluyor insan bende merak eden ameliyat olmayı düşünen arkadaşların sorularını seve seve cevaplayacağım ve kararsız kalanlara bir tavsiye kesinlikle ertelemeyin hayallerinizi imkanlarınız doğrultusunda gerçekleştirin agrılar dayanılmayacak gibi degil sadce göğüste baskı hissediyorum Kasılma oda haliyle olacak zaten

hareket etmek zorundasiniz ama kendinizi zorlamayin. ilk zamanlar dikisler acilip protez asagidan kayacakmis gibi hissediyordum ben kaya varmis gibi ne zaman gerilme hareketleri yapmaya baskadim agrilarim buyuk oranda gecti. sirf aciyo diye hareket etmemezlik yapmayin
arkadaş ameliyat olalı bir gün olmuş o yorumu yazdığında. Kendi başına hareket etmemesi gereken bir süreç yani bu. Bu bahsettiğiniz iyileşme süreci ama. İlk bir hafta en azından 3 gün destek almalı. Herkes bir olmuyor ama ben bir ay desteksiz yataktan kalkmadım kalkamadım. İlk günden kendisinin kalkması çok yanlış.

arkadaş ameliyat olalı bir gün olmuş o yorumu yazdığında. Kendi başına hareket etmemesi gereken bir süreç yani bu. Bu bahsettiğiniz iyileşme süreci ama. İlk bir hafta en azından 3 gün destek almalı. Herkes bir olmuyor ama ben bir ay desteksiz yataktan kalkmadım kalkamadım. İlk günden kendisinin kalkması çok yanlış.
gercekten mi 😳 ameliyattan itibaren yani kendime geldikten sonra kendim dogruldum mecbur kaldım gerci arayıp özellikle kımıldamak zorunda oldugumu yoksa protezin sert kalacagını söylediler ben de korkudan zorladım kendimi 😂

gercekten mi 😳 ameliyattan itibaren yani kendime geldikten sonra kendim dogruldum mecbur kaldım gerci arayıp özellikle kımıldamak zorunda oldugumu yoksa protezin sert kalacagını söylediler ben de korkudan zorladım kendimi 😂
protezin iyileşme süresi 6 ay 1 sene arası. O nedenle ilk bir ay en azından desteksiz çok zorlama kendini demişti Doktorum bana. Protez zaten ilk zamanlar ödemler geçmediği için yumuşamaz. Önemli olan bir aydan sonra ödemler azalınca hareket ederek yumuşatmak. Zaten hareketten kasıt masaj.

Herkese merhabalar😊 Aylardır buraya girip meme büyütme ve dikleştirme operasyonuyla ilgili süreçleri okuyordum. Sonunda dün ameliyatımı oldum.❤❤❤
Sorusu olanlara her türlü yardımcı olabilirim❤
Mrh ıyi aksamlar kusura bakmayin rahatsiz ediyorum size çok geçmiş olsun ben de yaptiracagim ama korkularim var nasıl bir sonuç aldiniz nerde oldunuz amaliyati peki dün oldunuz ayaga kakabildinizmi

Doktorum ölçülerimi henüz almadı muayene etti ölçü den sonra anatomik mi yuvarlak mı olacağını söyleyecekmiş fakat bana beğendiğiniz göğüs resmini gösterebilirsiniz dedi ama bulamıyorum 😔 ve ben yapmışken büyük olsun istiyorum 🙈 doktor 250 cc den 350cc ye kadar olur dedi göğüs kafesime bakarak 250cc yi duyunca şok oldum sizin kaç cc acaba ve agrılarınız ne kadar sürdü bu arada cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim ☺
Bende 5 gün önce 355cc motiva taktırdım. Önceden 75a ölçüm şuan inanılmaz büyük geliyorlar. Umarım biraz küçülür

Herkese merhabalar😊 Aylardır buraya girip meme büyütme ve dikleştirme operasyonuyla ilgili süreçleri okuyordum. Sonunda dün ameliyatımı oldum.❤❤❤
Sorusu olanlara her türlü yardımcı olabilirim❤
merhaba kaç cc taktırdın ve ne kadar bir fiyat ödedin yazarmısın ??

X