27.03.19 Meme büyütme oldum

Merhaba ben size bir şey sormak istiyorum. Ben yaptıralı 8 gün oldu hala desteksiz kalkamıyorum ve sol göğsüme kalkınca bir ateş topu yanma sızlama giriyor. 5-10 dakika sonra normale dönüyor. Sizlerde de oldu mu? Ayrıca bu göğüsler aşağı iniyor mu? Bir de ne kadar yumuşuyor doktor yumuşar ama çok bekleme yine sert olur dedi aklıma takıldı
Ben ameliyat olduğum gün kendim kalkmaya başladım önce vücudumu tan döndürüp sonra doğruluyordum. Evet aşağı iniyor hiç merak etme 😊 bende ilk günler bundan korkmuştum ağzıma giriyorlar diye 😂. Yumuşama evet oldu fakat doktorunda dediği gibi doğal bir meme yumuşaklığında değil 😕 he bide o batmalar benimde sol mememe oluyordu böyle saniyelik ama artık tamamen bitti hiç korkma❤️❤️

Ben ameliyat olduğum gün kendim kalkmaya başladım önce vücudumu tan döndürüp sonra doğruluyordum. Evet aşağı iniyor hiç merak etme 😊 bende ilk günler bundan korkmuştum ağzıma giriyorlar diye 😂. Yumuşama evet oldu fakat doktorunda dediği gibi doğal bir meme yumuşaklığında değil 😕 he bide o batmalar benimde sol mememe oluyordu böyle saniyelik ama artık tamamen bitti hiç korkma❤❤
Nasıl rahatladım anlatamam çok teşekkür ederim. Ben bugün verdiğim parayı ve günlerdir çektiğim bu acıları hiçe sayarak çıkartmayı kafaya koymuştum. Annem durdurdu. Biraz daha sabret olmazsa son çare çıkartırız diye. Gerginlik, nefes almamı bile zorlaştırıyor sert kaldım böyle. İnşallah biraz aşağı iner ve yumuşar. Bu şekilde masaj yaparken bile içim bir tuhaf oluyor. Allah pişman etmesin çok zormuş.

Nasıl rahatladım anlatamam çok teşekkür ederim. Ben bugün verdiğim parayı ve günlerdir çektiğim bu acıları hiçe sayarak çıkartmayı kafaya koymuştum. Annem durdurdu. Biraz daha sabret olmazsa son çare çıkartırız diye. Gerginlik, nefes almamı bile zorlaştırıyor sert kaldım böyle. İnşallah biraz aşağı iner ve yumuşar. Bu şekilde masaj yaparken bile içim bir tuhaf oluyor. Allah pişman etmesin çok zormuş.
Azıcık daha sabret gerçekten sonu çok güzel olacak🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Keşke daha önce yaptırsaydım diyeceksin. Birazcık sabır birazcık zorlamayla hepsi geçecek kendini böyle kalacak diye hiç şartlama tamam mı

Azıcık daha sabret gerçekten sonu çok güzel olacak🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Keşke daha önce yaptırsaydım diyeceksin. Birazcık sabır birazcık zorlamayla hepsi geçecek kendini böyle kalacak diye hiç şartlama tamam mı
Ben de 2 gün önce ameliyat oldum. Bugün baktım ikisi de ayrı takılıyor. Biri başka yana öbürü başka tarafa bakıyor. Düzelir mi? Söyleyecekleriniz benim için çok önemli

Ben de 2 gün önce ameliyat oldum. Bugün baktım ikisi de ayrı takılıyor. Biri başka yana öbürü başka tarafa bakıyor. Düzelir mi? Söyleyecekleriniz benim için çok önemli
Elbette düzelir daha çok çok yeni doktorum bana 1.haftadan sonra bir kemer vermişti memenin üst kısmından onu takıyordum sanırım eşitlenmesi ve biraz aşağı inmesi için. Doktorunuz size de verecektir

İnan o kadar zorlanıyorum ki. Gerginlikten dik duramıyorum kamburum çıktı resmen omuzlarım düştü. Ne zormuş. Benim kaldırabileceğim bir ameliyat değilmiş. Bu kadar olduğunu bilsem dümdüz olmaya devam ederdim. 2 yaşında kızım var bütünüyle ilgilenmeye başlayamadım. Yatarken zorlanıyorum ama kalkarken destek almadan kalkamıyorum. Offff sana inanıyorum dilerim bu süreci dediğin gibi atlatırım canım 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

İnan o kadar zorlanıyorum ki. Gerginlikten dik duramıyorum kamburum çıktı resmen omuzlarım düştü. Ne zormuş. Benim kaldırabileceğim bir ameliyat değilmiş. Bu kadar olduğunu bilsem dümdüz olmaya devam ederdim. 2 yaşında kızım var bütünüyle ilgilenmeye başlayamadım. Yatarken zorlanıyorum ama kalkarken destek almadan kalkamıyorum. Offff sana inanıyorum dilerim bu süreci dediğin gibi atlatırım canım 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Hiç canını sıkma gerçekten İnan ki hepsi geçip gidiyor🙏🏻🙏🏻 Sonra şimdiki görüntünün tadını çıkaracaksın ve çok mutlu olacaksın 😍😍

Hiç canını sıkma gerçekten İnan ki hepsi geçip gidiyor🙏🏻🙏🏻 Sonra şimdiki görüntünün tadını çıkaracaksın ve çok mutlu olacaksın 😍😍
Ayyy inşallah canım benim inan gazınla sabredeceğim 🙏🏻 Şimdi masaj yaptım gerginlikten patlayacaklar sanki. Hiç doku olmadığı için vücut neye uğradığını şaşırdı 😒

Ayyy inşallah canım benim inan gazınla sabredeceğim 🙏🏻 Şimdi masaj yaptım gerginlikten patlayacaklar sanki. Hiç doku olmadığı için vücut neye uğradığını şaşırdı 😒
Benimde aynı öyleydi Allahım hatırlamak bile istemiyorum o kadar kötülerdi doktor hayatımda bu yaşta bu kadar deforme ve kötü meme görmedim demişti😔 ama şimdi çok çok iyi durumda iyice aşağıya da indiler çok güzel oldu

Utanacak hiçbişey yok 😍😍 ben 7 doktora muayene oldum 🙈🙈 meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum de bitsin gitsin 😊😊
Gittim konustuk adam dövecek nerdeyse surat 2 karıs sürekli bir tersleme zaten gergin gitmişim utanıyorum kolay mı memelerini mıncıklatmak kirlendim Allahm 🤣🤣 kavga etmeden cıktım neyse ki 11 ekime gün verdi Dr uğur çakmak bakalım hayırlısı bu

Benimde aynı öyleydi Allahım hatırlamak bile istemiyorum o kadar kötülerdi doktor hayatımda bu yaşta bu kadar deforme ve kötü meme görmedim demişti😔 ama şimdi çok çok iyi durumda iyice aşağıya da indiler çok güzel oldu
Yaaa doktor bana çok inmesini bekleme çok da yumuşamasını dedi. Korktum böyle mi kalacağım gergin gergin. Öldürsünler daha iyi valla çok fena gerginlik. Zaten o sol göğsün sızısı geçmedi. Valla allah pişman etmesin 😢😢😢😢

Herkese merhabalar😊 Aylardır buraya girip meme büyütme ve dikleştirme operasyonuyla ilgili süreçleri okuyordum. Sonunda dün ameliyatımı oldum.❤❤❤
Sorusu olanlara her türlü yardımcı olabilirim❤
Merhabalar bende 1 ay önce oldum ameliyat mentor marka kullanıldı merak ettiğim konu ise şuan da hala sol göğüsum de bi şişlik var ve diğerine göre fazla baskı hissediyorum bu normalmidir. Sizde böyle bisey oldumu acaba
Ve ameliyattan 5 saat sonra iç kanama gecirdim sağ göğsümden ve tekrar ameliyat olmak zorunda kaldım o gece buna rağmen iç kanama geçirdiğim göğsümde hiç Bi problem yok gibi ama sol göğsümde fazla baskı ve şişlik var. Doktorum normal diyor ama ben yine de huzursuzum cevabınızı bekliyorum🙏

Aaa aynı gün olmuşuz gerçekten😍 yaa o hala göremedim o kadar çok merak ediyorum ki 😍 1saat kadar sonra duş alacağım artık görmeme çok az kaldı 💃🏼
Güle güle kullanın ne güzel 😍bende istiyorum ama eşim izin vermiyor istemiyor 😔ama asıl sebebi maddi durumumuz el vermiyor benim hiç yok denecek kadar az çok mutsuzum😔😔

Güle güle kullanın ne güzel 😍bende istiyorum ama eşim izin vermiyor istemiyor 😔ama asıl sebebi maddi durumumuz el vermiyor benim hiç yok denecek kadar az çok mutsuzum😔😔
Eşiniz neden izin vermiyor? Ona mı takılacak 🤣 kendinizi mutsuz hissediyorsanız ve yaptırırsanız mutlu olacaksanız eşiniz neden mutluluğunuzu istemiyor? Bu eşler de çok şeye karışıyor gerçekten. Eş olunca tapuyu verdik sanki. Paranızı denkleştirin gidin yaptırın. Bir süre sonra alışacak ve hoşuna gidecek emin olun!! 💜

Eşiniz neden izin vermiyor? Ona mı takılacak 🤣 kendinizi mutsuz hissediyorsanız ve yaptırırsanız mutlu olacaksanız eşiniz neden mutluluğunuzu istemiyor? Bu eşler de çok şeye karışıyor gerçekten. Eş olunca tapuyu verdik sanki. Paranızı denkleştirin gidin yaptırın. Bir süre sonra alışacak ve hoşuna gidecek emin olun!! 💜
Teşekkür ederim canım moral verdiğin için ben ev hanımıyım çalışmıyorum o yüzden biraz zor biriktirip yapmak benim için bilmiyorum napcam 😔ama gerçekten ihtiyacım var memelerim dümdüz bu çok kötü hissettiriyor bi kadın için çok zor 😔😔

Teşekkür ederim canım moral verdiğin için ben ev hanımıyım çalışmıyorum o yüzden biraz zor biriktirip yapmak benim için bilmiyorum napcam 😔ama gerçekten ihtiyacım var memelerim dümdüz bu çok kötü hissettiriyor bi kadın için çok zor 😔😔
Benim de aynı senin gibiydi. Hiç ama hiç yoktu. Annem bekarken yaptıralım dedi korktum senelerce erteledim. Evlendim çok sorun etmeye başladım ama eşim sorun etmemişti. Sonra sezaryen oldum baktım ki 2-3 gün ağrısı oldu dedim ben bunu da atlatırım. Bende ev hanımıyım. Eşimin maaşıyla bu işi yaptırmam çok zamanımı alacak. Annem iyi bir bakanlıkta çalışıyor maaşı geliri iyi. Sağolsun maddi olarak gözümü hiç bir şeyde koymaz. Bu ameliyatımı da annem yaptırdı. Ev hanımı için oldukça zor tahmin ediyorum. Ama amacından vazgeçme. Bakarsın bir şans yakalarsın o şansı da eşin istemiyor diye reddetme. Kendine güven geliyor gerçekten. Eşinin de hoşuna gidecek bir süre sonra. Sonuçta erkekler de gösterişli olmasını ister eşlerinin. Sen takma onu.

X