Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
26 şubat opu ve Tüp bebek serüveni
- Konu Sahibi Ylmzftm00
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ben 27 ocakta lucrin iğneye başladım.Adetim gelene kadar (15gün kadar) 10 doz yaptım.adetim geldi 1.ölçüme gittim başlangız güzel dedi doktorum gonal f i se ekledi tedavime 200 doz gonal+5 doz lucrin yapmaya devam ettim 2. Ölçüme gittim 6,7 tane yumurtan oluşmuş dedi gonal+lucrin+ menapur şeklinde kullanmaya devam et dedi.Dün 24 şubatta 3. Ölçüme gittim herşey yolunda dedi yumurtalarım 18mm olmus ama kaç ader vardı sormayı unutmusum;( Bu gece ovitrelleyi yap yarını boş bırak Çarşamba sabah opu dedi.Cok heyecanlıyım tazen transfer olacak bende hiç bir sorun yok erkek faktöründen dolayı(ileri hızlı sperm yok yerinde hareketli var sadece) tüp bebeğe baş vurdul Rabbim emeklerimizin karşılıpında hayırlı evlatlar nasip etsin ilj denemem inşalalh pozitif sonuçlanır...
Merhaba öncelikle rabbim hepimize çocuklarımızı kulağımıza aldığımız o günleri göstersin İnş. Bende 14 şubatta yumurta toplama işlemi oldum 17 şubatta transferim oldu normalde test gunum 28 şubat ama akşam dayanamadım kan testi yaptırdım 40,6 çıktı sizce olumlu dusunmelimiyim.
Amin canım.Öncelikle hayrlı olsun.Dokuzuncu gün için güzel değer canım 2 gün sonra testi tekrar et % 60 ve üzeri artış varsa tutunmuş demektir.Merhaba öncelikle rabbim hepimize çocuklarımızı kulağımıza aldığımız o günleri göstersin İnş. Bende 14 şubatta yumurta toplama işlemi oldum 17 şubatta transferim oldu normalde test gunum 28 şubat ama akşam dayanamadım kan testi yaptırdım 40,6 çıktı sizce olumlu dusunmelimiyim.
Merhabalar, bende pazar günü Gonal f ve menapura başladım iğnelere başladıktan sonra ilk ölçüme dün gittim yumurtanın bir tanesi gelişmemiş ama diğerleri iyi gidiyor dedi, iğnelere devam edip cumartesi tekrar kontrole gideceğim, inşallah hepimiz olumlu, güzel, Hayırlı sonuçlar alırız.Ben 27 ocakta lucrin iğneye başladım.Adetim gelene kadar (15gün kadar) 10 doz yaptım.adetim geldi 1.ölçüme gittim başlangız güzel dedi doktorum gonal f i se ekledi tedavime 200 doz gonal+5 doz lucrin yapmaya devam ettim 2. Ölçüme gittim 6,7 tane yumurtan oluşmuş dedi gonal+lucrin+ menapur şeklinde kullanmaya devam et dedi.Dün 24 şubatta 3. Ölçüme gittim herşey yolunda dedi yumurtalarım 18mm olmus ama kaç ader vardı sormayı unutmusum;( Bu gece ovitrelleyi yap yarını boş bırak Çarşamba sabah opu dedi.Cok heyecanlıyım tazen transfer olacak bende hiç bir sorun yok erkek faktöründen dolayı(ileri hızlı sperm yok yerinde hareketli var sadece) tüp bebeğe baş vurdul Rabbim emeklerimizin karşılıpında hayırlı evlatlar nasip etsin ilj denemem inşalalh pozitif sonuçlanır...
- 27 Şubat 2020
- 145
- 123
- 33
Merhaba arkadaşım, seninle çok yakın günlerimiz. Bende son kontrole 25 inde gittim bugün opu yapıldı. Ama benim fazla yumurta geliştiği için transfer diğer ay yapılacakBen 27 ocakta lucrin iğneye başladım.Adetim gelene kadar (15gün kadar) 10 doz yaptım.adetim geldi 1.ölçüme gittim başlangız güzel dedi doktorum gonal f i se ekledi tedavime 200 doz gonal+5 doz lucrin yapmaya devam ettim 2. Ölçüme gittim 6,7 tane yumurtan oluşmuş dedi gonal+lucrin+ menapur şeklinde kullanmaya devam et dedi.Dün 24 şubatta 3. Ölçüme gittim herşey yolunda dedi yumurtalarım 18mm olmus ama kaç ader vardı sormayı unutmusum;( Bu gece ovitrelleyi yap yarını boş bırak Çarşamba sabah opu dedi.Cok heyecanlıyım tazen transfer olacak bende hiç bir sorun yok erkek faktöründen dolayı(ileri hızlı sperm yok yerinde hareketli var sadece) tüp bebeğe baş vurdul Rabbim emeklerimizin karşılıpında hayırlı evlatlar nasip etsin ilj denemem inşalalh pozitif sonuçlanır...
- 27 Şubat 2020
- 145
- 123
- 33
Bence olumlu düşünmelisin darısı bizimde başımıza olsun inşMerhaba öncelikle rabbim hepimize çocuklarımızı kulağımıza aldığımız o günleri göstersin İnş. Bende 14 şubatta yumurta toplama işlemi oldum 17 şubatta transferim oldu normalde test gunum 28 şubat ama akşam dayanamadım kan testi yaptırdım 40,6 çıktı sizce olumlu dusunmelimiyim.
Bir yumurtanın gelişmemesi hiç öenmli değik canım sakın kafaya takma sağlıklı olan bir yumurta bile olsa yeterli ama tabi gönül isterki cok cok olsun...Bende Çarşamba opu oldum dün aradılar 11 yumurta toplamıştık 5 i kaliteli cıktı 5 i de döllendi dediler yani su anda 5 tane embriyom var yarın transferim olcak inşallaj olumlu sonuclanır yarına kadar sayı düşer mi acaba diye korkuyorumMerhabalar, bende pazar günü Gonal f ve menapura başladım iğnelere başladıktan sonra ilk ölçüme dün gittim yumurtanın bir tanesi gelişmemiş ama diğerleri iyi gidiyor dedi, iğnelere devam edip cumartesi tekrar kontrole gideceğim, inşallah hepimiz olumlu, güzel, Hayırlı sonuçlar alırız.
Kaç yumurtan vardı canım benden 11 yumurta almıslar 5 tane kaliteli cıkmıs ve 5 i de döllenmiş yarın transferim var cok heyecanlıyımMerhaba arkadaşım, seninle çok yakın günlerimiz. Bende son kontrole 25 inde gittim bugün opu yapıldı. Ama benim fazla yumurta geliştiği için transfer diğer ay yapılacak
5 tane döllenmiş yumurtan olması çok güzel benim şu an geliştirmeye çalıştığım toplam yumurta sayım bu. Yarına sayısı düşer diye takma sakın, dediğin gibi bir tane sağlıklı yumurta yetiyor aslında. İnşallah transferin güzel geçer, sonrasında bebeğin tutunur olumlu sonuçlar alırsın.Bir yumurtanın gelişmemesi hiç öenmli değik canım sakın kafaya takma sağlıklı olan bir yumurta bile olsa yeterli ama tabi gönül isterki cok cok olsun...Bende Çarşamba opu oldum dün aradılar 11 yumurta toplamıştık 5 i kaliteli cıktı 5 i de döllendi dediler yani su anda 5 tane embriyom var yarın transferim olcak inşallaj olumlu sonuclanır yarına kadar sayı düşer mi acaba diye korkuyorum
- 27 Şubat 2020
- 145
- 123
- 33
Sabah aradılar benide, 18 yumurta toplamışlar, 11 i olgun yumurtaymış. Bunlardan 8 i döllenmiş, yarın tekrar arayacağız dediler.Kaç yumurtan vardı canım benden 11 yumurta almıslar 5 tane kaliteli cıkmıs ve 5 i de döllenmiş yarın transferim var cok heyecanlıyım
Bence endişelenme seninde sayı güzel. İnş güzel olur herşey
Sayı az geldi başta ama sonra hamdolsun dedim 0 da olabilirdi.Beşi de sağlıklı kalırsa cok iyi sizin ee sayınız iyiymiş sizin 5. Gün embriyosu olur benceSabah aradılar benide, 18 yumurta toplamışlar, 11 i olgun yumurtaymış. Bunlardan 8 i döllenmiş, yarın tekrar arayacağız dediler.
Bence endişelenme seninde sayı güzel. İnş güzel olur herşey
İnşallah cqnım benim inşallah mesela bende hiç bir sorun yok ama 11 yumurtam olusmuş ve 5 i sağklıymıs bu konular nasip meselesi Rabbim ne yazdıysa o olur 1,2 demeyelim hamd etmek lazım5 tane döllenmiş yumurtan olması çok güzel benim şu an geliştirmeye çalıştığım toplam yumurta sayım bu. Yarına sayısı düşer diye takma sakın, dediğin gibi bir tane sağlıklı yumurta yetiyor aslında. İnşallah transferin güzel geçer, sonrasında bebeğin tutunur olumlu sonuçlar alırsın.
Evet halimize çok şükür. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallahİnşallah cqnım benim inşallah mesela bende hiç bir sorun yok ama 11 yumurtam olusmuş ve 5 i sağklıymıs bu konular nasip meselesi Rabbim ne yazdıysa o olur 1,2 demeyelim hamd etmek lazım
- 27 Şubat 2020
- 145
- 123
- 33
Ben sayıya şaşırdım baya, çok şükür elimizde transferlik kalsın da. Net bilgi vermediler bakalım ne olacak nasıl olacak. Ben daha bir ay beklemek zorundayım, sen yine rahatlayacaksın transfer olacak hemen. Rabbim sonunu da güzel etsin inş tabiSayı az geldi başta ama sonra hamdolsun dedim 0 da olabilirdi.Beşi de sağlıklı kalırsa cok iyi sizin ee sayınız iyiymiş sizin 5. Gün embriyosu olur bence
İnşallah yarın sabah transferim var cok heyecanlıyım Rabbim yardımcımız olsın yüzlerimizi güldürsünBen sayıya şaşırdım baya, çok şükür elimizde transferlik kalsın da. Net bilgi vermediler bakalım ne olacak nasıl olacak. Ben daha bir ay beklemek zorundayım, sen yine rahatlayacaksın transfer olacak hemen. Rabbim sonunu da güzel etsin inş tabi
benim iğneleri kullanmaya başlayalı 6.gün oldu bugün LH testi yaptırmam istenmişti sonuç. 2.33 çıktı olması gerektiği gibi mi ilerliyor kiEvet halimize çok şükür. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Onu ilk defa duydum canımm hiş bilmiyorum hangi iğneyle başladın senbenim iğneleri kullanmaya başlayalı 6.gün oldu bugün LH testi yaptırmam istenmişti sonuç. 2.33 çıktı olması gerektiği gibi mi ilerliyor ki
- 27 Şubat 2020
- 145
- 123
- 33
Sen sakin kalmaya çalış, biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi takdirİnşallah yarın sabah transferim var cok heyecanlıyım Rabbim yardımcımız olsın yüzlerimizi güldürsün