sözde cumartesi teslim etcekler evi.. bugün gittik hiçbir ilerleme yok ne parke var ne kapı bildiğin inşaat hala. çok mutsuzum dibe vurdum sanki..hiç birşey yapmak istemiyorum ne kaldı ki kaç gün kaldı ki geriye..
mutsuzum..kimseyle konuşmak istemiyorum ne eşimle ne annemle.. annemin sorguları bitmiyo her gün her gün devam ediyo.. kocaman bi ""yeter" demek istiyorum.. mutlu yada hevesli değilim.. evi gördüğüm o dakikadan beri dünya başıma yıkıldı sanki. gözümde göz yaşı, akmaması için dik duruyorum şuan
tatlım üzülme kafanada takmamaya çalış çook stresli bir zaman biliyorum ama bizim elimizde olmayan şeyler olabiliyor bazen.. evinin büyüklüğü ne kadar bilmiyorum ama parke döşemek en fazla yarım gün sürer kapılarda hazır gelio bir kaç saate takarlar.. sen canını üzme ya bunlar gelip geçer stres yapıp kendini üzdüğünle kalırsın.. bu dönemde kendimize iyi bakmalıyız stres ve sıkıntı bizim için değil..
canm sikma canini bi bakmisin
yerlesmis btmis olck gor bak umudunu kybtme
yetişmeyecek hiç bişeyim biliyorumdüğünden sonra daha bi sürü eksik tamamlayacağız.. aslında bu benim için sorun değil.. ama aileme karşı hep bi savunma konumundayım günlerdir. beni asıl yoran şey işte bu
dogrudur canim aileler daha cok panik yapar bizimlen beraber allah yardimcin olsun cnm
eminim harika olcaksincnm
ne kadar guzel9
kızlar dün evimize süs eşyası falan beğendim sonunda daha doğrusu 2 süs eşyası bide çerçeve aldım yeterli benim için
bide büyük bi vazo almayı düşünüyorum yere koyabileceğim ..
dün akşamüstü kuaföre gittim prova yaptık bu pazar fotoğraf çekimi var gelinliğimi giycem nası olcak saçım makyajım yapılı acaba
kesinlikle süper olcaksın :)) ayy bende çok heycanlandım ya :))
gelinciklerin kosturmasi biter mi
benim herseym hazr nazr bklm yarnn kaynanamlarda iftardayz
gelnlgmin taci bitmis dun provadaydim
haftya tmamn bitcek gelinlik :)
herseyiyle bayildm gelinlugime yaa ngn veya h.icide prpvam var
sennde resmleri bkleeriz resmler ciknca
gelinciklerin kosturmasi biter mi
benim herseym hazr nazr bklm yarnn kaynanamlarda iftardayz
gelnlgmin taci bitmis dun provadaydim
haftya tmamn bitcek gelinlik :)
herseyiyle bayildm gelinlugime yaa ngn veya h.icide prpvam var
sennde resmleri bkleeriz resmler ciknca
sana çok imreniyorum herşeyin hazır sadece düğünü bekliyorsun
gelinliğin şimdiden hayırlı olsun canım .. bakalım yarın fotoğraf çekimim var ama yanımda kimse olmayacak ona üzülüyorum, arkadaşım ben gelirim demişti ama sattıramazan olduğu içinde kimseyi oruçlu oruçlu peşimde dolaştırmak istemiyorum
koyarım canım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?