26 ağustas 2012 de evlenecekler buraya

tatlım üzülme kafanada takmamaya çalış çook stresli bir zaman biliyorum ama bizim elimizde olmayan şeyler olabiliyor bazen.. evinin büyüklüğü ne kadar bilmiyorum ama parke döşemek en fazla yarım gün sürer kapılarda hazır gelio bir kaç saate takarlar.. sen canını üzme ya bunlar gelip geçer stres yapıp kendini üzdüğünle kalırsın.. bu dönemde kendimize iyi bakmalıyız stres ve sıkıntı bizim için değil..

caaanm esyalarina uzuldum ama magazada hepkuxuk gozukur
benide perdecim aradi simdi zebra perdem ve storum icin olcu almaya gidiyolar
bi kac guneetakarlar herhalde
bendeesya almadan once olcu aln demstm sagolsunlar almamislar gorevliden en kucklerini
goster demstm adapazrndan golcuge gelck zor yani degisimi neyseki bi cekyat faZzladan
yazmislar ama sigdi allahtan bos evde olaa olcu alinmasindan yanayim

caaanm esyalarina uzuldum ama magazada hepkuxuk gozukur
benide perdecim aradi simdi zebra perdem ve storum icin olcu almaya gidiyolar
bi kac guneetakarlar herhalde
bendeesya almadan once olcu aln demstm sagolsunlar almamislar gorevliden en kucklerini
goster demstm adapazrndan golcuge gelck zor yani degisimi neyseki bi cekyat faZzladan
yazmislar ama sigdi allahtan bos evde olaa olcu alinmasindan yanayim

hiç hayal ettiğim gibi olmadı.. keşke bi ay daha olsaydı önümüzde

canm sikma canini bi bakmisin
yerlesmis btmis olck gor bak umudunu kybtme

canm sikma canini bi bakmisin
yerlesmis btmis olck gor bak umudunu kybtme

yetişmeyecek hiç bişeyim biliyorum düğünden sonra daha bi sürü eksik tamamlayacağız.. aslında bu benim için sorun değil.. ama aileme karşı hep bi savunma konumundayım günlerdir. beni asıl yoran şey işte bu

dogrudur canim aileler daha cok panik yapar bizimlen beraber allah yardimcin olsun cnm

kızlar dün evimize süs eşyası falan beğendim sonunda daha doğrusu 2 süs eşyası bide çerçeve aldım yeterli benim için

bide büyük bi vazo almayı düşünüyorum yere koyabileceğim ..

dün akşamüstü kuaföre gittim prova yaptık bu pazar fotoğraf çekimi var gelinliğimi giycem nası olcak saçım makyajım yapılı acaba

kesinlikle süper olcaksın :)) ayy bende çok heycanlandım ya :))

gelinciklerin kosturmasi biter mi
benim herseym hazr nazr bklm yarnn kaynanamlarda iftardayz
gelnlgmin taci bitmis dun provadaydim
haftya tmamn bitcek gelinlik :)
herseyiyle bayildm gelinlugime yaa ngn veya h.icide prpvam var
sennde resmleri bkleeriz resmler ciknca

sana çok imreniyorum herşeyin hazır sadece düğünü bekliyorsun

gelinliğin şimdiden hayırlı olsun canım .. bakalım yarın fotoğraf çekimim var ama yanımda kimse olmayacak ona üzülüyorum, arkadaşım ben gelirim demişti ama sattı ramazan olduğu içinde kimseyi oruçlu oruçlu peşimde dolaştırmak istemiyorum

koyarım canım inşallah

maşallah canım bende aldım gelinliğimi evime astıım :))
benimkide güzel olmuş yaa bende çok beğendim :))
artık gelsin düğün ya çok oynayasım var :))

sennde işlerin biter takmamaya çalış canım..

bigünden bişey olmaz bence tutmasınlar sonradan kazasını yaparlar sonuçta bu bi kere olcak bişey yannda birir olsa daha güzel olabilir eteğini falan düzeltir..

kızlar kaç gündür yazamıyorum yoğun tempo içindeyim yarın çeyizim gidecek inşallah.. evde işler bitti sayılır bi salonun koltuk takımları gelmedi.. benim durum böyle sizin gelinlikler hazırmış ne güzel benim hala duruyor..
bu arada canım fotoğraf çekimin güzel geçer inşallah..

fotoğraf çekimim ertelenebilir denizlide yağmur vardı bugün biraz .. yağmur yağmasa bile hava kapalı güzel olmaz dedi fotoğrafçı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…