• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

26 ağustas 2012 de evlenecekler buraya

dün fotograf cekimimiz yapıldı kızlar çok eglenceliydi :9: dügün günü fotograf cekimiyle ugrasmayacagız nasıl olacak gerginligini atmıs olduk :12:

bugün evimizi yerlestirmeye gidiyoruz :15:

Arkadaşlar benm de nikah şekerlerimin siparişi verildi artık hiçbi iş kalmadı düğünü beklemekten başka:)zaten zamn da kalmadı haftaya kınam,pazar da zaten düğün çok mutluyummmm...

dün fotograf cekimimiz yapıldı kızlar çok eglenceliydi :9: dügün günü fotograf cekimiyle ugrasmayacagız nasıl olacak gerginligini atmıs olduk :12:

bugün evimizi yerlestirmeye gidiyoruz :15:

Canım çok sevindimmm.Evi yerleştiriyorsunuz bak ,her şey yetişti,çok telaşlanıyordun ....Artık evinde mutlu, huzurlu zamnlar geçirmeyi nasip etsin Allah..

kızlar artık benim de her şeyim hazır sayılır çok şükür.. dün akşam gelinliğimi aldım artık kuaförümü ayarlamak istiyorum ama bir türlü karar veremiyorum nerde nasıl olsun diye.. :( ilkay evini yerleştirmeye başladığına sevindim daha on gün var tamamen yerleşirsin inşallah.. kınası haftaya cuma olacak kimler benim cuma kına pazar nikah..

benim cuma kına cumartesi dügün olacak :16:

cok şükür yetisecek herseyim sadece ufak tefekler kaldı sanırım bugün farkettimki mutfak icin çöp kutusu ve kahvaltılık almamısım mesela :9:

kızlar size tavsiyem saç modeli arastırırken makyaj tonlarınıda arastırın ben fotograf cekimi icin kuaföre gittigimde makyaj koltuguna oturdum ve nasıl birsey istedigimi bi türlü bilemedm sonra bronz - siyah a karar verdim güzel oldu :16:

ee nişanlı kızların topiğinden sonra bu topic unutuldu mu :)

kızlaar çok az kaldı yaa ama hala gelin olacağıma inanabilmiş değilim.. bugün kuaför işini de hallettim.. fotoğrafçı kaldı.. sizinlerin hazırlıklar tamam mı?

kızlaar çok az kaldı yaa ama hala gelin olacağıma inanabilmiş değilim.. bugün kuaför işini de hallettim.. fotoğrafçı kaldı.. sizinlerin hazırlıklar tamam mı?

unutlurmu tatlım yarın yatılı misafiirimiz geliyo
yarın kına türbanımı falan halledicem eksklerimi alcam tamamen bitiricez inşl...:37:
benmde kuaför falan hazr bende zar zor ınanıyorm her tarftan öğütler geliyo :1:
şöle yap böle yap gibilerinde :1:
ayyy 8 günnn haftaya cuma kınam
perşç. çeyızım gidio
pazar düğün

bugun mutfağıma zebra perdem ve yatak odama stor perdem takıldı o işte bitti
bakalımmm

ben gelin olacağıma inandım fotoğraf çekimlerinde :9: ohh o iş bitti düğün günü beni biraz daha rahatlatacak bu durum :21:

tatlım fotoğrafçını ayarlarsın inşallah :26:

hala eksiğim var kızlar ama sorun etmiyorum onları halılarımı yarın alacağız .. mutfak masamın siperişini vereli bir ay oldu dün getireceklerdi sözde çarşambaya (bayram sebebiyle) kaldı .. beyaz eşyalarım, mutfağım, çeyizlerim, perdelerim, mobilyalarım hepsi yerleşti çok tatlı bir evim oldu çıkasım gelmiyor hergünü orda geçiresim var nişanlım zor çıkarıyor evden :9: yarında gidecektim ama dinlen artık dedi, evime gidemeyeceğim ama yine evim için çarşıda koşturuyor olacağım :10:

bakalm bende evimi özledim ya bayadır görmedim evimi bi salonla oturma odamın perdeleri yerleşrken 2.kez gördüüm o kadr mobilya geldiğinde zatn görmüştüm ama en son nıkah işlemlerni halletiğimizde eve uğrdık o ayy sen böel deyince valla evim tüttü burnumda
az önce şahsi eşyalarımı koliledim dahada çıkıcaktır rsim albüm faln bantlamadım o yüzden bakalm benmde gidilmeyı beklıo eşyalrım

ayyy aklıma girdi brden evm yaa evimin dağınık halinin (mobilya geldiğinde) resmleri çekmşştim bakiyim bi yandan da :43:

bakalm bende evimi özledim ya bayadır görmedim evimi bi salonla oturma odamın perdeleri yerleşrken 2.kez gördüüm o kadr mobilya geldiğinde zatn görmüştüm ama en son nıkah işlemlerni halletiğimizde eve uğrdık o ayy sen böel deyince valla evim tüttü burnumda
az önce şahsi eşyalarımı koliledim dahada çıkıcaktır rsim albüm faln bantlamadım o yüzden bakalm benmde gidilmeyı beklıo eşyalrım

ayyy aklıma girdi brden evm yaa evimin dağınık halinin (mobilya geldiğinde) resmleri çekmşştim bakiyim bi yandan da :43:

canım çok yakında hergün ordasııııınnnn :21:
benimde kıyafetlerimi toplamam lazım daha o duruyor yarın akşam başlayayım o işe ben :6:

canım çok yakında hergün ordasııııınnnn :21:
benimde kıyafetlerimi toplamam lazım daha o duruyor yarın akşam başlayayım o işe ben :6:

benim çoğu şeyim toparlandı bile çoktan annem ramazanndan önce gardropbmdaki kyftlerimi kolılemşti
tabi belli kısmı kutuda şimdilik giydiklermde başka boş dolapta :1:
of off bitmıor bugn annemler 75cmlk sandkta almşlar almayın dedim ama aldılar :16:
annemin tarafında ilk gelin ben çıkıorum eksk olsn istemıorlar:1:
babamn tarafında 7.torunu olark bn evlenıorm
ananemde ilk 1.yim:1: özeniorlar herşeyime
sağolsunlar inş.. cnmm yaa evimi özledimmmm kaç defa baktm demnden berii
perş.günü çeyız yerleşcek doya doya bakıcam evime :1:

benim çoğu şeyim toparlandı bile çoktan annem ramazanndan önce gardropbmdaki kyftlerimi kolılemşti
tabi belli kısmı kutuda şimdilik giydiklermde başka boş dolapta :1:
of off bitmıor bugn annemler 75cmlk sandkta almşlar almayın dedim ama aldılar :16:
annemin tarafında ilk gelin ben çıkıorum eksk olsn istemıorlar:1:
babamn tarafında 7.torunu olark bn evlenıorm
ananemde ilk 1.yim:1: özeniorlar herşeyime
sağolsunlar inş.. cnmm yaa evimi özledimmmm kaç defa baktm demnden berii
perş.günü çeyız yerleşcek doya doya bakıcam evime :1:

bizden fazla onlar özeniyor zaten :9:
çok az kaldıııııı uyuyamıyorum heyecandan sabah 7 de gözlerimi açıyorum :16: normalde işe bile zor giden ben :8:

bizden fazla onlar özeniyor zaten :9:
çok az kaldıııııı uyuyamıyorum heyecandan sabah 7 de gözlerimi açıyorum :16: normalde işe bile zor giden ben :8:

benm şu anlk öyle uyku problemm yok saat öğlen 1-2ye kdar uyuyorum :1:
ama bakalım iştee bi kaç gün sonra misafir moduna girerim herhalde özellkle bayramda :2: bakalmm nasl geçiçek günler:4:

benm şu anlk öyle uyku problemm yok saat öğlen 1-2ye kdar uyuyorum :1:
ama bakalım iştee bi kaç gün sonra misafir moduna girerim herhalde özellkle bayramda :2: bakalmm nasl geçiçek günler:4:

ben koşturmaktan (herşeye geç kaldığımız için) günlerin geçtiğinin farkında değilim o yüzden evde misafir moduna da giremedim :24:

Back