• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

26 ağustas 2012 de evlenecekler buraya

aynen öenmli şeyler hatta bazı önemsizler bile aldık zatn gersii hıkayeee:37: kocişlerimzle gezer alırz hem nişnlı olmayız artık:1:

gezerken denk gelir alırız tatlım çünkü çok istediğin birşeyi çok ararsan bulunmuyor nedense .. bazen sürpriz gibi çıkıyor karşına :16:

gezerken denk gelir alırız tatlım çünkü çok istediğin birşeyi çok ararsan bulunmuyor nedense .. bazen sürpriz gibi çıkıyor karşına :16:

aynen neye çok kafa yapıp stres yaptıysam hep daha iyileri geldi çok şükür karşıma umarım herkesnde böle geçer daimaaa:16:

Arkadaşlar dediğinz gibi çok az kaldı düğünümüze :)).Biz beyz eşya almayıp,zorunlu hizmet bitesiye idarelik bişeyler kullanıcaktık oralarda , son anda karr değiştirdik bugün de aldık tüm beyaz eşyaları.

Siz hangi marka aldınız modelleri nelerdi kızlar?

Arkadaşlar dediğinz gibi çok az kaldı düğünümüze :)).Biz beyz eşya almayıp,zorunlu hizmet bitesiye idarelik bişeyler kullanıcaktık oralarda , son anda karr değiştirdik bugün de aldık tüm beyaz eşyaları.

Siz hangi marka aldınız modelleri nelerdi kızlar?

tatlım biz bir kısmını arcelik birkısmını silverline aldık.. Arcelik ve beko silverline urunlerini alıp isminl basıyormus.. Ocak fırın mikrodalga ve davlumbaz silverline .. Bulasık makinesi buzdolabı camasır makınesi ve elektrikli süpürge arcelik .. Annem yıllardır arcelik kullanır .. Ben beyaz esyanın sans isi olduguna inanıyorum .. Tabi servis hizmetleri önemli .. İnsallah sorun cıkmaz ..

kızlar bayramınız mübarek olsun..

bekar olarak son bayramımız :) birazdan nişanlım gelecek onu bekliyorumm..

biz tüm beyaz eşyaları bosh.tan aldık canım..

Arkadaşlar hepinizn bayramı mubarek olsun.Benm nişanlımda yolda az sonra bize gelecekkkkk.Ben yanımda olmadığı zamnlar çok

özlüyorum nişanlımı halbuki daha dün gördümm...Sevgilerimiz hep daim olsunnn,hi eksilmesin hep artarak çoğalsın inş...

kızlar çok az kaldııııııı :13:

ben bazen inanamıyorum bu kadar yaklaştığımıza, sizde de oluyor mu bu duygu :31:

ben hala kendi düğünüm olduğuna inanamıyorum, başkası için yapılıyormuş gibi hazırlıklar... kına gecesi gelince heyecan basacak sanırım... ama en çok da düğünde içeri girerken enya'nın şarkısı ile uzun duvağımın görüntüsü heyecan veriyor... inşallah aksilik yaşamadan atlatırız hepimiz... Allah yardımcımız olsun:16:

Kızlar nerelerdesiniz.Dün kınam oldu,bi kaç aksilik dışında her şey gayet iiyiydi.Nee yazıkki ilk 45 dk. müzikte sorun yaşadık ama sonunda düzeldi ama kına yakıldıktan sonrası çok çok daha iyiydi.

Heyecan var mı yarın için,Şuan heyecanlı değilim sizlerde durumlar nasıl?Belki yazamzsınız ama merak ettim sizleride...

biz dün gece geldik canım.. hayırlı olsun bu arada sana ve hepimize.. evlilik güzel şeymiş vesselam.. bir de aile özlemi olmasa...

biz dün gece geldik canım.. hayırlı olsun bu arada sana ve hepimize.. evlilik güzel şeymiş vesselam.. bir de aile özlemi olmasa...

ailenle farklı şehirdemisiniz canım ? evet evlilik çok güzel 2 gündür işe geliyorum evden nasıl çıkıyorum anlatamam eşim resmen arkamı topluyor :9:

ben: telefonumu almadım!
-ben aldım çantana koydum.
ben: saatimi almadım!
-çantana koyduuuumm

:9::9::9::9:

koşturuyorum evin işinde ona rağmen yetişemiyorum yaaa :10: düzenimiz oturmadı daha ondan sanırım :26:

Back