Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet ya eksik bitmiyor ki hele mutfakta ufak tefek şeyler.. halılarımı eşyalar yerleştikten sonra alabileceğim ancak ne kadarlık halı sığar diye.. bakalım ya bi eşyalarım eve gelsin de heyecanla bekliyorum :)
evet kızlar al al bitmiyo ya ben perde siparişini verdim stor almadım kiracıyız diye kimse tavsiye etmedi normal tül ve güneşlik yaptırdm inşallah kendi evimiz olunca istediğimiz gibi alır döşeriz
bende evimi görmek istiyorum artık ama
bugün ben de perde siparişimi verdimm :)) sıra halılarda artık..
beende zebra perdemle stormn siparisni verdm halilarim
tamamlandi bisi kalmadi gibi bisi tv alcm bi de ivir ziviri yarn nisanlmla alcamlp
bu arada birazdan evimize bakmaya gidiyoruz nolur parkeleri yapılmış, dolapları takılmış olsunnnnn
inşallah yapılmıştır canım bizim evdeki işlerde daha bitmemiş cumartesi temizlik yaparız diyorduk ama suyu da açtıramadık bir türlü.. ben de yemek masasıyla konsol aldım vitrini almadım süs eşyaları küçük şeyler için bir gün ayırmayı düşünüyorum.. daha mutfak masası ayakkabılık fln da var bitmiyor ki çıkıyor çıkıyor..
25 ağustos ta evleniyorum evimiz hazır şuan orda yaşıyorum misafir yemek takımlarımı yıkayıp büfeme yerleştirdim..çamaşırlarımı yerleştirdim. yıkanması gerekenleri yıkıyorum. sadece halılarımız yok. onlar olmasa da olur artık alışverişten sıkıldım
kızlar son durumlar nasıl ?
bn dun gece davetiyelrimi hazrldm ismler faln
bgn beyaz esyalrimi bulasik mknm haric acilio bnm tek glsmm davtyelrn yazlmis olmasi