• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

26 ağustas 2012 de evlenecekler buraya

fotoğraf çekimim ertelenebilir denizlide yağmur vardı bugün biraz .. yağmur yağmasa bile hava kapalı güzel olmaz dedi fotoğrafçı ..

olsun canım yaa daha var zaten havada sürekli yağmurlu olmaz kısa sürede çekinirsiniz inşl. canım :16:

fotoğraf çekimim ertelenebilir denizlide yağmur vardı bugün biraz .. yağmur yağmasa bile hava kapalı güzel olmaz dedi fotoğrafçı ..

Canım olsun geçer bu havalar,senn alternatif günlerin var.Benim aklıma şimdi düğün günü geldi canım .Bizimde o gün çekim olacak umarım o gün hava kötü olmaz...

Canım olsun geçer bu havalar,senn alternatif günlerin var.Benim aklıma şimdi düğün günü geldi canım .Bizimde o gün çekim olacak umarım o gün hava kötü olmaz...

çekimim ertelendi canım .. neyse daha önümüzdeki günler var bulutun olmayacağı bir güne ayarlarız artık .. evet inşallah düğün günümüzde kötü olmaz :50:

gelinler nasılsınız ? son gelişmeler neler ?

sonunda ev bitti ve dün mobilyalarım geldi yarında beyaz eşya, perde, mutfak masası, yatak gelecek sonunda :9:

benim kadar geç kalan bir gelin daha var mıdır acaba:44:

sonunda ev bitti ve dün mobilyalarım geldi yarında beyaz eşya, perde, mutfak masası, yatak gelecek sonunda :9:

Canım çeyizlerin gitmedi ve yerleşmediyse geç kalmışsın:26:

merhaba canım bizim burası sakin .. günümüz iyice yaklaştı sanırım ondan :16: bende pek girememeye başladım ..

bende sene başında yazxmıştım burya ilk açıldığında sakin olunca girmedim pek

Kızlar kına kurabiyesi yaptıran var mı??
ben yaptırdım ama 100 ad erkek tarafı yok
100 Ad yeter mi acaba diye düşündüm
çocuklar 3-5 alırsa yetmez ama:26::26:

evet geç kaldığımı biliyorum ama evde inşaat vardı ve daha dün bitti o vurdumduymaz ustalar yüzünden :47:

benimki de böyle olsun ne yapalım .. son bir haftamı evde geçireceğim ..

benimde öyle oldu ustalara güvenmeyeceksin asla
dedikleri tarihte teslim etmediler:50::50::50:

bende sene başında yazxmıştım burya ilk açıldığında sakin olunca girmedim pek

Kızlar kına kurabiyesi yaptıran var mı??
ben yaptırdım ama 100 ad erkek tarafı yok
100 Ad yeter mi acaba diye düşündüm
çocuklar 3-5 alırsa yetmez ama:26::26:

kına değil ama benim nikahım haziranda olmuştu .. biz nikah kurabiyesi yaptırmıştık 150 tane yetti .. erkek tarafı gelmeyecekse yetebilir dağıtan kişi birer tane insanlara uzatsın o zaman 3-5 alan olmaz bence :19:

benimde öyle oldu ustalara güvenmeyeceksin asla
dedikleri tarihte teslim etmediler:50::50::50:

çok stres yaptım nişanlımı üzdüm sonra bunu farkedince daha rahat olmaya çalıştım .. yetiştiği kadar ne yapayım yetişmeyeni düğünden sonra yerleştiririm ..

kına değil ama benim nikahım haziranda olmuştu .. biz nikah kurabiyesi yaptırmıştık 150 tane yetti .. erkek tarafı gelmeyecekse yetebilir dağıtan kişi birer tane insanlara uzatsın o zaman 3-5 alan olmaz bence :19:

100 tane yeter o halde

çok stres yaptım nişanlımı üzdüm sonra bunu farkedince daha rahat olmaya çalıştım .. yetiştiği kadar ne yapayım yetişmeyeni düğünden sonra yerleştiririm ..

benimde mobilyalarımda aksilik oldu tv ünitem kırık geldi
yenisi üretimde ve düğünden sonra gelcek:26::26:

100 tane yeter o halde

benimde mobilyalarımda aksilik oldu tv ünitem kırık geldi
yenisi üretimde ve düğünden sonra gelcek:26::26:

aksilik olabiliyor malesef .. ama elimde olmayan şeyler için üzülmek istemiyorum .. yerleşebildiğim kadar yerleşeceğim düğüne kadar kalanını düğünden sonrada hallederim sorun değil insanlar düğüne gelecek evime değil diye düşünüyorum :31: fazla birşey kalacağını düşünmüyorum zaten yarın mutfağım yerleşecek cuma yastık yorgan pike havlu grubunu yerleştiririz .. kıyafetlerimizin yerleştirilmesini bayramda yaparım kalanlar balayından sonra artık :31: benimki de böyle olsun :10:

üzülme ben de en az senin kadar geç kaldım:1: dün mobilyalar geldi ama bazı parçalar eksik bazısı da sorunlu, bayramdan önce getiremezlermiş çünkü şehir dışından aldık mobiyaları. davetiyeci yetiştirememiş o da şimdilik hazır değil... aksilikler üst üste geliyor üzmemeye çalışıyorum kendimi ama elimde değil... hepimiz için hayırlısı olsun inşallah:26:

eveett kızlar kaldı 10 gun kaldı ev tamam gıbı ufK TEFK eksıkler var yarın gelınlık provam var provadan sonra da bındallı ve abıye alıcam kına ıcın alınıcaklar vs gorumcemle gıdıcem nkah seker tmm yanı heycanla gun sayıyoruzzz off cok sıtres oldum walla olsunda bıtsın artık:)

kızlar benm tarih 20-21 ağustos ama tarhler yakın olunca buraya yazayım dedim ben çok stresliyim eşya vs.konusunda değil de düğüne odaklıyım kuaför foto düğün vs.nasıl olcak nası yapcaz hersey yolunda gtsin istiyorum bana bunlarla ilgili bilgi ve fikir verin lüffen ya fikir alıp dertleşebileceğim ,rehberlik eden kimseciklerim yok bari siz bişiler söyleyin bacılarr.

kızlar benm tarih 20-21 ağustos ama tarhler yakın olunca buraya yazayım dedim ben çok stresliyim eşya vs.konusunda değil de düğüne odaklıyım kuaför foto düğün vs.nasıl olcak nası yapcaz hersey yolunda gtsin istiyorum bana bunlarla ilgili bilgi ve fikir verin lüffen ya fikir alıp dertleşebileceğim ,rehberlik eden kimseciklerim yok bari siz bişiler söyleyin bacılarr.

randevuları zaten almışındır canım herhalde stres yaptıkça kendini yıpratıorsun ınan kuaför fotocu iyise zaten en güzelini veya senn beğendiğin modeli yapcaktırrr:16:

kızlarrrrrrrrrr bugun son provama gittim hayran kaldım gelinliğim herşeyim hazır kınamda abiye yerine bindallımı giycem onla daha iyi olur die düşünüyorum zaten kiralık bindallım barı doya doya giyiiyim :16: gelinliğim harika kızlarrr ya kendime aşık oldum :1: nişanlımı düşünemıyorum o da artık düğün günü görcek ancak :1: çok mutluyum herşeyim hazır beni beklıorrrrrrrrrrrrrr:16::16::16::16:

Back