26 ağustas 2012 de evlenecekler buraya

o sıkıntıyı ben de yaşadım canım... annemin nasıl olacak nasıl yetişecek gibi baskılarını.. zaten iyice stresliyiz bir de etrafımızdakiler üsteleyince çok zor oluyor..

ya size ınanmıyorum nasıl kalabalık ailesiniz öyle maşallah.. ben de davetiyelerimi hazırladım ama 200 tanecik.. bu rakamları görünce benim nişanlımın akrabaları burda hiç yok arkadaşlarına davetiye yazdık.. sadece bizim akrabalar olacak.. bu arada evim temizlendi eşyalarını bekliyor :)

evet kızlar son 20 gnümüz kaldı of bende gelin evimizi değilde bizim evi temzlicez düğüne hazırlık ramazanda hiç sevmıorm yaa temzliği ben yaaa of nasl olcak bilmıorum

evet bizde rakamlar böyle bizim akrabalarda eşimin akrabalarıda oldukça fazla nasıldı temizlik tatlım?

bizim evimizi cumartesi teslim etceklermiş hemen o gün birini tutup temizletcez inşaat temizliği zor olur ben bi seferde temizleyemem annemde "ben ramazanda temizlik yapmam" dedi en başından beri tek başıma inşaat temizliği de yapamam zaten 6 gün çalışıyorum.. sonrada her akşam gidip yerleştircez artık mutfaktan başlayarak..

evet kızlar son 20 gnümüz kaldı of bende gelin evimizi değilde bizim evi temzlicez düğüne hazırlık ramazanda hiç sevmıorm yaa temzliği ben yaaa of nasl olcak bilmıorum

kolay gelsin zor olacaktır eminim ramazanda ben çarşıda falan işlerim olursa o gün tutmuyorum oruç.. bu ramazan böyle oldu çok üzülüyorum yaa

o sıkıntıyı ben de yaşadım canım... annemin nasıl olacak nasıl yetişecek gibi baskılarını.. zaten iyice stresliyiz bir de etrafımızdakiler üsteleyince çok zor oluyor..

evet daha bugün sahurda soru yağmuruna tuttu yine beni "şunu ne zaman alcaksınız, bunu ne zaman almayı düşünüyosunuz, şu nasıl olcak" .. sahurda gözümü zor açıyorum zaten beni delirtti yetişmezse yetişmesin napayım ölüm var ucunda düğünden sonra alırız diyesim var

Arkadaşlar biz bugün takılar için kiralık kasa işini hallettik.Kasalar genelde dolu zor bulduk.Yeni açılan şubelerde boş kasa bulabildik.Ama sonunda ayarlandı kasa işi.Yakında da nikah şekerlerinin siparişini veririz.Annemlere kına ve düğünde giyilecek kıyafetleri bi de bohçaya konulacakları alıcaz yarın.

Düğün akşamı kalıcamız yerin rezarvasyonu yapıldı.Balayını da erken rezervasyonla ayarlamıştık....Benden bu günlük bu kadar arkadaşlar...Herkese iyi akşamlar.

Arkadaşlar biz bugün takılar için kiralık kasa işini hallettik.Kasalar genelde dolu zor bulduk.Yeni açılan şubelerde boş kasa bulabildik.Ama sonunda ayarlandı kasa işi.Yakında da nikah şekerlerinin siparişini veririz.Annemlere kına ve düğünde giyilecek kıyafetleri bi de bohçaya konulacakları alıcaz yarın.

Düğün akşamı kalıcamız yerin rezarvasyonu yapıldı.Balayını da erken rezervasyonla ayarlamıştık....Benden bu günlük bu kadar arkadaşlar...Herkese iyi akşamlar.

bizde bugun tvyı aldk ben arkadaşlarla iftara gittim annmler bimeksten sunny lcd tv almşlar süperrrrrrrrrrr

kolay gelsin zor olacaktır eminim ramazanda ben çarşıda falan işlerim olursa o gün tutmuyorum oruç.. bu ramazan böyle oldu çok üzülüyorum yaa

ben tutuorum ne yapıım perş.günü son kalan eşyalrı alcaz ıvır zıvr flan ogunde oruçlu olcaz şimdi ev temzliğide başladı düğün bayram bi arada çıkcak offoff çok zor yaa ramazan sonrası olması

ay kızlar dün sahurdan sonra sabah 5ten sonra beni uyku tutmadı saabh 6bçkta zor uyudum ayy gelinlik yetşcekmi kınamın yapılacğı yerin temzliğği falan olcak orası takıldı kınamda başımı yaptırcağım kuaför aramdı faln derken ayy uyuyamdım kaç defa kalktm dolandm evn içinde neyseki bugn tv ,işini hallettk bzm ıvır zıvır eksk alcaklarımızı düşündüm durdum yaa yetşcekmi etckmi die allahtan öğlenleyin kınada gtceğim kuaförm aradı rahtladm ama kafam bı dunya az kaldı die hiç düşnmuorken birden aklıma düştü sabh sbh uyuyamadım resmen ya yetişmezse dei kafayı yedim resmen yaa ayy eksikler faln var nasl olcak die 4bçuktan 6buçuğa kadar bu modda uyuyamadım çok pahnik yaptım halada yapıorm ama daha sakinimm alcaklarımız btti bi tek yatak odamaa avize alcaz o kadar of of al al bitmıo yaa inşl. halledriz br an önce yaaa araya bide düğün temzliği falnda girdi eşyalar kolilencek sonradan aldıklarmız faln ebnm şahsi eşyalarım falan nasl çıkıcm işin içinden anlamııorm kızlar ben mi çok evhamlıyım evet paniğim vardr ama korkuorm bişi eksk kalcak die yaaa

tatlım senin herşeyin hazır neden bu kadar kaygılısın? aslında bi günlük işin var bu eşyalarım kolilenecek falan demişsin yaa.. onuda zaten mutlulukla yapacaksın eksiğin yok avizede alınır sıkma canını rahat ol

kasa meselesi önemli tatlım iyi ki hatırlattın nikah şekerleri hemen yapılıyo zaten.. balayını bizde erken rezervasyonla yapmıştık şubat ayında.. biz bodruma gideceğiz siz nerde yapacaksınız ? ben düğünü değil balayını iple çekiyorum balayı alışverişimizi yaptık geçen hafta

canım yaa kasa yı düğünden çok önce mi ayarlıosunuz bizim 20 gün var ayarlamamız gerekir mi bi de cumartesi evleniyoruz öğleden sonra ve pazar günü balayına çıkıyoruz. ne zaman yatırıcaz bankaya haftasonu sonuçta?

Ttlım bizde Marmarisi ayarladık.Ben her şeyi iple çekiyoruuummmm.Artık düğün olsun tabi gönlümüzce...

Kendimi anlayamıyorum bi çok rahatım birden düğün geliyor aklıma hemen telaşlanıyorum aslında pek bişey kalmadı yapılacak,Allah'ın izniyle düğün bi olsa...

Tatlım bence ayarla şimdiden çünkü pek boş kasa olmuyor.Düğün sezonu bi de Almancılar geliyormuş bu mevsimde o yüzden doluymuş bankadan böle söylediler.Tabi Ankara için geçerli bu söylediklerim.Bi de hafta sonu düğünün olduğu için kasaya takılarını koyamazsın kapalı olduğu için banka. Senin adına açtırırsan eğer senden başkası takılarını kasaya koyamazlar.Eğer kasa çok gerekliyse güvendiğin birinin üzerine kasayı açtırıp (anne,baba vs. gibi) ertesi güne yatırtabilirsin bence canım...

kızlar bugün mobilyalarım geldi ve bütün hayallerim suya düştü.. köşe takımım oturma odasına sığmadı halbuki en çok onu beğenmiştim ayrı ayrı koymak zorunda kaldık koltuk devasa büyüklükteymiş alırken nasıl farketmediysek... yemek masasının sandalyeleri yanlış gelmiş koltukları gelmemiş salonda da alan iyice daraldı koltuklara yer kalmadı konsol ve tv sehpası aşırı yer kapladı.. kızlaar çok yazdım ama mutsuzluk çöktü üstüme

Tatlım canını sıkma,herkeste böle aksilikler oluyor.Canını sıkma sonuçta çözümsüz sorun değiller...

sözde cumartesi teslim etcekler evi.. bugün gittik hiçbir ilerleme yok ne parke var ne kapı bildiğin inşaat hala. çok mutsuzum dibe vurdum sanki..hiç birşey yapmak istemiyorum ne kaldı ki kaç gün kaldı ki geriye..

mutsuzum..kimseyle konuşmak istemiyorum ne eşimle ne annemle.. annemin sorguları bitmiyo her gün her gün devam ediyo.. kocaman bi ""yeter" demek istiyorum.. mutlu yada hevesli değilim.. evi gördüğüm o dakikadan beri dünya başıma yıkıldı sanki. gözümde göz yaşı, akmaması için dik duruyorum şuan

dert etme canım ya benmde eşyalarım biraz iç içe olcak ama ben takmıyorum çünkü evim kira inş bi kaç sene sonra kendi evime geçtiğimde eşyalarımı rahatlıla salonuma yerleştiricem :)

bende koltuklarımın o kadar büyük olduğunu anlamamıştım mobilyacılar çook büyük olduğu için orda farketmek biraz zor oluo tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…