• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 25ekim 2021 Aşılama yaptıranlar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar naptiniz âdet oldunuz mu doktorunuz neler dedi ben dün progestani sabah almayı kestiöğleden sonra gelmeye calisti regl baya bir karın ve bel agrim var çok kötü boyle gelecek gelemiyor baya ağrı yapıyor
Hayır ben olmadım cnm 12 sinde olmazsam test vercem birde bugün erken gebelik testi yaptım sabah negatifti akşam istenn gelince bu bakayım dedim belli belirsiz silik çizgi vardı 50 tl verdim alddim acaba varmı bisey

Fotoğrafni atsana canım bı benm de kimyasal gebelikte erken gebelik testiyle ogrendm negatifti 5dk.snra pozitif silik çizgiydi değerim 40cikmisti

Kızlar naptiniz âdet oldunuz mu doktorunuz neler dedi ben dün progestani sabah almayı kestim öğleden sonra gelmeye calisti regl baya bir karın ve bel agrim var çok kötü boyle gelecek gelemiyor baya ağrı yapıyor
Yok canım adet olmadım daha bende bikac güne gelir heralde.doktorum istersen bı daha aşılama deneyelim ama bana kalırsa direk tüp bebek asilamada oran zaten az buna verecen ilaca tüp bebege harca eşinle düşün karar ver dedi.devlet hastenesinde oluyorum ben tedavi ücretli oluyo tedavim rapor cikmiyo bana 15 binmiş maliyet bakalım bütçe ayarlayabilirsek en son yol buna başvururuz dedik.

Yok canım adet olmadım daha bende bikac güne gelir heralde.doktorum istersen bı daha aşılama deneyelim ama bana kalırsa direk tüp bebek asilamada oran zaten az buna verecen ilaca tüp bebege harca eşinle düşün karar ver dedi.devlet hastenesinde oluyorum ben tedavi ücretli oluyo tedavim rapor cikmiyo bana 15 binmiş maliyet bakalım bütçe ayarlayabilirsek en son yol buna başvururuz dedik.
Size niyw rapor çıkmıyor cnm

Walla bende ümitlenmstm senden ama nasip değilmis artık napalım gülüm geçecek elbet kavuşacağız bebislerimize

Sizler 2.yaptircakmisiniz
Yok canım aşılamaya kalkismicam.doktor da direk tüp bebeğe zamana ayır dedi bakalım paramızı denklestirebilirsek ona yoneliriz bu zaman dilimindede doğal yolla devam inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz die umuyorum.bikac gündür mfk yontemi de bişi duydum onu arastiriyorum doğal yolla gebelik olabiliyormuş.bununla.ilgili topiklerde açılmış bı bakın isterseniz

Yok canım aşılamaya kalkismicam.doktor da direk tüp bebeğe zamana ayır dedi bakalım paramızı denklestirebilirsek ona yoneliriz bu zaman dilimindede doğal yolla devam inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz die umuyorum.bikac gündür mfk yontemi de bişi duydum onu arastiriyorum doğal yolla gebelik olabiliyormuş.bununla.ilgili topiklerde açılmış bı bakın isterseniz
Mfk ne demek cnm bilemedim bizide aydınlatsana :) ben bu ayyl düşünmüyorum eğer kadın doğum daki doktorum gelirse orda devlette rahim filmi cektircem covidden dolayı bir türlü çektiremedim ayrıca hayıt macunu var onu kullanmaya başladım bakalım saldık biraz bu ay ben çok yıpranıyorum . Arkadaşım aşılamadan sonra korun ben dış gebelik yaşadım ondan ötürü dedi başka bir arkadaş benm.tutmadi öbür ay ilaçların etkisi ile oldu tuttu dedi korunup.korunamicagimi bilemesm.siz neler yapıyorsunuz

Mfk ne demek cnm bilemedim bizide aydınlatsana :) ben bu ayyl düşünmüyorum eğer kadın doğum daki doktorum gelirse orda devlette rahim filmi cektircem covidden dolayı bir türlü çektiremedim ayrıca hayıt macunu var onu kullanmaya başladım bakalım saldık biraz bu ay ben çok yıpranıyorum . Arkadaşım aşılamadan sonra korun ben dış gebelik yaşadım ondan ötürü dedi başka bir arkadaş benm.tutmadi öbür ay ilaçların etkisi ile oldu tuttu dedi korunup.korunamicagimi bilemesm.siz neler yapıyorsunuz
Canım mfk bı doktorun baş harflarinden oluşan gebelik oluşturma şekli.instagram.hesabi var doktorun drmfkofficial die.adetin bittikten sana ilişki şekli oneriyo yumurta takibi yaparak stresten uzak tutuyo yani.mesela adetin 7 gün sürüyor.sen 7.gun ilişkiye girip 3 gün ara veriyosun 3.gun ilişki oluyo sonra 2 gün ara verip 2.gun ilişki sonra 3.gun sonra 2.gun yani 3 2 3 2 die gidio.eger adet bitti ertesi gün olursa yani 8.gun ilişki olursa ara verip yine 3.gun ilişkiye giriyorsun 4 ara verip 4.gun ilişki bu da 3 4 3 4 günlerinde ilişki giriyor.ya biraz kairisk gibi oldu yazınca.bide doktor eşinle birlikte d vitamini arı sütü bal polen propolis karışımı tüketin dio folik asit kullan die öneride bulunuyor.mfk yöntemi de topikler de yazılı ordan da okuyup aşağı yukarı nasi bı yöntem olduğu ilgili fikir edinebilirsiniz canım.bi de doktor canlı yayınlar yapiyo ordan daha sağlıklı bilgi edinirsin benim yazdığım karışık gibi oldu.

Rahim.filminden.sonrada gebelik elde edende çok bide asilamdan sonra ilaçların etksii devam ettiği için gebe kalanda oluyomus.insallah başka tedavilere gerek kalmadan doğal yolla.ilaxlarin etkisi ile olur ya gebeliklerimiz

Ana değişik bir şeymiş su doktoru takıp edeyim birde ben bahçeci tüp Bebek merkeznden cem çelik onu takip ediyorum birde yücel bey var ayrı ikisi çok övüyorlar en kötü orada deneriz dedim paramızı biriktirince

Rabbim insallah bebisini kavustursun sana canım seninle yakin olaylar gecirmisiz bende kimyasal gebelik gecirdim bu ay aşılama deneyeceğiz ilk defa ilk iğnemide bu aksam olacağım 🤲😊
Merhaba bende bir kaç gün önce aşılama oldum devlet hastahanesinde doktor olmaz prosedür gereği aşılama yapalım dedi yumurtalık rezervim azmış eşimin spermlerinde morfoloji hız ne ararsan var dedi 3 ay sonra aşılama islemine geçtik yanı iki gün öncesi spermler iyi yumurtan Da iyi gelişti dedi Ümit etmelimiyim:) olmazsa ikinciyi yapalım dedi

Back