Canım bana kan testi ver dedi acile gittim az önce çok sır avardi önümde 40kisi vardı vermeden çıktım eve geldim yine idrar testinde negatif gördümAh hepimiz o müjdeli haber alsak keşke.doktorun bişi demiş miydi hastaneye gel kan ver die.yada test yap kendin dediyse imkanın varsa acilde verebilirsin kanı.bana yarına gel HCG için dediklerinden yarına gidicem sabah
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama 25ekim 2021 Aşılama yaptıranlar buraya
- Konu Sahibi Perim007
- Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Ekim 2021
- 129
- 98
- 13
Hadi yaa sıkma canını vardır bı hayir tekrar denersiniz şansınızı ilk asilma sonuçta benim de sonuç farksız çıkmicak. bende geldim şimdi hasteneye saat 2 de tekrar gelicem.cikicak sonuca göre doktor ile gorusecekmisim.hersey de bı hayir vardır. ne kadar yırtınsakta vakti saati gelmeden olmayınca olmaz.illa ki o vaktin gelmesi lazım.Canım bana kan testi ver dedi acile gittim az önce çok sır avardi önümde 40kisi vardı vermeden çıktım eve geldim yine idrar testinde negatif gördüm
Eşimde gidelimm kan verelim idrar testinde gözükmez daha küçüktür gidelimm verelim diyip durdu ümitsiz gittim ne yalan söyleyeyim sabah iç çamaşırımda çok hafif kahverengi lekeler vardı. Yinede gittik giderken yolda burda yazı okudum yine böyle lekemeler falan oluyormus pozitif çıkan da oluyormus verdik bakalım 2saate belli olur napalım hayırlısı hakkımızda
- 25 Ekim 2021
- 129
- 98
- 13
A çok iyi olmuş o test zaten işkence insana.hix belli olmaz Allah büyük bende olumsuzum ama bı yandan da Rabbim ol desin yeter ki.belki geç döllenme de olabilir hadi haklarimizda hayırlısı olsun inşallahEşimde gidelimm kan verelim idrar testinde gözükmez daha küçüktür gidelimm verelim diyip durdu ümitsiz gittim ne yalan söyleyeyim sabah iç çamaşırımda çok hafif kahverengi lekeler vardı. Yinede gittik giderken yolda burda yazı okudum yine böyle lekemeler falan oluyormus pozitif çıkan da oluyormus verdik bakalım 2saate belli olur napalım hayırlısı hakkımızda
Benim test belli oldu cnm kan sonucumda da çıkmadıA çok iyi olmuş o test zaten işkence insana.hix belli olmaz Allah büyük bende olumsuzum ama bı yandan da Rabbim ol desin yeter ki.belki geç döllenme de olabilir hadi haklarimizda hayırlısı olsun inşallah
- 25 Ekim 2021
- 129
- 98
- 13
Hadi ya hayırlısı olsun canım.insallah tez zamanda pozitif i görmen nasip olsun.bi daha denersiniz.nasibin ne zaman geleceği belli olmazBenim test belli oldu cnm kan sonucumda da çıkmadı
- 25 Ekim 2021
- 129
- 98
- 13
Tabi insan kesin gözüyle bakiyo normal yolla olmayan tedavi ile süreç daha imkanli die düşünüyorsun.e istenilen yumurta e en sağlıklı spermler gönderiliyor hemde katedecegi yol mesafesi olmaması için bı neden yok die düşünmüyo değil insan.iste gerisine de bizim irademiz yetmiyo nasip ötesiOrası öyle tabi ama bu tarafım hep var diyordu demekki nasip değilmiş biz ilk defa bu kadar ciddi bir tedaviye başladık hep kafamızdan atmaya düşünmemeye doğal yoldan denemeye çalışmıştık ama böyle tedavi deneyince ne biliyim umutlanmıştık açıkçası
- 18 Ekim 2021
- 320
- 147
- 33
- 30
Rabbim kimsenin kucağıni boş bırakmasın gerçekten bu süreç insanı çok yıpratıyor. Siz naptiniz bugün test verecektiniz sankiTabi insan kesin gözüyle bakiyo normal yolla olmayan tedavi ile süreç daha imkanli die düşünüyorsun.e istenilen yumurta e en sağlıklı spermler gönderiliyor hemde katedecegi yol mesafesi olmaması için bı neden yok die düşünmüyo değil insan.iste gerisine de bizim irademiz yetmiyo nasip ötesi
- 25 Ekim 2021
- 129
- 98
- 13
Şimdi çıktı sonuç canım kocaman bir negatif.hastanedeyim doktor ile görüşmeyi bekliyorum.bakalim bı daha ki adım için ne diyecekRabbim kimsenin kucağıni boş bırakmasın gerçekten bu süreç insanı çok yıpratıyor. Siz naptiniz bugün test verecektiniz sanki
- 18 Ekim 2021
- 320
- 147
- 33
- 30
Yaa olsun uzulme inşallah bende çok tedirginim az kaldiŞimdi çıktı sonuç canım kocaman bir negatif.hastanedeyim doktor ile görüşmeyi bekliyorum.bakalim bı daha ki adım için ne diyecek
- 25 Ekim 2021
- 129
- 98
- 13
Biz elendik.insallah senden güzel haberi alirizYaa olsun uzulme inşallah bende çok tedirginim az kaldi
- 18 Ekim 2021
- 320
- 147
- 33
- 30
İnşallah amin amin aminBiz elendik.insallah senden güzel haberi aliriz
- 18 Ekim 2021
- 320
- 147
- 33
- 30
Kizlar
Kizlar bende Kaset test yaptım tek çizgi adete 4 gün var sizce erkenmiİnşallah amin amin amin
- 25 Ekim 2021
- 129
- 98
- 13
Aşılamanın kaçıncı günü canım.kendi adetine göre hesaplama aşılama gününe göre düşünKizlar
Kizlar bende Kaset test yaptım tek çizgi adete 4 gün var sizce erkenmi
- 18 Ekim 2021
- 320
- 147
- 33
- 30
12cnmAşılamanın kaçıncı günü canım.kendi adetine göre hesaplama aşılama gününe göre düşün
- 25 Ekim 2021
- 129
- 98
- 13
14.gunu beklesen belki daha net sonuç alirsin
- 18 Ekim 2021
- 320
- 147
- 33
- 30
İnşallah14.gunu beklesen belki daha net sonuç alirsin
Kızlar naptiniz âdet oldunuz mu doktorunuz neler dedi ben dün progestani sabah almayı kestim öğleden sonra gelmeye calisti regl baya bir karın ve bel agrim var çok kötü boyle gelecek gelemiyor baya ağrı yapıyorRabbim kimsenin kucağıni boş bırakmasın gerçekten bu süreç insanı çok yıpratıyor. Siz naptiniz bugün test verecektiniz sanki