- 10 Haziran 2018
- 1.203
- 1.479
- 83
- Konu Sahibi ichbinelise
-
Aslında bu çağımızın sorunu.
Benim arayan soranım var ama ben de istemiyorum açıkçası. Zaten yeterince yoğun bir hayatım var , bir de arada samimiyet olduğuna inanmıyorum. Herkes birbirine hava atıyor gibi geliyor bana. Samimi bir dost kalmadı. He bir tane dostum var sanıyordum 15 yıldır birlikteydik ben boşanıp yeniden nişanlanınca sürekli bana bu seferde boşanırsın vs deyip durdu. Sildim attım hayatımdan. Ben şu an herkese çok mesafeliyim.
Bence en güzeli bu. Zaten sağ olsun annem ve nişanlım sürekli yanımdalar. Ufacık bir boş vaktim bile kalmıyor. Siz de bence umursamayın .
Günde kaç tane konu açılıyor bu başlıklara benzer.Size katılıyorum bence de dost kavramının içinin boşluğu ve insanların yalnizLasmasi çağımızın sorunu...
Yani konu çok özet ama kimse kimseyle tipi için dost olmaz onu bi kafadan at derimNeyi eksik yapıyorum anlamış değilim. Millete bakıyorum herkesin en az bir tane zor zamanlarında danışıp arayacağı, yardım alacağı ve sürekli araşıp konuştuğu dostu var. Kendime bakıyorum daha geçen gün dostum dediğim kişinin aslında dostum olmadığını öğrendim. Arayıp soranım, "haydi gel elise, beraber şuraya gidelim" diyenim yok. İstemsiz asosyal bir hayat yaşıyorum. Pek çok sosyal ortama girip çıkıyorum ancak beraber zaman geçireceğim bir arkadaş bulmam bile çok zor. Çok mu tipsizim yoksa aşırı itici bir enerjiye mi sahibim bilmiyorum. Ancak edindiğim arkadaşlar bile uzaklaşıyor. Bu kadar mı değersizim anlamıyorum. Diğer insanlar gibi normal bir hayat yaşamak varken neden hep yalnızlıkla yaşamak zorundayım?
sürekli davet ediyorum, yazıyorum hal ve hatırlarını soruyorum. Ancak aynı davranışı göremiyorum.
Eş başka dost başka. Eşinle olan bir sikintini bile kimseyle paylaşamiyorsun. Yada başka bir sikintini eşinle..En azından ailen, kızın ve bir kocan var. Ben ise bekarım ve sevgili bile bulabileceğimi sanmıyorum. Sanki bir karabüyü yapılmış gibi, bu kız hep yalnız kalsın diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?