- 4 Aralık 2023
- 857
- 1.096
- 30
EdirneBatıda bir sürü şehir var yahu, hangisi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EdirneBatıda bir sürü şehir var yahu, hangisi?
Senin tercihinden olurdum o evlerde suan burda 4 milyon sirf asansörlü olanlara 3m yada 4m ayarliyorlar fiyatlariBen 21 yıllık ev aldım. Çünkü neden almayayım. Ama benim aldığım ev asansörlü, ara kat, kapalı otoparklı, depolu falan. Nezih bir semtte yine.
Hakim olduğum bir şehir değilmiş. Ben eski ev de olsa alınması taraftarıyım. Ben de öyle yaptım. Ama sizinki asansörsüz ve üst katlarda. Satmak ya da kiralamak isteseniz elinizde kalır. Başka alternatiflere bakın derim.Edirne
Nisanlima anlattim maalesef ona ragmen alacak sözlesme bile imzalandi vazgeciremiyorum daHakim olduğum bir şehir değilmiş. Ben eski ev de olsa alınması taraftarıyım. Ben de öyle yaptım. Ama sizinki asansörsüz ve üst katlarda. Satmak ya da kiralamak isteseniz elinizde kalır. Başka alternatiflere bakın derim.
Evet biz de 3.5 milyona aldık. 4’e mal olacak bize. Tadilat sürecinde şu an.Senin tercihinden olurdum o evlerde suan burda 4 milyon sirf asansörlü olanlara 3m yada 4m ayarliyorlar fiyatlari
Evin parasını nasıl temin edildi?Nisanlima anlattim maalesef ona ragmen alacak sözlesme bile imzalandi vazgeciremiyorum da
Kapora parasi verdi emlakciya haftaya haftaici para temin edecek pesin fiyataEvin parasını nasıl temin edildi?
Kendi parası mı sizin de katkınız var mı?Kapora parasi verdi emlakciya haftaya haftaici para temin edecek pesin fiyata
Ay yok onun parasi tabi ki benim katkim yok olsaydi kesinlikle karsi cikardim. Suan karismam kesinlikle dogru degil sadece sey dedim o evi aldigina pisman olacaksin elinde kalabilir dedimKendi parası mı sizin de katkınız var mı?
Ben oturmayacagim simdilik. Daha toparlanmam gereken sürem var atanmayi bekliyorum. Onun parasini fazla müdahale edemiyorum evli degiliz sonucta. Tam da dedigin gibi nisanlim saniyor ki alisiriz in cik diye halbuki o 40 larda ben 30lardayim pisman olacak bir yandan birak ya yasayarak tecrübe edinsin madem anlamak istemiyor diyorum insan yasanmadan bile bilmesi lazim sonucta. Sizin zorlandiginizi o kadar tahmin edebiliyorum ki arka bacaklarim agrirdi resmen ev bakmaya gittigimizde4.katta kirada oturuyoruz sürekli in çık çok zor oluyor. Asansörlü ev daha rahat direkt dışardasın merdiven illeti yüzünden markete gitmek bile işkence. Hele çoluk çocukla elde bebek arabasıyla inmek gözümde öyle büyüyor ki. İlk başlarda genciz, zayıfız yav n'olacak derdim de öyle değilmiş. Hatta aile evindeyken 1. Kattaydık hep gürültü olurdu evlenince üst kattan ev tutacağım derdim bilmeden.Biz geciciyiz de siz alıyorsunuz siz oturacaksanız hiç bulaşmayın bence.
Aa aldınız mı ya. Hayırlı olsun. En son bi tane vardı kaçmıştı di mi? Bu başka ev miBen 21 yıllık ev aldım. Çünkü neden almayayım. Ama benim aldığım ev asansörlü, ara kat, kapalı otoparklı, depolu falan. Nezih bir semtte yine.
Hayırlı olsun buldunuz mu sonundaBen 21 yıllık ev aldım. Çünkü neden almayayım. Ama benim aldığım ev asansörlü, ara kat, kapalı otoparklı, depolu falan. Nezih bir semtte yine.
Yatirimlik 5-10 sene otur cikariz kafasinda biraz daha birikim yapayim kira derdim olmasin dedi. Ama dedigin gibi düsündürüyor ister istemezYa insan evlenecegi kişinin içine sinmeyen evi kendi parasıyla bile olsa nasıl alır aklım almıyor. Yatirimlik olur neyse de oturmaya alacağın evi de bir zahmet ortak kararla alın. Evlenmeyeceğim insan tipi