Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
25 yaşında olan evevle yas alımının bağlantısını çözemedim.
Hangi şehir ?25 yaşında bir ev alınır mı? 5ci kat dairede asansörsüz :/ konum olarak nezih bir yer bina eski 140m2.
Alinir.25 yaşında bir ev alınır mı? 5ci kat dairede asansörsüz :/ konum olarak nezih bir yer bina eski 140m2.
Başlığı okuyunca ben de öyle anladımevle yas alımının bağlantısını çözemedim.
Bende yaş algıladım yaevle yas alımının bağlantısını çözemedim.
her kentsel dönüşüm kârlı degil ki. ananemlerin yatırımlik bir evi var. tee istanbulda belediyeler degismeden kentsel dönüşüme girecekti. o tarihte o civarda evler 300 binse onlara 200 binlik bir masraf cikarttilar. devlet katkisi da vardi ama cok azdi. hem evinden oluyorsun hem yeni eve ödeme yapiyorsun. zaten cogu kisi katılmadığından baslamadi sonra da belediye degisti vs kaldi öyle.Az çok evin bulunduğu semt ile bağlantılı olarak kentsel dönüşüme girip girmeyecegini kestirebilirsiniz. Eğer kentsel dönüşüm için de verecek paranız var ise kesinlikle alın, kentsel dönüşüme girdiğinde değeri artar, her türlü karlı olursunuz. Ancak evin hangi ilde ilçede bulundugu da önemli.
İşte bu yüzden son cumlemde evin olduğu il ve ilçe önemli demiştim aslında. Çünkü su anda İstanbulda Avrupa yakasında elde kalan eller var kentsel dönüşümden sonra yeni bina olsa bile bulunduğu ilçeden dolayı. Biraz alacak kişinin oradaki piyasayı gözlemlenmesi lazım.her kentsel dönüşüm kârlı degil ki. ananemlerin yatırımlik bir evi var. tee istanbulda belediyeler degismeden kentsel dönüşüme girecekti. o tarihte o civarda evler 300 binse onlara 200 binlik bir masraf cikarttilar. devlet katkisi da vardi ama cok azdi. hem evinden oluyorsun hem yeni eve ödeme yapiyorsun. zaten cogu kisi katılmadığından baslamadi sonra da belediye degisti vs kaldi öyle.
Başta ben de evi alacak kişinin yaşı sandım, okuyunca anladım ki yirmibeş yaşında olan evmişevle yas alımının bağlantısını çözemedim.
Bende öyle zannettim ilk okuyunca öyle anlaşılıyor çünküBaşlığı okuyunca ben de öyle anladım
Ben asansör olmaması sebebiyle almazdım sanırım, alışverişten sonra ellerim dolu çıkamazdım o kadar katı diye düşündüm hemen25 yaşında bir ev alınır mı? 5ci kat dairede asansörsüz :/ konum olarak nezih bir yer bina eski 140m2.