Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir dakika bekletip sonlandiriyorsun 3 gün soyulmaya başlıyor benim kimisi soyuldu kimi yer soyulmadio zaten 1 dk falan bekletilip soyulmuyor mu?
sizde alerji gibi etki yapmis olmasin.
Evet konuştum cildiye ile silverdin ve foto krem karıştırıp surmemi söyledi 3 gün sonra tekrar göreceğim dediYaz ayları kimyasal peeling icin pek tercih edilmiyor bildigim kadarıyla. Mümkünse bir cildiyeciye danışsanız daha iyi olur. Sonrasında da mutlaka yüksek faktörlü güneş koruyucu kullanmak ve dogrudan güneşte kalmaktan kaçınmak gerekiyor.
Evet bende erken soydugum için hep leke kaldı tekrar sizinde mi leke olduFotoğrafa baktım ama sorun ne anlamadım... bende uyguladım tcayı hemde kaç kez.. sizden çok çok daha kötü olmuştu hatta erkenden soyduğum için. Krem sürün nemlendirin bol bol. Güneş koruyucu sürün
Evet bende erken soydugum için hep leke kaldı tekrar sizinde mi leke olduFotoğrafa baktım ama sorun ne anlamadım... bende uyguladım tcayı hemde kaç kez.. sizden çok çok daha kötü olmuştu hatta erkenden soyduğum için. Krem sürün nemlendirin bol bol. Güneş koruyucu sürün
Evet bende erken soydugum için hep leke kaldı tekrar sizinde mi leke oldu
Düzeldimi merak ettim, ben de yüzde 20 aldım bir dakika beklettim hiç bi şey olmadı?Eki Görüntüle 216894 6[/ATTACH] işte yüzümün hali
Bir dakika bekletip sonlandiriyorsun 3 gün soyulmaya başlıyor benim kimisi soyuldu kimi yer soyulmadi
merhaba geçti mi acaba o lekelerKızlar 3 yıldır savastigim lekerime son bir umitle %25 tca uyguladım bir hafta önce ama dayanamayıp kendim soydum bazı kısımları ve şu an cildim mahvoldu ne yapabilirim yardım lutfen ((((
Merhaba geçti öi lekeleriniz acabaMerhabalar üzerinden çok zaman geçmiş tca ile ilgili birine cevap vermişsiniz umarım görürsünüz mesajımı.
Sizinki gibi dekolte bölgesinde çok bekletme sonucu yanık oldu. Sizin yaptığınız yorum biraz bana umut oldu o yüzden yazıyorum. Leke 2-3 tca uygulamasında geçti demişsiniz. Yanıktan ne kadar süre sonra yaptınız tca yı? Yüzde kaçlık ve kaç dakika tuttunuz?
Merhaba lekeleriniz geçti öi acabaEvet bende erken soydugum için hep leke kaldı tekrar sizinde mi leke oldu