• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller %25 tca ile yaptığım hata beni mahvetti acil yardım lutfennnn

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

theothers

Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2017
59
15
8
48
Kızlar 3 yıldır savastigim lekerime son bir umitle %25 tca uyguladım bir hafta önce ama dayanamayıp kendim soydum bazı kısımları ve şu an cildim mahvoldu ne yapabilirim yardım lutfen ((((

o zaten 1 dk falan bekletilip soyulmuyor mu?
sizde alerji gibi etki yapmis olmasin.

Eklentiler

• 20180714_160942-1.jpg
    20180714_160942-1.jpg
    23,2 KB · Görüntüleme: 661
Yaz ayları kimyasal peeling icin pek tercih edilmiyor bildigim kadarıyla. Mümkünse bir cildiyeciye danışsanız daha iyi olur. Sonrasında da mutlaka yüksek faktörlü güneş koruyucu kullanmak ve dogrudan güneşte kalmaktan kaçınmak gerekiyor.

Yaz ayları kimyasal peeling icin pek tercih edilmiyor bildigim kadarıyla. Mümkünse bir cildiyeciye danışsanız daha iyi olur. Sonrasında da mutlaka yüksek faktörlü güneş koruyucu kullanmak ve dogrudan güneşte kalmaktan kaçınmak gerekiyor.
Evet konuştum cildiye ile silverdin ve foto krem karıştırıp surmemi söyledi 3 gün sonra tekrar göreceğim dedi

Neden evde uyguluyorsunuz böyle şeyleri? Kimyasal Peeling denilen şey ciddi bir uygulamadır doktor kontrolünde yapılmalıdır. Çok geç olmadan iyi bir doktora görünün ilk iş.

Fotoğrafa baktım ama sorun ne anlamadım... bende uyguladım tcayı hemde kaç kez.. sizden çok çok daha kötü olmuştu hatta erkenden soyduğum için. Krem sürün nemlendirin bol bol. Güneş koruyucu sürün

Fotoğrafa baktım ama sorun ne anlamadım... bende uyguladım tcayı hemde kaç kez.. sizden çok çok daha kötü olmuştu hatta erkenden soyduğum için. Krem sürün nemlendirin bol bol. Güneş koruyucu sürün
Evet bende erken soydugum için hep leke kaldı tekrar sizinde mi leke oldu

Benim çok kötü cildim yanmıştı. Ama tamamen benim hatam.. şükür yüzümde leke kalmadı. Dekolte bölgemde leke kalmıştı. Tca işlemini 2 3 kez daha yapınca o leke de gitti

Merhabalar üzerinden çok zaman geçmiş tca ile ilgili birine cevap vermişsiniz umarım görürsünüz mesajımı.
Sizinki gibi dekolte bölgesinde çok bekletme sonucu yanık oldu. Sizin yaptığınız yorum biraz bana umut oldu o yüzden yazıyorum. Leke 2-3 tca uygulamasında geçti demişsiniz. Yanıktan ne kadar süre sonra yaptınız tca yı? Yüzde kaçlık ve kaç dakika tuttunuz?

Sevgili soru sahibi cildinizin son durumu nedir?
Ben de sivilce lekelerim icin tca uygulamak istiyorum ancak daha once hic Boyle bir urun kullanmadim.Sizce yuzde kac tca kullanmaliyim?

Bende kullanmak istiyorum %15 bence iyi gibi ama nerden alinacak ve kesin soyulma olup lekeler geciyormu

Merhabalar üzerinden çok zaman geçmiş tca ile ilgili birine cevap vermişsiniz umarım görürsünüz mesajımı.
Sizinki gibi dekolte bölgesinde çok bekletme sonucu yanık oldu. Sizin yaptığınız yorum biraz bana umut oldu o yüzden yazıyorum. Leke 2-3 tca uygulamasında geçti demişsiniz. Yanıktan ne kadar süre sonra yaptınız tca yı? Yüzde kaçlık ve kaç dakika tuttunuz?
Merhaba geçti öi lekeleriniz acaba

Back