Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende siyah sunray var.Merhabalar bayanlar,
Oglum icin 25 numara nike sunray ve 23 numara slip stop arıyorum.
Elinde olan varsa yazabilir mi?
Bende siyah sunray var.
23.5_24.5_25.5_26.5 bunlar var.tanesi 35lira ve igne ucu kadar bir deformasyon söz konusu degildir.Digerlerinin numara ve fiyatlari nedir acaba?
23.5_24.5_25.5_26.5 bunlar var.tanesi 35lira ve igne ucu kadar bir deformasyon söz konusu degildir.
:))siyah olan 25ve25.5arasi giyiliyor izmirdeyim cannimmOyyy ben yetisemeden pazarlik baslamis :) durun bayanlar konuyu ben açtım :) siyah olanin numarasi kac? Ve hangi ildesiniz?
Hayir siyah olan 25ve 26Sunray sandalet oglum icin 23.5 mu elinizki siyah
Harika ben de izmirdeyim ozelden yaziyorum..:))siyah olan 25ve25.5arasi giyiliyor izmirdeyim cannimm
Merhaba bende slip stop var .. Kızıma 1.5-2 yasındayken gıydırmıstıö ve 23-24 numaraMerhabalar bayanlar,
Oglum icin 25 numara nike sunray ve 23 numara slip stop arıyorum.
Elinde olan varsa yazabilir mi?
Aaa oyle mi isterim tabi. Rengini filan goreyim bi oglum var benim cnku...ozelden yaziyorum..Merhaba bende slip stop var .. Kızıma 1.5-2 yasındayken gıydırmıstıö ve 23-24 numara
Dusunursenız ancak 1 haftaya tesım atabilirim cunku sehır dısımdayım ve 7 tl..
Slipstop hala satilik ise dönüş yaparsaniz sevinirimMerhaba bende slip stop var .. Kızıma 1.5-2 yasındayken gıydırmıstıö ve 23-24 numara
Dusunursenız ancak 1 haftaya tesım atabilirim cunku sehır dısımdayım ve 7 tl..
Merhaba satılmadı urun hala bende..Slipstop hala satilik ise dönüş yaparsaniz sevinirim