25 kuruş cık cık cık! :(

Aynen eksik olsa canımızı bile isterler ama bir Kuruş var mı piyasa da ya ben yok sanıyordum
Var canım neden olmasın,olmamış olsa nasıl versin kasiyer.Ya da nasıl verecekler demek ki var.

Son düzenleme:
25 kurus eksik kalsa kabul eder miydi sofor efendi?
ayrica o kadina ne oluyor, uyuz olurum boyle her konuda sosyal msj verdigini sanan ukalalara..
hakkin olani istemissin, isterse 1 kurus olsun..

Bu yüzden nefret ederim minibüslerden. Gideceğim yere mecbur değilsem minibüsle giderim. Ayrıca arkadaki kadın ne alaka da sizin paranıza karışıyor. Herkes baba parasıyla geçinmiyor bu ülkede. Bunda utanılcak bir şey yok. Ben olsam ben de aynısnı yapardım. Yalnız kadın şöforden daha gıcık. Buradan ona bir selam çakıyorum.

Size laf söyleyen hanımefendinin gönlü o kadar genişse (!) kendi cüzdanındakileri saçsın. Esnaflık da yaptım 5 kuruş dahi olsa para üstünü eksik vermem hiç bir zaman, kimse o kadar kolay para kazanmıyor.

L labfaresi kendini üzeceksen kadına ağzının payını vermediğine üzül :) elbette ki verecek para üstünü; gönlümüzden kopanı verecek olsak fiyat tarifesi olmazdı dolmuşlarda. Ben de hep isterim para üstümü, 25 kuruşumu dahi kimseye hibe etmek zorunda değilim :)

Not: Ayrıca insanın 25 kuruşa da ihtiyacı olabilir. Ben öğrenciyken bir defa iş görüşmesinden çıktım. İki otobüse verecek param yoktu, olduğum yerden Kızılay'a kadar yürüyüp Kızılay'dan eve giden otobüse binebilmiştim sadece. O teyze o zaman olaydı da bana 25 kuruş vereydi madem.

Son düzenleme:
Onkurus eksik verince sofor koltugundan arkaya bagiran soforler gordum.
Cokda iyi yapmissiniz.lutfen herzaman istemeye devam edin.

Sen onlara deseydinki, 25 kuruş olmadan 1 lira da olmaz,100 lirada...Çok küçümsüyosa 25 kuruşu, dolmuşa gelen kuruş hesabı zamlarıda küçümsesin, zamsız tarifeden ücret alsın...Tiplere bak yaa..Hele arkadaki kadının sıkıvereceksin gırtlağını!

Sanane evet yapıyorum deseydin ya.

İşte bunlar hep cazgır olmamaktan. İndikten sonra kendime de çok kızdım niye laf söylemedim diye ki normalde pat diye yapıştırırım. Sabah sabah boş bulundum herhalde. Ama çok iyi geldiniz kızlar iyi ki varsınız.

sürekli minibüse binen biriyseniz her şoföre 25 kuruş verseniz senede ne kadar yapar kimbilir
sıkmayın canınızı

ne alaka canım tabi ki de isteyeceksin. o senin hakkın sonuçta sen 2 lira versen o şoför kabul etmeyecekti. bazı insanlar üstüne vazife olmayan işlere burnunu sokmaya bayılırlar aldırma onlara.

iyi yapmışsın arkadaşım. Sonuçta 25 kuruşta olsa senin hakkın degil mi. Ayrıca o kadına ne demeli sizene kardeşim hemen olaya maydonoz. Kimin ne çektiğini kimse bilemez.Bir dahakine hiç çekinmeyin direk sorun. Öyle şey olur mu . Kimi önemsemez ama herkeste aynı standartlar da yaşayamaz .

cık cık layan kadının ayıbı bu, kendini zengin göstermeyemi çalıştı nedir, saçmalamış, boşuna utanmayın bence

İki tl verdiğinizde 25 kuruşu istiyor ama şoför..Sakın takılmayın doğru olanı yaptınız.
Maalesef ki herşeye karışan tipler hep olacak.
Marketlerden kuruşlarınızı isteyin diye haftada bir haber çıkıyor.

İster bir kuruş olsun ister on kuruş ustunu vermek zorundalar.
Crb

valla ben marketlerde kalan 3 kuruşun hesabını yapan birisyim, o yüzden tamamen kredi kartı kullanıyorum. gocunacak bişey yok, hanım teyze belli ki parayı bir yerinden ter akarak kazanmamış.

hergün bir kere minibüse binseniz, ve 25 kuruş bıraksanız.. haftada 1.25 lira yapar..
ayda 5 tl... yılda ise 60 tl yapar...
düşün havaya attın gitti.. 60 liraya haftalık mutfak alışverişini yaparsın yahu...

Ben olsam 25 kuruşu istedim diye değil ama o kadının ağzını büzmedim diye baya canım sıkılırdı sanırım. Terbiyesiz. Burdan benm sinirim zıpladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…