• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

25 haftalık doğum arkasından tekrar hamile kalanlar

Merhaba bende 1 hafta oldu oglumu kaybedelı 23 haftalıktı hem vajınal hem abdomınal serklaj yapılmıstı ama olmadı sezeryanla alındı dıkısler oldugu ıcın. Bana 2 sene cocuk dusunme dedı doktor sız 6 ay sonra hamıle kaldım dıyınce sasırdım sezeryanınızdan sıkıntınız olmadı mı
Evet bende 27 haftamda kaybettim ve 6. Ayimda supriz bir gebelik yasadim cok sukur hic bir sorun yasamdim tabi ben bu 6 ay surecte gereken bütün genetik testlerimi yaptim ve gebe kalimca kan sulandiricari ile basladim sukurker olsunki kizimi 38. Haftada sezeryanla dogurdum inanirmisin bu ilkinden basit oldu ve kizim suan 10 aylik doktorlar banada oyle demisti ama oyle gidincede bisey olmaz dediler

Evet bende 27 haftamda kaybettim ve 6. Ayimda supriz bir gebelik yasadim cok sukur hic bir sorun yasamdim tabi ben bu 6 ay surecte gereken bütün genetik testlerimi yaptim ve gebe kalimca kan sulandiricari ile basladim sukurker olsunki kizimi 38. Haftada sezeryanla dogurdum inanirmisin bu ilkinden basit oldu ve kizim suan 10 aylik doktorlar banada oyle demisti ama oyle gidincede bisey olmaz dediler
Ne güzel. Sizin bu tarz yorumlarınız bizim gibi bebeğini kaybetmiş gelecekten unut bekleyen annelere umut oluyor. Allah sizden razı olsun. Peki 27 haftalık kaybınızla ilgili size nasıl bir sebep sunuldu?

Ne güzel. Sizin bu tarz yorumlarınız bizim gibi bebeğini kaybetmiş gelecekten unut bekleyen annelere umut oluyor. Allah sizden razı olsun. Peki 27 haftalık kaybınızla ilgili size nasıl bir sebep sunuldu?
Hic kimse fark etmedi bile akim kaybi oldugunu ben 21. Haftalarda felan yuksek tansiyon yasadim duye gittim tabi birazda zaman kaybi oldu derken 24 buldu perinatolog fark etti yats verdi bir kac doktora daha gittim hepsi ayni seyi söyledi oyke hastanede yattim 27 haftama kadar sonra kalp atisi zayıflayınca acil sezeryaba aldılar doğumdan sonra bende preeklemside gelişmiş demek idrarda protein kacagi cikti sonra bebegin esini plesentayi genetige gönderdiler bende ona giden 2 damar oldugu soykendi o yuzden akim kaybi olmus dendi perinatologda bunu kabul etmedi sonuc olarak suan sukur ki sebep bilimiyor ve ilaclar tansiyon takibiyke 1 evlat dünyaya getrdum

Back