herkese ii aksamlar ben ilk gebeliğimde 25 haftalık doğum sonrasi bebegimi kaybettim sularim gelmiş ve dogum birden başlamıştı. Ne olduğu muallak kaldı biri rahim agzi yetmezligi dedi ikinci gebelikte dikiş atılmalı dedi diğeri enfeksiyon olabilir dedi. Simdi 9 ay sonunda yeniden hamileyim ama ayni seyleri yasamaktan çekiniyorum var mı benim gibi olup 2. Gebeligini normal geçirenler biraz moral.ihtiyac duyuyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
25 haftalık doğum arkasından tekrar hamile kalanlar
- Konu Sahibi Mavidrama
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
Lutfen olumlu enerjilerle donatın etrafinizi. Bilinçaltınız ne verilirse onu aliyor. Her sey yolunda hamilelik guvenlidir bebegimi saglikla kucagima alacagimi biliyorum gibi seyler soyleyin. Olumsuzdan kacinmaya calisin.herkese ii aksamlar ben ilk gebeliğimde 25 haftalık doğum sonrasi bebegimi kaybettim sularim gelmiş ve dogum birden başlamıştı. Ne olduğu muallak kaldı biri rahim agzi yetmezligi dedi ikinci gebelikte dikiş atılmalı dedi diğeri enfeksiyon olabilir dedi. Simdi 9 ay sonunda yeniden hamileyim ama ayni seyleri yasamaktan çekiniyorum var mı benim gibi olup 2. Gebeligini normal geçirenler biraz moral.ihtiyac duyuyorum
- 20 Nisan 2019
- 149
- 38
- 48
- 33
Merhaba. Bende ilk gebeliğimde 24 haftalık gebeyken erken doğum yaptım ve bebeğimi kaybettim. Benim suyum gelmesine rağmen doğum başlamadı ve 8. Günde suni sancıyla doğum yaptım. Hiç bir neden yok denildi. Enfeksiyon yok, rahim ağzı yetmezliği yok... Yaklaşık 2 yıl kendimi toplayabildigim kadar topladım ve şimdi 6+5 haftalık gebeyim çok şükür. Aynı korkular bende de vardı ama doktorum çok iyi o çok rahatlattı beni. Şimdi Allah'a emanet ettim ... Bir neden bulunamadığı için yapacak başka birseyim yok maalesefherkese ii aksamlar ben ilk gebeliğimde 25 haftalık doğum sonrasi bebegimi kaybettim sularim gelmiş ve dogum birden başlamıştı. Ne olduğu muallak kaldı biri rahim agzi yetmezligi dedi ikinci gebelikte dikiş atılmalı dedi diğeri enfeksiyon olabilir dedi. Simdi 9 ay sonunda yeniden hamileyim ama ayni seyleri yasamaktan çekiniyorum var mı benim gibi olup 2. Gebeligini normal geçirenler biraz moral.ihtiyac duyuyorum
Cok guzel insallah ikimizde sağ salim dogum yapariz hersey cok guzel olur sizin beya sure gecmis ustunden benim bu doktorum da suratsiz ama yapacak bisey yokMerhaba. Bende ilk gebeliğimde 24 haftalık gebeyken erken doğum yaptım ve bebeğimi kaybettim. Benim suyum gelmesine rağmen doğum başlamadı ve 8. Günde suni sancıyla doğum yaptım. Hiç bir neden yok denildi. Enfeksiyon yok, rahim ağzı yetmezliği yok... Yaklaşık 2 yıl kendimi toplayabildigim kadar topladım ve şimdi 6+5 haftalık gebeyim çok şükür. Aynı korkular bende de vardı ama doktorum çok iyi o çok rahatlattı beni. Şimdi Allah'a emanet ettim ... Bir neden bulunamadığı için yapacak başka birseyim yok maalesef
Denicem bunu insallah hep oyle dusunmeye calisiyorumLutfen olumlu enerjilerle donatın etrafinizi. Bilinçaltınız ne verilirse onu aliyor. Her sey yolunda hamilelik guvenlidir bebegimi saglikla kucagima alacagimi biliyorum gibi seyler soyleyin. Olumsuzdan kacinmaya calisin.
- 20 Nisan 2019
- 149
- 38
- 48
- 33
Aynen iyi düşünmeye çalışıyorum elimden geldikçe ama ister istemez azda olsa insanın aklına geliyor. İnşallah birbirimizden güzel haberler alırızDenicem bunu insallah hep oyle dusunmeye calisiyorum
- 20 Nisan 2019
- 149
- 38
- 48
- 33
Bu arada kaç haftalık gebesinDenicem bunu insallah hep oyle dusunmeye calisiyorum
- 12 Haziran 2007
- 4.523
- 784
- 363
9 haftaya giricem inşallah 2 güneBu arada kaç haftalık gebesin
Evet ilkinde çok çabaladım ama elimizden bizim hiç bi sey gelmiyor Allah ol desin yeter ki o zaman hic bi sey önüne geçemezcanim Rabbim nasip etmezse bir sey bahane olur,her hamilelik bir macera ne ile karsilasacagimiz bilinmez o yuzden elinden geldigi kadar sen tedbirini al,gerisini mevlaya birak ..Insallah yavrunu saglicakla kucagina aldiginda,herseyi unutacaksin
Değiştirmeyi düşünüyorum bilgisi iyi diye simdilik sesimi cikartmiyorjm ama bakalim nereye kadar devam edicezSuratsız doktor seni daha çok bunalıma sokar değişen doktoru
- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.989
- 248
- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.989
- 248
Bende bugün kaybettim bebeğimi 11 haftlikken çok zor rabbimin imtihanı herşey de bir hayır vardır inşallah en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin bizleredeBende çarşamba günü 15 haftalık kızımı kaybettim suyu bitmesi sonucucanim cok yanıyo nasıl geçer bu aci bilmiyorum
- 18 Kasım 2015
- 13.535
- 16.964
- 298
- 35
Aynen cnm söylenecek söz yok Rabbim verdi rabbim aldı ama cok zormuş gerçektenBende bugün kaybettim bebeğimi 11 haftlikken çok zor rabbimin imtihanı herşey de bir hayır vardır inşallah en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin bizlerede
Bi sürü hayal kurduk bi sürü plan yaptik. Hep sevdim karnimi şimdi dokunamıyorum karnıma.. Bazen de unutup konuşuyorum kizimla sonra aklima geliyo cennete gittiği..bazen ruyada miyim yoksa hamileliğim mi ruyaydi diyodum.. Rabbim sabır versin ins tum evladını kaybeden annelere..
- 22 Aralık 2018
- 6.359
- 11.397
- 198
- 33
Kismet etmis ise mevla el getirir, yel getirir, sel getirir. Kismet etmez ise mevla el goturur, yel goturur, sel goturur. Mevlananin bu sozuyle cevap vermek istedim. Umarim bu kez saglikla kucaginiza alirsiniz.herkese ii aksamlar ben ilk gebeliğimde 25 haftalık doğum sonrasi bebegimi kaybettim sularim gelmiş ve dogum birden başlamıştı. Ne olduğu muallak kaldı biri rahim agzi yetmezligi dedi ikinci gebelikte dikiş atılmalı dedi diğeri enfeksiyon olabilir dedi. Simdi 9 ay sonunda yeniden hamileyim ama ayni seyleri yasamaktan çekiniyorum var mı benim gibi olup 2. Gebeligini normal geçirenler biraz moral.ihtiyac duyuyorum
- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.989
- 248
Amin canım ben ikincikez aynı şeyi yaşadım dün dünya başıma yıkıldı sandım ama çaresi yok bu da benim imtihanım dedim dünden beri yaşadığım acının hayal kırıklığının tarifi yok Rabbim birdaha yaşatmasın Allahım bizlerede hayırlı uzun ömürlü evlat nasip etsin tez vakitteAynen cnm söylenecek söz yok Rabbim verdi rabbim aldı ama cok zormuş gerçekten
Bi sürü hayal kurduk bi sürü plan yaptik. Hep sevdim karnimi şimdi dokunamıyorum karnıma.. Bazen de unutup konuşuyorum kizimla sonra aklima geliyo cennete gittiği..bazen ruyada miyim yoksa hamileliğim mi ruyaydi diyodum.. Rabbim sabır versin ins tum evladını kaybeden annelere..
Cok anlamlı bi söz severim mevlana teşekkür ederimKismet etmis ise mevla el getirir, yel getirir, sel getirir. Kismet etmez ise mevla el goturur, yel goturur, sel goturur. Mevlananin bu sozuyle cevap vermek istedim. Umarim bu kez saglikla kucaginiza alirsiniz.
- 18 Kasım 2015
- 13.535
- 16.964
- 298
- 35
Şimdiki kac haftalık ti cnm? Önceki kac haftalık ti bide araştırması falan yapıldı mi sebebi var miAmin canım ben ikincikez aynı şeyi yaşadım dün dünya başıma yıkıldı sandım ama çaresi yok bu da benim imtihanım dedim dünden beri yaşadığım acının hayal kırıklığının tarifi yok Rabbim birdaha yaşatmasın Allahım bizlerede hayırlı uzun ömürlü evlat nasip etsin tez vakitte