- 19 Ağustos 2010
- 893
- 701
- 323
- Konu Sahibi Tostikdana
evet kızlar geçen pazar günü nişanimizi yaptık.neredeyse herşeyle ikimiz ilgilendik. zaten cok aceleye geldi 3 gün içinde hazırlıkları yaptık. önce evde aile arası olacaktı ama nişanlımın ailesi çok kalabalıktı o yüzden 150 kişilik bi salon tuttuk yemekli nişan yaptık. aceleye gelince herkes çok şaşkındı.bende öyleydim. sanki şokta gibi. nişanlımı cok seviyorum.neredeyse aynı boydayız. o benden uzun birazcık. ailesi çok samimi cana yakın insanlar. sakın yanlış anlaşılmasın ama öyle bilgili kültürlü insanlar değil. köyde yaşıyolar. benim nişanlımda çok romantik görgülü bilgili. yani birbirimizi idare ediyoruz. ama nişanda ya insanlar(bizim taraf) şaşkınlıklarından ya kıskançlıklarından yada bana acıdıklarından bi tuhaf bakıyolardı. bu olay beni ister istemez etkiledi. evet nişanlım yakışıklı değil. ama bir dediğimi iki etmiyor hem kendisi hem ailesi. hepsi el üstünde tutuyor beni. psikolojim iyice bozuldu. sanki bana sen buna layık değilsin der gibi herkes. ben onu çok seviyorum. o da beni. inanın böyle bir kompleksim yok. kimseyi görünüşüne göre yargılamam. öyle bi insan değilim. hatta bunları yazarken bile geri silmek istiyorum. nişanlım böyle şeyleri hakketmiyor. bu yüzden kendimede kızıyorum. ben neyim ki. kimim ki. psikolojim alt üst oldu canlarım. sizinle sadece paylaşmak istedim.