- 17 Ocak 2021
- 697
- 1.346
- 28
- 39
- Konu Sahibi britneyyyyy
-
- #1.261
Dikkat et kendine canim vallah Allah korumusAma halim komediydi. Orasını üç tane çivi tutuyormuş. Nasıl bir güç kullandıysam düşmeyeyim diye.
Allahtan babam birşey demedi. Kendi kendine konuşup durdu bu akşam.
Üstüne koymaktan veya sabit kalmaktan yeğdir canımGünaydın kızlaar. 21 günde tam 3 kilo vermişim. Hedefim 4 tü ama yinede başarılı oldum bence
Bugün 62.4çıktım. Yani kabak detoksu da bir işe yaramadı. Regl şişkinliğim var diyerek aradan kaçııcam. Yeni bir hafta yeni umutlar başlasın
Afiyet olsun canımBugünkü kahvaltim kizlar
Maydonozlu peyniri omlet salatalik domates
İyi ol da kilolar gider canım şimdi nasılsın ?Bende 76.4 çıktım. Dünkü o kadar çok ilaç içtimki. Hatta daha çok şişicem sanmıştım.
Sabah gene beynim sağa sola atıyordu beni. Böyle durumlarda kulağımda hep sıkıntı yaşıyorum.İyi ol da kilolar gider canım şimdi nasılsın ?
canim donemedim daha carsamba donucem..ya cok ozledim sizleri napiyorsunuz? ben normalde dun sabah donecektim ama pcr testim cikmadi diye kaldim malesef
İnşallah iyi olursun canımSabah gene beynim sağa sola atıyordu beni. Böyle durumlarda kulağımda hep sıkıntı yaşıyorum.
Sağ Salim dön inşallah canım ben de iyiyim çok şükürcanim donemedim daha carsamba donucem..ya cok ozledim sizleri napiyorsunuz? ben normalde dun sabah donecektim ama pcr testim cikmadi diye kaldim malesef
tesekkur ederim simdi isimden dolayi burayi yerlesecegim. Bakalim kosusturma vs derken pek diyet yapmiyorum ama kiloda almadim hatta verdimİnşallah iyi olursun canım
Sağ Salim dön inşallah canım ben de iyiyim çok şükür
Bende 76.4 çıktım. Dünkü o kadar çok ilaç içtimki. Hatta daha çok şişicem sanmıştım.
Kızlar paylaştı ben de 63.4 üm regl kaynaklı sanırsamtesekkur ederim simdi isimden dolayi burayi yerlesecegim. Bakalim kosusturma vs derken pek diyet yapmiyorum ama kiloda almadim hatta verdimtam bilmiyorum ama persembe tartilip yazacagim. Sizde kilo durumlari nasil tabloyu guncelliyim ben
Sağol canım. Bugün daha iyiyim. Sadece baş dönmem var. Kulak sıkıntısı yaşamadığım sürece korkmuyorum.İnşallah iyi olursun canım
Sağ Salim dön inşallah canım ben de iyiyim çok şükür
Yok değilim. Şimdiye kadar 70 olmalıydım. Sonuçta ben daha şişmanım ve yağlıyım. Bende daha çok gitmeliydi. Bense 48 kilo biri gibi zar zor kilo veriyorum. Görende kemikten kilo vermeye çalışıyor dicek.süpersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?