• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

24 yeni yıl diyeti:) 2021 e hafiflediğimiz kadar hafif girelim

Bu hafta patates ve hurma grubunun kilo verme serüveniyle beraberiz. Araştırma raporlarımıza göre patates grubu iddialı ve emin bir şekilde yola çıkarken. Hurma grubumuzdan bir arkadaş hurmaları alıp çerez namına yemeye karar vererek kendini ilk günden diskalifiye yaptırdı. :KK70: :KK70: :KK70:
İradesi bozuk olan bu arkadaşımızı kim nasıl ne şekilde doğru yola sokacak şuan bilemiyoruz. Umarım yakın zamanda tekrar gücünü toplar ve aramıza katılır. :KK70::KK70:
Yoksa durumu 80 90 bilemedik 100 olacak ve çekilmez annesi telefondan babasına daha büyük baskı uyguluycak. Onun o kadar şişmanlamasına nasıl izin verdin sen diye aralarında bir tartışma daha yaşanacak. :KK70::KK70:
Haahahha dün S.O.S verdim grupta. Patates tayfa iddialı başladı güne canım valla. Hadi hadiii motivasyonun tam sırasııı.

1.günü bitirdim. 5-6 gibi açlık hissettim valla. Akşam menüsünde de sadece yoğurt ve salata yedim. Biraz değiştirdim normalde sadece yoğurt yazıyodu. Salata da ekledim ben çünkü acıktım :)) Şimdi filtre kahvemi yaptım sonra yeşilçay, kiraz sapı vs içerek günü bitiricem

Açım valla kızlar :)) Zormuş bu patates detoksu. Yarın da kabak detoksu mu yapsam ? Onda en azından daha fazla şey yiyorsun

Iyi geceler herkese
Bende akşam 4 adet dolma bi kase yeşil mercimek çorbası içtim yarın sabah erkenden tartilacam bakalım inşallah istediğim gibi olur 🥰

Günaydın Kızlar 62.4 çıktım. 300 gram için mi dün patates diyeti yapıp gece aç uyudum kendime soruyorum :110:
Bugün kabak diyeti yapıcam. Öğle ve akşam yemeğinde sadece 2 kabak soteleyip yiyicem.
Şimdi kahvaltı da 1 kase yoğurt, 1 dilim peynir ve maydonoz yedim. Dünkü kadar aç kalmam herhalde :)

Günaydın Kızlar 62.4 çıktım. 300 gram için mi dün patates diyeti yapıp gece aç uyudum kendime soruyorum :110:
Bugün kabak diyeti yapıcam. Öğle ve akşam yemeğinde sadece 2 kabak soteleyip yiyicem.
Şimdi kahvaltı da 1 kase yoğurt, 1 dilim peynir ve maydonoz yedim. Dünkü kadar aç kalmam herhalde :)
Ceviz de vardı sanki onda ben mi yanlış hatırlıyorum

Back