- 28 Haziran 2016
- 1.683
- 2.225
- 133
- Konu Sahibi britneyyyyy
- #1.321
Kızlar nerelerdesinizz grup çok sessiz bugün ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim babam geldi canım doktor kontrolü var yarın bu gece bizde uğrayamadım pekKızlar nerelerdesinizz grup çok sessiz bugün ?
Geçmiş olsun canımmBenim babam geldi canım doktor kontrolü var yarın bu gece bizde uğrayamadım pek
Teşekkür ediyorum canımGeçmiş olsun canımm
Allah nazarlardan saklasınnnnnPazartesi 66 kilo
Bugün. 64.5 kilo
Aminnnn canim hepimiziAllah nazarlardan saklasınnnnn
Yada kaçamaklardan korusun :))
Ooo harikaPazartesi 66 kilo
Bugün. 64.5 kilo
Aynen bu daha yerinde bir duaAllah nazarlardan saklasınnnnn
Yada kaçamaklardan korusun :))
Ooo harika
Aynen bu daha yerinde bir dua
merhaba canım bu hangi uygulama kullandıgın ?Kızlar bugün iştahım yerinde değildi. O kdar pis boğazlıktan sonra nasıl iştahım kapanır inanamıyorum
Ama akşam tartıldım veee 61.8 çıktıı. İnşallah sabahta bu rakamı görürümm Eki Görüntüle 2770838
Myfitnesspal canımmerhaba canım bu hangi uygulama kullandıgın ?
Selam Canim sagol cok iyiyim tam gaz devam ediyorum ...selam hanımlar nasılsınız???
Selamm. Gayet iyiyim canım. Motivasyon tam devam Ama grup çok sessiz o yüzden yazasım da gelmiyor benimselam hanımlar nasılsınız???
Selam Canim sagol cok iyiyim tam gaz devam ediyorum ...
Sen nasilsin ?
Buralar cok sessiz
valla benim bir kaç sorunum var ..bırde ulke degıstırıcem nasıpse ondan pek vaktım olmuyor nolur kusura bakmayın hiç giremiyorum. yeme içmeme dikkat edemiyorum ama sabah baktım tam 64 çıktım. pek iştahım yok ama diyette yapmıyorum baya çökmüş görünüyorum yorgunluk vsden. sizin nasıl gidiyor kızlar?Selamm. Gayet iyiyim canım. Motivasyon tam devam Ama grup çok sessiz o yüzden yazasım da gelmiyor benim
Günaydın canım. Senin için zor ve yorucu bir dönem.valla benim bir kaç sorunum var ..bırde ulke degıstırıcem nasıpse ondan pek vaktım olmuyor nolur kusura bakmayın hiç giremiyorum. yeme içmeme dikkat edemiyorum ama sabah baktım tam 64 çıktım. pek iştahım yok ama diyette yapmıyorum baya çökmüş görünüyorum yorgunluk vsden. sizin nasıl gidiyor kızlar?
Biz tam gaz devam canim ... Ben mutluyum iyi gidiyor bende tam 64 düm ,..valla benim bir kaç sorunum var ..bırde ulke degıstırıcem nasıpse ondan pek vaktım olmuyor nolur kusura bakmayın hiç giremiyorum. yeme içmeme dikkat edemiyorum ama sabah baktım tam 64 çıktım. pek iştahım yok ama diyette yapmıyorum baya çökmüş görünüyorum yorgunluk vsden. sizin nasıl gidiyor kızlar?