- 28 Haziran 2016
- 1.683
- 2.225
- 133
- Konu Sahibi britneyyyyy
- #1.241
Evet evet varmış canım. Öğle yemeğine 1 tam ceviz de ekledim. Süper oldu.Ceviz de vardı sanki onda ben mi yanlış hatırlıyorum
şimdi 5 gibi elma yiyicem. Sonra yine kabak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet evet varmış canım. Öğle yemeğine 1 tam ceviz de ekledim. Süper oldu.Ceviz de vardı sanki onda ben mi yanlış hatırlıyorum
Aynen öyle. Patates diyeti beni zorladı zaten. Kabak diyeti bakalım nasıl etkileyecek beniAynen kendimizi yıprattığımıza değmez Lamaziaa attığımız taş ürküttüğümüz kurbağaya değmiyor maalesef
Şimdi nasılsın canım?Bugün vertigomu tetikledim sanırım. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Kahvaltıda iki yumurta, 2 zeytin, bir tatlı kaşığı incir reçeli ile bir çeyrek ekmek yedim.
Uzanıyorum canım. Akşam çorba, balık ve roka salatası yedim. Daha iyi gibiyim. Düşündüğün için sağol canım.Şimdi nasılsın canım?
Çok şükür canım bilirim o belayıUzanıyorum canım. Akşam çorba, balık ve roka salatası yedim. Daha iyi gibiyim. Düşündüğün için sağol canım.
Selam Canim Ben cokkk kötüyüm ja Bir gün patazes diyeti yaptim cuma günüydü o günden beri wc ye cikamadim bugün ikitane kaysi form cayi ictim tik yok ..
Patates böyle bir etki yapabiliyor canım yarın bolca kabak, semizotu vs tüketsen fayda eder mi ki ?Selam Canim Ben cokkk kötüyüm ja Bir gün patazes diyeti yaptim cuma günüydü o günden beri wc ye cikamadim bugün ikitane kaysi form cayi ictim tik yok ..
kabak detoksu nasil yaptin canim nasil gecti
Bilmem ama su an form caylari etki etmeye basladi sanki karnima agrilar giriyo... kendimi coook sis hisediyorum üc günlük yük sanki üstümdePatates böyle bir etki yapabiliyor canım yarın bolca kabak, semizotu vs tüketsen fayda eder mi ki ?
Gecmis olsun canim daha iyimisin nane cayi ic iyi gelir miydeni dinlendirirBenimde şuan midem bulanıyor. Hurma midemi kaldırdı.
Mide ilacı bile düzeltmedi.
Ay gerçekten miii ? Sabah sıcak su iç canım ve sıcak suyun içine sirke ve zeytinyağı damlat. Birde onu dene bakalımmSelam Canim Ben cokkk kötüyüm ja Bir gün patazes diyeti yaptim cuma günüydü o günden beri wc ye cikamadim bugün ikitane kaysi form cayi ictim tik yok ..
kabak detoksu nasil yaptin canim nasil gecti
Bunun yüzünden hayatım düşerek geçti zaten of of.Çok şükür canım bilirim o belayı
Sağol canım. Nazar değecek bir durumum da yokki. Keşke istediğim gibi kilo vermiş olsaydım.ucukgenclik canım geçmiş olsun. Nazarlar değdi sana bence şaka bir yana karanlıkta yat biraz gözlerini dinlendir
Mide ilacı içtim. Vertigo kulağıma basınç yaptığı için ağrım var. Ay ben kendimi tanımıyormuşum gibi aptal aptal davrandım. Şimdi ayağa kalkmaya bile korkuyorum. Bugün zaten banyoda dengemi kaybettim. Lavabonun ayna altında raf gibi yer vardı. Onu tuttum düşmeyeyim diye elimde kaldı kızlar.Gecmis olsun canim daha iyimisin nane cayi ic iyi gelir miydeni dinlendirir
Ayy Allah korumusBunun yüzünden hayatım düşerek geçti zaten of of.
Sağol canım. Nazar değecek bir durumum da yokki. Keşke istediğim gibi kilo vermiş olsaydım.
Mide ilacı içtim. Vertigo kulağıma basınç yaptığı için ağrım var. Ay ben kendimi tanımıyormuşum gibi aptal aptal davrandım. Şimdi ayağa kalkmaya bile korkuyorum. Bugün zaten banyoda dengemi kaybettim. Lavabonun ayna altında raf gibi yer vardı. Onu tuttum düşmeyeyim diye elimde kaldı kızlar.
Ama halim komediydi. Orasını üç tane çivi tutuyormuş. Nasıl bir güç kullandıysam düşmeyeyim diye.Ayy Allah korumus
Aslında biliyorum. Geçenlerde annemle ilgili olay babamla tartışmamız sanırım onlarda psikolojik olarak beni baya etkilemiş. Şimdide böyle birden yemeği kesince vücut ne yapıyor bu beni öldürmeye mi kalkıyor sinyali aldı sanırım.ucukgenclik canım geçmişolsun, kendine dikkat et istirahat et ve birdaha risk gördüğün hiçbir hareketi yapma, en ufak birşey etkiliyor vertigoyu kendini en iyi sen tanıyosun