• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

24 yeni yıl diyeti:) 2021 e hafiflediğimiz kadar hafif girelim

Bugün vertigomu tetikledim sanırım. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Kahvaltıda iki yumurta, 2 zeytin, bir tatlı kaşığı incir reçeli ile bir çeyrek ekmek yedim.

S Seda1985 canım ben bugün kabak detoksu yaptım. Patatesi yapamadım çok acıktım çünkü dün. Yarın sabah tartılıcam. Sen naptın ? Yarın bitiricem ben detoksu diyetime devam edicem
Selam Canim Ben cokkk kötüyüm ja Bir gün patazes diyeti yaptim cuma günüydü o günden beri wc ye cikamadim😭😭😭 bugün ikitane kaysi form cayi ictim tik yok 😭😭😭..

kabak detoksu nasil yaptin canim nasil gecti

Selam Canim Ben cokkk kötüyüm ja Bir gün patazes diyeti yaptim cuma günüydü o günden beri wc ye cikamadim😭😭😭 bugün ikitane kaysi form cayi ictim tik yok 😭😭😭..

Patates böyle bir etki yapabiliyor canım yarın bolca kabak, semizotu vs tüketsen fayda eder mi ki ?

Patates böyle bir etki yapabiliyor canım yarın bolca kabak, semizotu vs tüketsen fayda eder mi ki ?
Bilmem ama su an form caylari etki etmeye basladi sanki karnima agrilar giriyo... kendimi coook sis hisediyorum üc günlük yük sanki üstümde😂😂😂

Ay gerçekten miii ? Sabah sıcak su iç canım ve sıcak suyun içine sirke ve zeytinyağı damlat. Birde onu dene bakalımm
Kabak detoksunda kahvaltı da 2 yumurta,1 dilim peynir ve maydonoz
öğlen 2 orta boy kabak+4 yk yoğurt+1 ceviz
ara öğün 2 porsiyon meyve
akşam 2 orta boy kabak+4 yk yoğurt+1 ceviz yiyosun canım
2-3 gün yapılıyor en fazla 3 gün. Ben bugün yaptım sadece

Çok şükür canım bilirim o belayı 😕
Bunun yüzünden hayatım düşerek geçti zaten of of.
ucukgenclik ucukgenclik canım geçmiş olsun. Nazarlar değdi sana bence 🧿 şaka bir yana karanlıkta yat biraz gözlerini dinlendir
Sağol canım. Nazar değecek bir durumum da yokki. Keşke istediğim gibi kilo vermiş olsaydım.
Gecmis olsun canim daha iyimisin nane cayi ic iyi gelir miydeni dinlendirir
Mide ilacı içtim. Vertigo kulağıma basınç yaptığı için ağrım var. Ay ben kendimi tanımıyormuşum gibi aptal aptal davrandım. Şimdi ayağa kalkmaya bile korkuyorum. Bugün zaten banyoda dengemi kaybettim. Lavabonun ayna altında raf gibi yer vardı. Onu tuttum düşmeyeyim diye elimde kaldı kızlar. :KK70::KK70::KK70:

Bunun yüzünden hayatım düşerek geçti zaten of of.

Sağol canım. Nazar değecek bir durumum da yokki. Keşke istediğim gibi kilo vermiş olsaydım.

Mide ilacı içtim. Vertigo kulağıma basınç yaptığı için ağrım var. Ay ben kendimi tanımıyormuşum gibi aptal aptal davrandım. Şimdi ayağa kalkmaya bile korkuyorum. Bugün zaten banyoda dengemi kaybettim. Lavabonun ayna altında raf gibi yer vardı. Onu tuttum düşmeyeyim diye elimde kaldı kızlar. :KK70::KK70::KK70:
Ayy Allah korumus

ucukgenclik ucukgenclik canım geçmişolsun, kendine dikkat et istirahat et ve birdaha risk gördüğün hiçbir hareketi yapma, en ufak birşey etkiliyor vertigoyu kendini en iyi sen tanıyosun
Aslında biliyorum. Geçenlerde annemle ilgili olay babamla tartışmamız sanırım onlarda psikolojik olarak beni baya etkilemiş. Şimdide böyle birden yemeği kesince vücut ne yapıyor bu beni öldürmeye mi kalkıyor sinyali aldı sanırım.

Back