• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

24 yeni yıl diyeti:) 2021 e hafiflediğimiz kadar hafif girelim

Günaydın kızlaar. 21 günde tam 3 kilo vermişim. Hedefim 4 tü ama yinede başarılı oldum bence 😂
Bugün 62.4çıktım. Yani kabak detoksu da bir işe yaramadı. Regl şişkinliğim var diyerek aradan kaçııcam. Yeni bir hafta yeni umutlar başlasın 🌸🌸

Günaydın kızlaar. 21 günde tam 3 kilo vermişim. Hedefim 4 tü ama yinede başarılı oldum bence 😂
Bugün 62.4çıktım. Yani kabak detoksu da bir işe yaramadı. Regl şişkinliğim var diyerek aradan kaçııcam. Yeni bir hafta yeni umutlar başlasın 🌸🌸
Üstüne koymaktan veya sabit kalmaktan yeğdir canım :KK9:

Bugünkü kahvaltim kizlar
Maydonozlu peyniri omlet salatalik domates 🥰

Eklentiler

• F55E8068-CF74-4AE8-B87F-0D6EE210EF67.jpeg
    F55E8068-CF74-4AE8-B87F-0D6EE210EF67.jpeg
    139,6 KB · Görüntüleme: 28
Sabah gene beynim sağa sola atıyordu beni. Böyle durumlarda kulağımda hep sıkıntı yaşıyorum.
İnşallah iyi olursun canım
canim donemedim daha carsamba donucem..ya cok ozledim sizleri napiyorsunuz? ben normalde dun sabah donecektim ama pcr testim cikmadi diye kaldim malesef
Sağ Salim dön inşallah canım ben de iyiyim çok şükür

tesekkur ederim simdi isimden dolayi burayi yerlesecegim. Bakalim kosusturma vs derken pek diyet yapmiyorum ama kiloda almadim hatta verdim :( tam bilmiyorum ama persembe tartilip yazacagim. Sizde kilo durumlari nasil tabloyu guncelliyim ben

tesekkur ederim simdi isimden dolayi burayi yerlesecegim. Bakalim kosusturma vs derken pek diyet yapmiyorum ama kiloda almadim hatta verdim :KK43: tam bilmiyorum ama persembe tartilip yazacagim. Sizde kilo durumlari nasil tabloyu guncelliyim ben
Kızlar paylaştı ben de 63.4 üm regl kaynaklı sanırsam

Sağol canım. Bugün daha iyiyim. Sadece baş dönmem var. Kulak sıkıntısı yaşamadığım sürece korkmuyorum.
britneyyyyy britneyyyyy bundan sonra hep yurt dışında mı yaşayacaksın iş için orayı tam anlamadım canım ben.

Back