- 28 Haziran 2016
- 1.683
- 2.225
- 133
- Konu Sahibi britneyyyyy
- #1.281
Ben bu salatanın 2 katını falan yiyorum ondan mı kilolar kolay gitmiyo acabaBugünkü aksam menüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bu salatanın 2 katını falan yiyorum ondan mı kilolar kolay gitmiyo acabaBugünkü aksam menüm
Saf mide çok gelince çikolatalı pasta mı sanıyor nedirBen bu salatanın 2 katını falan yiyorum ondan mı kilolar kolay gitmiyo acaba
Yok değilim. Şimdiye kadar 70 olmalıydım. Sonuçta ben daha şişmanım ve yağlıyım. Bende daha çok gitmeliydi. Bense 48 kilo biri gibi zar zor kilo veriyorum. Görende kemikten kilo vermeye çalışıyor dicek.
gercektenmi valla bende cokmu acaba dedim halen sisim Saat dörte hep benim son yemegim en gec beste yerim...bilmiyorum Niye yavas Kilo veriyorum anlamadimBen bu salatanın 2 katını falan yiyorum ondan mı kilolar kolay gitmiyo acaba
Saf mide çok gelince çikolatalı pasta mı sanıyor nedir
Doğum kontrol hapı kilo yapıyor diye biliyorum canımYa kizlar düsünüyorumda Ben bes ay önce korunma hapi kulanmaya basladim herhalde ondan ihstaha geldim gögslerim büydü kilo aldim ... ondanmi acaba veremuyorum kolay
Eveet bize artık salata bile yaramıyorBen geçen balığın yanında bol salata yedim artı geldim ben de zalım salatadan şüphelendim
Doğum kontrol hapı kilo yapıyor diye biliyorum canım
Ne yemeli acaba salatada yaramiyorsaEveet bize artık salata bile yaramıyor
Nefes alsak yeterNe yemeli acaba salatada yaramiyorsa
oda sisirir gaz yapar kizNefes alsak yeter
evet canim temelli gidicem insallah cok giremiyorum kusuruma bakmayin ne olur ama eksikliginizi hissediyorumSağol canım. Bugün daha iyiyim. Sadece baş dönmem var. Kulak sıkıntısı yaşamadığım sürece korkmuyorum.
britneyyyyy bundan sonra hep yurt dışında mı yaşayacaksın iş için orayı tam anlamadım canım ben.
Olsun canım. Sonuçta senin hayatın için bu değişiklik güzel bence. Bizde seni özlüyoruz ama olsun. Hayatın düzene girince sende daha huzurlu olacaksın.evet canim temelli gidicem insallah cok giremiyorum kusuruma bakmayin ne olur ama eksikliginizi hissediyorum