- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.011
- 598
- 36
- Konu Sahibi britneyyyyy
- #1.301
Hayırlısı olsun inşallah canım dilediğin gibi olur her şeyevet canim temelli gidicem insallah cok giremiyorum kusuruma bakmayin ne olur ama eksikliginizi hissediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun inşallah canım dilediğin gibi olur her şeyevet canim temelli gidicem insallah cok giremiyorum kusuruma bakmayin ne olur ama eksikliginizi hissediyorum
Kuru inciri zeytinyağına bırakıp yendiğini duymuştumBana kabızlık ile ilgili bir çözüm söyler misiniz kızlar ?
kuru kayısıyı gece suda beklettim içtim sabah işe yaramadı
Ceviz beklettim suda içtim işe yaramadı
Sirkeli su içtim işe yaramadı
Başka ne önerirsiniz ?
Bence epey alıştın canımKızlar günü bu şekilde tamamlıyorum. Diyet güzel gidiyor mu nee ?
Bu gece de onu yapayım bariKuru inciri zeytinyağına bırakıp yendiğini duymuştum
İnşallah işe yarar canımBu gece de onu yapayım bari
Aç karna sade türk kahvesiBana kabızlık ile ilgili bir çözüm söyler misiniz kızlar ?
kuru kayısıyı gece suda beklettim içtim sabah işe yaramadı
Ceviz beklettim suda içtim işe yaramadı
Sirkeli su içtim işe yaramadı
Başka ne önerirsiniz ?
Gün içinde içtiğim için sabahda içemem canım. Midemi rahatsız ediyorAç karna sade türk kahvesi
Bende o şekilde hayatta yiyemem afiyet olsun sana. Hint yağı içmekte etkili ona bakarsan. Ben ve yağ tansiyon hooop tavan.Gün içinde içtiğim için sabahda içemem canım. Midemi rahatsız ediyor
İncir kürü diye bir şey okudum. İncirleri kesip zeytinyağının içinde bekletiyosun. Sabah aç karna bir tatlı kaşığı atıyosun ağzına. Kabızlığa ve bir çok derde devaymış. Yaptım bakalım
Vallah süper benceKızlar günü bu şekilde tamamlıyorum. Diyet güzel gidiyor mu nee ?
Benim canımın çektiği şeyler biraz garip ama yengeç ve ahtapot.Günaydın kızlarr
Kaçamaksız bir gün olsun. Canı bir şey çeken gelsin buraya yazsın :))
Geçen de yosun diyordunBenim canımın çektiği şeyler biraz garip ama yengeç ve ahtapot.
Genlerimde mi sorun var yoksa ruhum geceleri asya ülkesinde mi dolanıyor hiç bilmiyorum ki.Geçen de yosun diyordun