24 yeni yıl diyeti:) 2021 e hafiflediğimiz kadar hafif girelim

Bende perşembe günü aldım. Günde 21 hurma yiyerek durabilir miyim diye düşünüyordum. Yapıcak mısın UcanSupurge ? Ben geçmişte yapmıştım. Yoğurtla yemek zor gelmişti. Sade yemiştim.
Yapacağım canım ender saraçın dediği gibi suda bekleteceğim hatta o zaman fazla şekeri çıkıyor ve daha çok bağırsak çalıştırıyormuş 3 gün deneyeceğim canım

Bu hafta patates ve hurma grubunun kilo verme serüveniyle beraberiz. Araştırma raporlarımıza göre patates grubu iddialı ve emin bir şekilde yola çıkarken. Hurma grubumuzdan bir arkadaş hurmaları alıp çerez namına yemeye karar vererek kendini ilk günden diskalifiye yaptırdı.
İradesi bozuk olan bu arkadaşımızı kim nasıl ne şekilde doğru yola sokacak şuan bilemiyoruz. Umarım yakın zamanda tekrar gücünü toplar ve aramıza katılır.
Yoksa durumu 80 90 bilemedik 100 olacak ve çekilmez annesi telefondan babasına daha büyük baskı uyguluycak. Onun o kadar şişmanlamasına nasıl izin verdin sen diye aralarında bir tartışma daha yaşanacak.

Kızlar güncel kilom :62.7
21 günde 3 kilo verdim. Hedefimi gerçekleştirdim. O yüzden çok mutluyum. Şimdi patates diyeti 1.günüm. Bakalım pazartesi kaç çıkıcam ?
Eki Görüntüle 2767265
Hadi güzel sonuçlar inşallah canım
Delü hadi hadi kalk da spor yapalım

Dün gece annem aradı ve babam 90 kilo oldu keyfi yerinde dedi. Annemin babama bağırtısı telefonda bütün evi inletti kızlar. Yatan kedi bile kalktı baktı ne oluyor diye.
Kilo alınca annem radikal kararlar alıp ben kilo verene kadar saman gibi yemekler yapardıda.

Senin için mi 90 kilo oldu dedi baban da bilerek kızdırmış sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…