• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

24 yeni yıl diyeti:) 2021 e hafiflediğimiz kadar hafif girelim

Sizden destek alıyorum valla asıl başarısı sizin :)
Teşekkürler Canım diyete kesinlikle kararlı olunduğunda başlanmalı bence yoksa kaçamak olduğunda süreç uzuyo ve mutsuz ruh hali çok uzun sürüyo. Benim sürem kısa o yüzden 11şubata kadar asla kaçamak yapmayacağım ve 11 şubatta ulaştığım kiloda korumaya geçeceğim

Herkese iyi akşamlar 😊😊
Bende yaklaşık 2 aydır kendimce uğraşıyorum. Buraya sırf bu yuzden üye olmuştum aslında çünkü çok güzel bi motive var ama maalesef ki bi kac kez baska konularda niyetlendik bi kac kisilerle sonradan yazmaz oldular dün başka bi daha konu buldum onlarda kimseyi almıyorlarmış:) yanii anlıyacağınız benim motivasyona ihtiyacım var benide araniza alırsanız çok sevinirim :)
Hoşgeldin canım konu sahibi arkadaşımız şu an yurtdışında, bizler hergün genelde menülerimizi paylaşıyoruz, pazartesileri tartı günümüz

Matematik hesabına göre hedefime ulaşıyorum ama vucut bu duraksama falan olursa bilmiyorum, annemde bu kadar kısa sürede kilo duraklamıyo 1-2 ay sonra duraklıyo diyo bakalım benim için heyecanlı bi süreç
Bisey olmaz spor yaptigin sürece verirsin 🥰😉

İnşallah canım Spor günde sadece 25dk yapabiliyorum, spor incelmemde etkili olucak kesinlikle ancak temel olan asla kaçamak yapmamak, bugün diyette 9.günüm ve 9 gündür vucuduma şeker ve karbonhidrat girmedi
Süpersin kac kilo verdin toplam dokuz günde

Hoşgeldin canım konu sahibi arkadaşımız şu an yurtdışında, bizler hergün genelde menülerimizi paylaşıyoruz, pazartesileri tartı günümüz
Hosbulduk 😊😊
Tamamdır o zaman
Ben isveç diyeti yapıyorum bugun 3.günüm benimde yaza kadar vermem lazım her gün tartılamıyorum(evimde tartı yok:D) fark var mı bilemiyorum pazar günü kv gideceğim o zaman tartılırım en son 85.60 gr idi baslangic kilom bu arada 90 benim hedefim 65 olmak (insalllahhhhhh😍😍😍😍) ya bide maalesef ki arada kacamklarim oluyor pek sadık kalamıyorum
Bugunki menüm
Sabah bi kesme şeker ile nescafe bi kepekli ekmek üstüne peynir (çok acıkmıştım o yüzden yedim normalde yememem lazımdı 😖)
Öğlen hiç bisey yemedim o yüzden bugün çok hareketiydim ev içinde hiç durmadım resmen o yüzden spora hiç vaktim olmadı 3 lt su ayriyeten zerdecalli kur var onu iciyorum aksam ise 3 yumurtla ve bi dilim salam ile omlet yaptim yanina 3 yemek kasigi yoğurt 2 dilim portakal yedim

Ooo baya iyi massallahh iyi vermisin canim Bir Haftada 3.6 cok iyi ya👍💪🏻 Tebrikler darisi benim basima bi 60 görsem gerisi gelecek gibi gibi😂
Yakın hedefin ulaşılabilir sayı bence, klişe belki ama şeker ve karbonhidrat almazsan kısa sürede hedefine ulaşırsın, şok diyetlerden yana değilim ben, kilo vermek için değerlerimizi alt üst etmemeliyiz

Hosbulduk 😊😊
Tamamdır o zaman
Ben isveç diyeti yapıyorum bugun 3.günüm benimde yaza kadar vermem lazım her gün tartılamıyorum(evimde tartı yok:KK70:) fark var mı bilemiyorum pazar günü kv gideceğim o zaman tartılırım en son 85.60 gr idi baslangic kilom bu arada 90 benim hedefim 65 olmak (insalllahhhhhh😍😍😍😍) ya bide maalesef ki arada kacamklarim oluyor pek sadık kalamıyorum
Bugunki menüm
Sabah bi kesme şeker ile nescafe bi kepekli ekmek üstüne peynir (çok acıkmıştım o yüzden yedim normalde yememem lazımdı 😖)
Öğlen hiç bisey yemedim o yüzden bugün çok hareketiydim ev içinde hiç durmadım resmen o yüzden spora hiç vaktim olmadı 3 lt su ayriyeten zerdecalli kur var onu iciyorum aksam ise 3 yumurtla ve bi dilim salam ile omlet yaptim yanina 3 yemek kasigi yoğurt 2 dilim portakal yedim
Canım eğer aktif kilo vermek istiyorsan ekmeğin hiçbir çeşidini yeme, şeker ve paketli gıda zaten hiç olmamalı, meyveyide sadece sabah kahvaltısında tüket. Ekmek yediğin sürece daha doğrusu karbonhidrat aldığın sürece gün içinde aşırı acıkmaların ve tatlı krizlerin devam edicek,nescafe suda çözündüğü için kansorejen mutlaka türk kahvesi tüket, diyet konusunda çok deneyimim yok, hayatımda 2.diyet serüvenim ancak epey okudum bu konuda yani bunlar benim fikirlerim tabiki vucudunu ve iradeni en iyi sen biliyorsun

Canım eğer aktif kilo vermek istiyorsan ekmeğin hiçbir çeşidini yeme, şeker ve paketli gıda zaten hiç olmamalı, meyveyide sadece sabah kahvaltısında tüket. Ekmek yediğin sürece daha doğrusu karbonhidrat aldığın sürece gün içinde aşırı acıkmaların ve tatlı krizlerin devam edicek,nescafe suda çözündüğü için kansorejen mutlaka türk kahvesi tüket, diyet konusunda çok deneyimim yok, hayatımda 2.diyet serüvenim ancak epey okudum bu konuda yani bunlar benim fikirlerim tabiki vucudunu ve iradeni en iyi sen biliyorsun
Yaa evet normalde nescafe pek sevmem ama nette araştırdım isveç diyeti için genelde onu öneriyorlar 2 gündür içmeye başladım sabahları kahvaltı niyetine türk kahvesi baş ağrısı yapabilirmiş onun için bunu tavsiye ediyorlar. Ekmegide iyi tamamen birakmistim aslinda ama su aralar tekrar yeme bi istegim basladi o yuzden bende ondan aldim ama onuda biraksam gercekten iyi olacak

Kızlar çok fena vücudum ya. Ellerimi sıkamıyorum şişti acıyor resmen. Şimdi tartıldm 64 çıktım. Gerçekten çok üzgünümm. Neydi bu ödemden çektiğim benim ya. Aşırı moralim bozuldu. Regl olsam artık

Back