24 yeni yıl diyeti:) 2021 e hafiflediğimiz kadar hafif girelim

Benim de bu sabah öyle oldu bir günde 1 kilo almadım buna eminim ama motivasyonumu bozdu epey

Sık tartılmayacağım bu durumun bana yaramadığını biliyorum o yüzden yine haftada bir tartılacağım

Ben de yarın detoks yapacağım humurta diyeti olabilir belki evde hurma var
Çok iyi olur canım. Haberdar et mutlaka. Yarın için bende kafayı resetliyorum. Patates diyeti ile yeni bir başlangıç yapıcam. Yeni bir motto belirledim kendime. Ve kaçamak yapmak istediğimde buraya yazıcam şunu şunu yemek istiyorum beni durdurun diye :))

İsveç diyetini hiç bilmiyorum canım, ekmeği bırak farkı hızlıca görüceksin canım

Sikma canini moralini yüksek tut

Yarın güzel bir gün başlıyor. Tartıl bakalım bizi motive ette şu patates diyetini güzel motivasyonlarla yapıp bitirelim
Aynen canim insallah..
Yarin misafirim var grill yapcaz herhalde sabah patates yicem aksam bir tavuk sis salata artik bakalim olmadi pazara devam edecem

Ayy bu misafirler de hep kötü zamanda geliyor. Sen yine dediğin gibi yap akşamda fazla kaçırma bişeycik olmaz
Yok kacirmam alistim artik cokta yiyemiyorum diyeti bozmayim diye kendimi suclu hisediyorum yoksa .... 60 kiloyu bi görsem arkasi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…