- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.011
- 598
- 36
- Konu Sahibi britneyyyyy
-
- #1.181
Benim de bu sabah öyle oldu bir günde 1 kilo almadım buna eminim ama motivasyonumu bozdu epeyKızlar çok fena vücudum ya. Ellerimi sıkamıyorum şişti acıyor resmen. Şimdi tartıldm 64 çıktım. Gerçekten çok üzgünümm. Neydi bu ödemden çektiğim benim ya. Aşırı moralim bozuldu. Regl olsam artık
Napalım canım nasıl toparlanalım? Beraber toparlanalım gerçekten silkelenmem lazım. Bir çözüm bulalımBenim de bu sabah öyle oldu bir günde 1 kilo almadım buna eminim ama motivasyonumu bozdu epey
Ben de yarın detoks yapacağım humurta diyeti olabilir belki evde hurma varNapalım canım nasıl toparlanalım? Beraber toparlanalım gerçekten silkelenmem lazım. Bir çözüm bulalım
Çok iyi olur canım. Haberdar et mutlaka. Yarın için bende kafayı resetliyorum. Patates diyeti ile yeni bir başlangıç yapıcam. Yeni bir motto belirledim kendime. Ve kaçamak yapmak istediğimde buraya yazıcam şunu şunu yemek istiyorum beni durdurun diye :))Ben de yarın detoks yapacağım humurta diyeti olabilir belki evde hurma var
İsveç diyetini hiç bilmiyorum canım, ekmeği bırak farkı hızlıca görüceksin canımYaa evet normalde nescafe pek sevmem ama nette araştırdım isveç diyeti için genelde onu öneriyorlar 2 gündür içmeye başladım sabahları kahvaltı niyetine türk kahvesi baş ağrısı yapabilirmiş onun için bunu tavsiye ediyorlar. Ekmegide iyi tamamen birakmistim aslinda ama su aralar tekrar yeme bi istegim basladi o yuzden bende ondan aldim ama onuda biraksam gercekten iyi olacak
Ayyy bak aksam dus aldim tartildim sabahki kiloyla ayni süper sabahi cok merak ediyorummmNapalım canım nasıl toparlanalım? Beraber toparlanalım gerçekten silkelenmem lazım. Bir çözüm bulalım
Hurma diäti nasil oluyor canimBen de yarın detoks yapacağım humurta diyeti olabilir belki evde hurma var
Sikma canini moralini yüksek tutKızlar çok fena vücudum ya. Ellerimi sıkamıyorum şişti acıyor resmen. Şimdi tartıldm 64 çıktım. Gerçekten çok üzgünümm. Neydi bu ödemden çektiğim benim ya. Aşırı moralim bozuldu. Regl olsam artık
Yarın güzel bir gün başlıyor. Tartıl bakalım bizi motive ette şu patates diyetini güzel motivasyonlarla yapıp bitirelimSikma canini moralini yüksek tut
Aynen canim insallah..Yarın güzel bir gün başlıyor. Tartıl bakalım bizi motive ette şu patates diyetini güzel motivasyonlarla yapıp bitirelim
Ayy bu misafirler de hep kötü zamanda geliyor. Sen yine dediğin gibi yap akşamda fazla kaçırma bişeycik olmazAynen canim insallah..
Yarin misafirim vargrill yapcaz herhalde sabah patates yicem aksam bir tavuk sis salata artik bakalim olmadi pazara devam edecem
Yok kacirmam alistim artik cokta yiyemiyorum diyeti bozmayim diye kendimi suclu hisediyorum yoksaAyy bu misafirler de hep kötü zamanda geliyor. Sen yine dediğin gibi yap akşamda fazla kaçırma bişeycik olmaz
Inşallah canımİsveç diyetini hiç bilmiyorum canım, ekmeği bırak farkı hızlıca görüceksin canım
Ben de geri uyuyabilirimBu arada günaydınnnnn herkese
Şimdi yeni tahilli kahve içtim Öğlen gibi kahvaltımı yaparım:)
Bende yataktayım şuanda aslında yatmayacaktım bugün duvarları halıları sileyim diyordum ama kızım sağolsun 5 de kalkti o zamandir yeni uyudu bende yatacam biraz uykusuz hiç bi iş görülmüyor kiBen de geri uyuyabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?