• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

24 yeni yıl diyeti:) 2021 e hafiflediğimiz kadar hafif girelim

Kızlar çok fena vücudum ya. Ellerimi sıkamıyorum şişti acıyor resmen. Şimdi tartıldm 64 çıktım. Gerçekten çok üzgünümm. Neydi bu ödemden çektiğim benim ya. Aşırı moralim bozuldu. Regl olsam artık
Benim de bu sabah öyle oldu bir günde 1 kilo almadım buna eminim ama motivasyonumu bozdu epey

Ben de yarın detoks yapacağım humurta diyeti olabilir belki evde hurma var
Çok iyi olur canım. Haberdar et mutlaka. Yarın için bende kafayı resetliyorum. Patates diyeti ile yeni bir başlangıç yapıcam. Yeni bir motto belirledim kendime. Ve kaçamak yapmak istediğimde buraya yazıcam şunu şunu yemek istiyorum beni durdurun diye :))

Yeni mottom budur kızlar:
tumblr_nurgyi3qXw1srd1gpo1_1280.jpg

Yaa evet normalde nescafe pek sevmem ama nette araştırdım isveç diyeti için genelde onu öneriyorlar 2 gündür içmeye başladım sabahları kahvaltı niyetine türk kahvesi baş ağrısı yapabilirmiş onun için bunu tavsiye ediyorlar. Ekmegide iyi tamamen birakmistim aslinda ama su aralar tekrar yeme bi istegim basladi o yuzden bende ondan aldim ama onuda biraksam gercekten iyi olacak
İsveç diyetini hiç bilmiyorum canım, ekmeği bırak farkı hızlıca görüceksin canım

Kızlar çok fena vücudum ya. Ellerimi sıkamıyorum şişti acıyor resmen. Şimdi tartıldm 64 çıktım. Gerçekten çok üzgünümm. Neydi bu ödemden çektiğim benim ya. Aşırı moralim bozuldu. Regl olsam artık
Sikma canini moralini yüksek tut❤️

Yarın güzel bir gün başlıyor. Tartıl bakalım bizi motive ette şu patates diyetini güzel motivasyonlarla yapıp bitirelim :KK9:
Aynen canim insallah..
Yarin misafirim var😳😳😳 grill yapcaz herhalde sabah patates yicem aksam bir tavuk sis salata artik bakalim olmadi pazara devam edecem😭

Back