24 yeni yıl diyeti:) 2021 e hafiflediğimiz kadar hafif girelim

Haahahha dün S.O.S verdim grupta. Patates tayfa iddialı başladı güne canım valla. Hadi hadiii motivasyonun tam sırasııı.

1.günü bitirdim. 5-6 gibi açlık hissettim valla. Akşam menüsünde de sadece yoğurt ve salata yedim. Biraz değiştirdim normalde sadece yoğurt yazıyodu. Salata da ekledim ben çünkü acıktım :)) Şimdi filtre kahvemi yaptım sonra yeşilçay, kiraz sapı vs içerek günü bitiricem

Açım valla kızlar :)) Zormuş bu patates detoksu. Yarın da kabak detoksu mu yapsam ? Onda en azından daha fazla şey yiyorsun

Iyi geceler herkese
Bende akşam 4 adet dolma bi kase yeşil mercimek çorbası içtim yarın sabah erkenden tartilacam bakalım inşallah istediğim gibi olur

Günaydın Kızlar 62.4 çıktım. 300 gram için mi dün patates diyeti yapıp gece aç uyudum kendime soruyorum
Bugün kabak diyeti yapıcam. Öğle ve akşam yemeğinde sadece 2 kabak soteleyip yiyicem.
Şimdi kahvaltı da 1 kase yoğurt, 1 dilim peynir ve maydonoz yedim. Dünkü kadar aç kalmam herhalde :)

Ceviz de vardı sanki onda ben mi yanlış hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…