- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.099
- 448
- Konu Sahibi britneyyyyy
-
- #1.221
Aynen şimdi annem gelmekten vazgeçti ya gelsin diye onu korkuttu ama gene işe yaramadı. Ah babam ah. Hem gelsin istiyor hem gelmesin. Ne garip aşkları var ya.Senin için mi 90 kilo oldu dedi baban da bilerek kızdırmış sanki
Haahahha dün S.O.S verdim grupta. Patates tayfa iddialı başladı güne canım valla. Hadi hadiii motivasyonun tam sırasııı.Bu hafta patates ve hurma grubunun kilo verme serüveniyle beraberiz. Araştırma raporlarımıza göre patates grubu iddialı ve emin bir şekilde yola çıkarken. Hurma grubumuzdan bir arkadaş hurmaları alıp çerez namına yemeye karar vererek kendini ilk günden diskalifiye yaptırdı.
İradesi bozuk olan bu arkadaşımızı kim nasıl ne şekilde doğru yola sokacak şuan bilemiyoruz. Umarım yakın zamanda tekrar gücünü toplar ve aramıza katılır.
Yoksa durumu 80 90 bilemedik 100 olacak ve çekilmez annesi telefondan babasına daha büyük baskı uyguluycak. Onun o kadar şişmanlamasına nasıl izin verdin sen diye aralarında bir tartışma daha yaşanacak.
Onları. Sevgi dili de böyle demek kiAynen şimdi annem gelmekten vazgeçti ya gelsin diye onu korkuttu ama gene işe yaramadı. Ah babam ah. Hem gelsin istiyor hem gelmesin. Ne garip aşkları var ya.
Ay başım çok dönüyor. Bayılıcam mı ne?Haahahha dün S.O.S verdim grupta. Patates tayfa iddialı başladı güne canım valla. Hadi hadiii motivasyonun tam sırasııı.
Ekranda karidesler, midyeler, pirinç pilavı uçuşuyor. Kedim somon yiyor. Bense saf su içiyorum.Onları. Sevgi dili de böyle demek ki
Şimdiden afiyet olsunMerhaba kızlarrr kahvaltım aynı akşam yemeğinde fırında sebze var üzerinede sarımsaklı domates sos
Sağol canımm afiyetle yedim sebzeyi fırında ilk denedim süperdiŞimdiden afiyet olsun
Ben de açım detoks işi bana yaramıyor bi hışımla başladım ama yok yokAçım valla kızlar :)) Zormuş bu patates detoksu. Yarın da kabak detoksu mu yapsam ? Onda en azından daha fazla şey yiyorsun
Benimde şuan midem bulanıyor. Hurma midemi kaldırdı.Ben de açım detoks işi bana yaramıyor bi hışımla başladım ama yok yok
Ay aynısı bana İsveç diyetindeki ıspanakta olmuştuBenimde şuan midem bulanıyor. Hurma midemi kaldırdı.
Mide ilacı bile düzeltmedi.
Ben bugün yapmıycam. Bir süre yoğurt ve hurmayı bir arada görmek istemiyorum.Ay aynısı bana İsveç diyetindeki ıspanakta olmuştu
Yapma canım mideni döndürmeBen bugün yapmıycam. Bir süre yoğurt ve hurmayı bir arada görmek istemiyorum.
Ceviz de vardı sanki onda ben mi yanlış hatırlıyorumGünaydın Kızlar 62.4 çıktım. 300 gram için mi dün patates diyeti yapıp gece aç uyudum kendime soruyorum
Bugün kabak diyeti yapıcam. Öğle ve akşam yemeğinde sadece 2 kabak soteleyip yiyicem.
Şimdi kahvaltı da 1 kase yoğurt, 1 dilim peynir ve maydonoz yedim. Dünkü kadar aç kalmam herhalde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?