• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

24 yeni yıl diyeti:) 2021 e hafiflediğimiz kadar hafif girelim

Aynen hele geçen haşlanmış karnabahar yedim o da baya iyi gelmişti
Anam iki haftadir yemediyim saglikli düsük karoli yemedigim sey kalmadi ama yinede gram gram veriyoz .. Hadi bende neyse Spor yapamiyorum Bir haftayir bide baya stressli olaylar aylede bilirsiniz her ailede vardir.. iste beni cok etkiliyo af edersiniz götüm kalkmiyo spor yapayim😒🙈

Ama bugün tartildim tabi dayanamadim
Pazartesi 67.1 bugün Sabah 65.6💪🏻
spor yapsaydim o kusur olmazdida iste😩

Ama bugün tartildim tabi dayanamadim
Pazartesi 67.1 bugün Sabah 65.6💪🏻
spor yapsaydim o kusur olmazdida iste😩
Ay maşallahhh tütütütü. Allah nazarlardan saklasınn 🧿🧿🧿
Bugün kabak haslayip üstüne yogurt ve azcik kavrulmus Kiyma koydum sisdim yiyemedim yarisi kaldi ama bi wc ye ciktim demin oooo 🤣🙈... kabaktanmi Bilmem ama Acayip tok tutuyor halen kendimi sis hisediyorum kalorisi düsük yedigime ragemen bence Bu iyi isaret 😂 ne dersin
Hahaha tuvalete çıkarması harikaa. Sen kabaklı yap canım.
Cumartesi sabah ve akşam patates yoğurt ve yeşillik yapıcam
Öğlen de kabak sotelerim üzerine de yoğurt.

Pazar günü de böyle yapiyim diyorum. Bence gayet olur. Sende hep kabak ye istersen

18.GÜN BİTTİ. Güzel bi gün oldu sporumu da yaptım. Cumartesi pazarı iple çekiyorum. Hala regl olamadım 😂 o yüzden tartılmıyorum. 4 litre su içtim günü bitiriyorum
2C880655-29B1-44A8-9528-DDFD4CBBD400.jpeg

Aslinda ben 69,8 dim 10 gün saglikli diyet yaptim 67 kiloya düstüm simdi sizi buldum sizlen 67 kilodan basladim bakalim
Yani tartiya ciktigim o ani hic unutmam 4.1.2021 o günden Beri recimdeyim😂😂😂 arada ufak kacamak oluyo ama cok nadir genelde hafta sonu esim evde oldugunda.. 😂

günaydınlar :) off yaa işyerinde adama bi diyet yaptırmıyorlar rahatça :D diyetteyim diyorumm ekmek arası döner diyorlar zorla vazgeçirdim, geçen gün biri şambali almışşş balböceğii ye ye ye yemedim, dün bu kez lahmacun sana da söyledik yiceksin bi kereden bişi olmaz dediler :işsiz::işsiz::işsiz:

günaydınlar :) off yaa işyerinde adama bi diyet yaptırmıyorlar rahatça :KK70: diyetteyim diyorumm ekmek arası döner diyorlar zorla vazgeçirdim, geçen gün biri şambali almışşş balböceğii ye ye ye yemedim, dün bu kez lahmacun sana da söyledik yiceksin bi kereden bişi olmaz dediler :işsiz::işsiz::işsiz:
İşin zor canım beni bi salın deseydin 😅

İşin zor canım beni bi salın deseydin 😅
patron 110 kilo olunca bizim kilomuzu bir hiç gibi görüyor:KK70: ben yiyorsam sizde yiceksiniz modunda . Tartı koycam kapıya zayıflayanı almıcam diye dalga geçiyor bir de :KK17: valla dün artık söylediler diye bir kaçamak yaptım . Bu akşam haftasonu sıkı bir leslie yapıcam.

günaydınlar :) off yaa işyerinde adama bi diyet yaptırmıyorlar rahatça :KK70: diyetteyim diyorumm ekmek arası döner diyorlar zorla vazgeçirdim, geçen gün biri şambali almışşş balböceğii ye ye ye yemedim, dün bu kez lahmacun sana da söyledik yiceksin bi kereden bişi olmaz dediler :işsiz::işsiz::işsiz:
Hep öyle derler zaten takma kafana canim

Günaydin kizlar cookk mutsuzum bugün tartida hic deyisiklik görmedim 😭😭...
Ben bugün patates diyetine basliyorum .. su an kayniyolar😂...
Bu arada bendeki patateslerde masallah kafam kadar😂😂😂😂

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    148,9 KB · Görüntüleme: 28
Back