- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
- Konu Sahibi britneyyyyy
-
- #1.001
Menün çok iyi canım, birdahakinde kaşarı eski kaşar yapıp, fıstığıda menünden çıkarırsan dahada süper olur,tabi istersenKahvaltıda
5 yeşil zeytin
1 dilim kaşar
1 yumurta
Ve 1 bardak sütlü kahve içtim bardağın yarısı süt yarısı su idi
Arada 1 ayva
akşam
Haşlanmış karnabahar , 3 kaşık yoğurt
1 avuç tuzlu fıstık
Canım bence jillianı diğer sporlardan ayıran fark örneğin hedef kilo 55, 55e klasik yürüyüş vs gibi sporlarla ulaşıldığında görüntüde de 55 gözüküyosun, ama jillianla birlikte 55e ulaştığında karşıdan 55değilde +-50gibi gözüküyosun ve hatlar çok düzeliyo, öncesi sonrası fotoğrafları inanılmaz incelmiş ve bu çok düzgün hatlarla olmuşBence Jillian serisi kilo verdiren bir seri değişil. Ben 3.seriye kadae gelmiştim. Ama kilo verimin çok olmadı. Belkide çok dikkat etmedim şuan hatırlamıyorum ama çok güzel kondisyon kazanmıştım ve sıkılaşmıştım
Canım geçmişolsun, yeşilçay metabolizmayı hızlandırdığından günde max2 bardak önerilir, fazlası çarpıntı yapar, yeşilçayı ben günde 1 bardak tüketiyorumKizlar benim cok kötü Migränim tutu
aslinda gayet iyi gidiyordum Hic acta degilim anlamadim
Simdi kac kiloydun canim16.GÜN BİTTİ. Kaçamaksız bir gündü. 3 haftanın bitmesine 5 gün kaldı ama 5 gün sonra 61,6 çıkabilecek miyim bilmiyorum. Çünkü adet olamadım aşırı ödemim var. Kendimi kilo almış hissediyorum. Umarım bu his geçer. Düştüğümden dolayı kalçam acıyordu. Çok spor yapamadımEki Görüntüle 2764739
Bende en fazla üc okuduydum ama azaltirim tabi öyleseCanım geçmişolsun, yeşilçay metabolizmayı hızlandırdığından günde max2 bardak önerilir, fazlası çarpıntı yapar, yeşilçayı ben günde 1 bardak tüketiyorum
Sagol canimBende en fazla üc okuduydum ama azaltirim tabi öylese
En son cumartesi tartıldım canım. 62.6 çıkmıştım. Hedefim 25 inde 61.6 çıkmakSimdi kac kiloydun canim
Ooooo daha cok var olursun tabi ozamana kadar belkide 60 da olurEn son cumartesi tartıldım canım. 62.6 çıkmıştım. Hedefim 25 inde 61.6 çıkmak
Canım ilk sayfada tablo var sayfadaki kişilerin haftalık kilo bildirimlerini oraya yazıyor sayfa sahibesi ondan bahsediyorlarArkadaslar Siz tarti programi filan diyorsunuz Ben pek buralari bilmiyorum Bir yere biseymi yazcaz
Yine de kalori açığın var canım16.GÜN BİTTİ. Kaçamaksız bir gündü. 3 haftanın bitmesine 5 gün kaldı ama 5 gün sonra 61,6 çıkabilecek miyim bilmiyorum. Çünkü adet olamadım aşırı ödemim var. Kendimi kilo almış hissediyorum. Umarım bu his geçer. Düştüğümden dolayı kalçam acıyordu. Çok spor yapamadımEki Görüntüle 2764739
Karnabahar midemi bulandırdı canım onu bastırması için yemiştim yoksa niyetim sadece karnabahar ve yoğurttuMenün çok iyi canım, birdahakinde kaşarı eski kaşar yapıp, fıstığıda menünden çıkarırsan dahada süper olur,tabi istersen
ben böyle çok karışıyo gözüküp sizler tarafından yanlış anlaşılmak istemiyorum ama tümgün hatrı sayılır az kalori alıpta sadece bikaç dakikalık keyif/zevk için bol kalorili fıstık vs yendiğinde üzülüyorum hem kendim için hem sizler için, kilo verme sürecini uzatmayalım artık, bir an önce hedefe ulaşıp korumaya geçelim
He anladim gördüm simdi bende bir yere yazcam zanetimCanım ilk sayfada tablo var sayfadaki kişilerin haftalık kilo bildirimlerini oraya yazıyor sayfa sahibesi ondan bahsediyorlar
Ekler seni de canım dikkatinden kaçmıştır şu sıra yoğun iş seyahatine çıkacaktı yurt dışınaHe anladim gördüm simdi bende bir yere yazcam zanetim
Ama Ben yeni katildim arabiza haliyle benimki yazmiyo
Önemli degil canim Ben kilolari kaybediyimdeEkler seni de canım dikkatinden kaçmıştır şu sıra yoğun iş seyahatine çıkacaktı yurt dışına
Olsun hiç yoktan iyidir, ben de günde sadece yarım saat spor yapabiliyorum ve hiç yoktan iyi diyorum, ödem için bi detoks suyu falanmı yapsan acaba16.GÜN BİTTİ. Kaçamaksız bir gündü. 3 haftanın bitmesine 5 gün kaldı ama 5 gün sonra 61,6 çıkabilecek miyim bilmiyorum. Çünkü adet olamadım aşırı ödemim var. Kendimi kilo almış hissediyorum. Umarım bu his geçer. Düştüğümden dolayı kalçam acıyordu. Çok spor yapamadımEki Görüntüle 2764739
Geçmiş olsun. Bende de tansiyon hastası olduğum için yeşilçay baş ağrısı bende de yapıyor. Uykusuzlukta tetiklemiş olabilir.Kizlar benim cok kötü Migränim tutu
aslinda gayet iyi gidiyordum Hic acta degilim anlamadim
Sagol canim sanada gecmis olsun..Geçmiş olsun. Bende de tansiyon hastası olduğum için yeşilçay baş ağrısı bende de yapıyor. Uykusuzlukta tetiklemiş olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?