24 yeni yıl diyeti:) 2021 e hafiflediğimiz kadar hafif girelim

Menün çok iyi canım, birdahakinde kaşarı eski kaşar yapıp, fıstığıda menünden çıkarırsan dahada süper olur,tabi istersen

ben böyle çok karışıyo gözüküp sizler tarafından yanlış anlaşılmak istemiyorum ama tümgün hatrı sayılır az kalori alıpta sadece bikaç dakikalık keyif/zevk için bol kalorili fıstık vs yendiğinde üzülüyorum hem kendim için hem sizler için, kilo verme sürecini uzatmayalım artık, bir an önce hedefe ulaşıp korumaya geçelim

Son düzenleme:
Canım bence jillianı diğer sporlardan ayıran fark örneğin hedef kilo 55, 55e klasik yürüyüş vs gibi sporlarla ulaşıldığında görüntüde de 55 gözüküyosun, ama jillianla birlikte 55e ulaştığında karşıdan 55değilde +-50gibi gözüküyosun ve hatlar çok düzeliyo, öncesi sonrası fotoğrafları inanılmaz incelmiş ve bu çok düzgün hatlarla olmuş

Simdi kac kiloydun canim

britneyyyyy canım ilk sayfadaki tabloda benim kilom 64,4 yzıyor, ben diyete başladığım ilk gün 14ocakta 64,4 kiloydum, 18ocaktaki dünkü kilom 62,4 müsait olduğunda değiştirirsin canım sanırım yanlış vermişim, tartı fotoğrafı eklemiştim diye hatırlıyorum ama

Arkadaslar Siz tarti programi filan diyorsunuz Ben pek buralari bilmiyorum Bir yere biseymi yazcaz

Yine de kalori açığın var canım
Karnabahar midemi bulandırdı canım onu bastırması için yemiştim yoksa niyetim sadece karnabahar ve yoğurttu

Olsun hiç yoktan iyidir, ben de günde sadece yarım saat spor yapabiliyorum ve hiç yoktan iyi diyorum, ödem için bi detoks suyu falanmı yapsan acaba

ben kendi vucudumdan örnek vereyim ben şuanki menülerimle günde ortalama 300gr veriyorum artı eksi olacaktır elbette henüz diyetin 6.günündeyim regl olduktan sonra kaçamaksız sende hedefe ulaşırsın

Geçmiş olsun. Bende de tansiyon hastası olduğum için yeşilçay baş ağrısı bende de yapıyor. Uykusuzlukta tetiklemiş olabilir.
Sagol canim sanada gecmis olsun..
Demekki Ben iki gündür ondan uyuyamiyorum
Okudum senden sonra yesil cayda Koffein varmis yani kahve gibi e Ben üc bardak yesil cay günde en az dört bardak kahve icersek Tabi uyku tutmaz

Veee beyaz sarabimla geceyi sonlandiriyorum

Eklentiler

• 0A318D74-9222-4F94-B615-8E72BFBEFAB5.jpeg
    72,8 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…