24 yeni yıl diyeti:) 2021 e hafiflediğimiz kadar hafif girelim

Gaz sancısı da yapmış olabilir canım ben kış salatası yiyemiyorum bu yüzden şişlik yapıyor karnımın alt tarafında ağrı yapıyor

Merhaba kızlar,

diyette 5. Günüm, perşembe günü 64.4 ile başladım diyete, diyet yapmak için 25 gün sürem var, ailemle farklı şehirlerde yaşıyoruz ve ben eşim göreve gittiği için 1 aylığına ailemin yanına geldim, kısacası diyetim 11 şubatta biticek, ondan sonraki hedefim 11 şubatta yakaladığım kiloyu korumak olacak, çünkü 3 yaşında ve 8 aylık bebeğim var, kendi evimde ne kadar diyet yapmaya yeltensemde olmadı güçsüz kaldım 2 gün bile sürmedi. Günde 2 öğün besleniyorum, aralarda yeşilçay soda türk kahvesi ve soda içerek günü bitiriyorum. Her gün spor olarak jillian level1 yapıyorum. Aranıza katılabilir miyim?

Merhaba Lamaziaa sporda neler yapıyosun, hedef kilon nedir, seninle yakın kilodaymışız?

Hoşgeldin canım. Mükemmel anlatmışsın.

merhaba canım hoşgeldin tabikide.. bugun tartı gunu bildirim yaparsan senide ekliyim listeye.

bembeyaz türkiyeden herkese günaydın..totomun üstüne 3 kere düştüm işe gelebilmek için :)sabah 55.1 çıktım spor yapamadım düzenli ama birazda olsa yememe dikkat ettim..hayde kızlar herkes tartıyaa

Günaydın kızlar. 62.9 çıktım. Dün 62.6ydım. 300 gram alacak bir şey yemedim hepimizin tablolardan gördüğü üzere Reglim gecikti 3 gün ona yoruyorum. Diyete tam gaz devam

Merhaba Lamaziaa sporda neler yapıyosun, hedef kilon nedir, seninle yakın kilodaymışız?
Merhaba canım. Ben gün içerisinde çok yürüyorum. Akşam da evde 40 dakika dans ediyoeum. Zumba vs
Hedefim 58 şuanlık. Daha doğrusu tok karna 58 çıkmak istiyorum. Ama 58 diyorum

Hiç rezene çayı almamki. Çocukluğumda çok içerdim, tiksindim diye sonradan almadım hiç
Geçti mi canım şimdi nasılsın ?
bembeyaz türkiyeden herkese günaydın..totomun üstüne 3 kere düştüm işe gelebilmek için :)sabah 55.1 çıktım spor yapamadım düzenli ama birazda olsa yememe dikkat ettim..hayde kızlar herkes tartıyaa
Geçmiş olsun canım bir şey olmasın da Allah korusun
Günaydın kızlar. 62.9 çıktım. Dün 62.6ydım. 300 gram alacak bir şey yemedim hepimizin tablolardan gördüğü üzere Reglim gecikti 3 gün ona yoruyorum. Diyete tam gaz devam
Bence de regl şişkinliği geçince gör sen tartıyı

Günaydinlar arkadaslar
Tartiya ciktim hayatimin sokunu yasadim Ilk deva Bu kiloyu gördüm kendimde
Boyum 1.67 Kilo 67.1

Yok hayir özel bisey yok ne olabilir zaten Bu corona oldukca... Sadece o kiloyu gördüm sok oldum kendime
Acele etme O zaman canım böyle 1 ayda verirsin belki ama düzenli beslenir Ve spor da eklersen yine 1 ayda verirsin kas kütlen de artar böylece ve bir yeme düzenin oluşmuş olur böylece kilonu koruyabilirsin öbür türlüsü daha zor İnan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…