- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.011
- 598
- 36
- Konu Sahibi britneyyyyy
-
Gaz sancısı da yapmış olabilir canım ben kış salatası yiyemiyorum bu yüzden şişlik yapıyor karnımın alt tarafında ağrı yapıyorBilmiyorumki. Tek tahminim babam havuç ve turbu rendelemiş içine sirke ve limon katmış. Ondan yedim. Sirke yüzünden sanırım. Çok ağrım var. Regl bitmek üzere onun ağrısı olamaz bu kadar kötü. Ders bile çalışamadım ağrıdan şimdi yatağa girdim.
Bitki çayı içtim o bile rahatlatmadı. Haklısın olabilir. Keşke hiç yemeseydim.Gaz sancısı da yapmış olabilir canım ben kış salatası yiyemiyorum bu yüzden şişlik yapıyor karnımın alt tarafında ağrı yapıyor
Rezene dene istersen canım iyi gelir gaz sancısınaBitki çayı içtim o bile rahatlatmadı. Haklısın olabilir. Keşke hiç yemeseydim.
MerhabaHahaha öyle olmuş. Bende vicdan çok oluyor. Hem kaçamak yapmak istiyorum hem de onu yakana kadar spor yapıyorum duramıyorum. Yerine göre güzel ama genellikle kötü bir huy bence bu. Umarım hedef kiloma inince bu alışkanlığımı bırakırım da hayattan zevk alırım
Hiç rezene çayı almamki. Çocukluğumda çok içerdim, tiksindim diye sonradan almadım hiçRezene dene istersen canım iyi gelir gaz sancısına
Hoşgeldin canım. Mükemmel anlatmışsın.Merhaba kızlar,
diyette 5. Günüm, perşembe günü 64.4 ile başladım diyete, diyet yapmak için 25 gün sürem var, ailemle farklı şehirlerde yaşıyoruz ve ben eşim göreve gittiği için 1 aylığına ailemin yanına geldim, kısacası diyetim 11 şubatta biticek, ondan sonraki hedefim 11 şubatta yakaladığım kiloyu korumak olacak, çünkü 3 yaşında ve 8 aylık bebeğim var, kendi evimde ne kadar diyet yapmaya yeltensemde olmadı güçsüz kaldım 2 gün bile sürmedi. Günde 2 öğün besleniyorum, aralarda yeşilçay soda türk kahvesi ve soda içerek günü bitiriyorum. Her gün spor olarak jillian level1 yapıyorum. Aranıza katılabilir miyim?
merhaba canım hoşgeldin tabikide.. bugun tartı gunu bildirim yaparsan senide ekliyim listeye.Merhaba kızlar,
diyette 5. Günüm, perşembe günü 64.4 ile başladım diyete, diyet yapmak için 25 gün sürem var, ailemle farklı şehirlerde yaşıyoruz ve ben eşim göreve gittiği için 1 aylığına ailemin yanına geldim, kısacası diyetim 11 şubatta biticek, ondan sonraki hedefim 11 şubatta yakaladığım kiloyu korumak olacak, çünkü 3 yaşında ve 8 aylık bebeğim var, kendi evimde ne kadar diyet yapmaya yeltensemde olmadı güçsüz kaldım 2 gün bile sürmedi. Günde 2 öğün besleniyorum, aralarda yeşilçay soda türk kahvesi ve soda içerek günü bitiriyorum. Her gün spor olarak jillian level1 yapıyorum. Aranıza katılabilir miyim?
Geçmiş olsun. Kötü bir şey yok dimi?bembeyaz türkiyeden herkese günaydın..totomun üstüne 3 kere düştüm işe gelebilmek için :)sabah 55.1 çıktım spor yapamadım düzenli ama birazda olsa yememe dikkat ettim..hayde kızlar herkes tartıyaa
yok yok iyiyim canım merak etme totom biraz sızlıyo oda normal :)Geçmiş olsun. Kötü bir şey yok dimi?
Merhaba canım. Ben gün içerisinde çok yürüyorum. Akşam da evde 40 dakika dans ediyoeum. Zumba vsMerhabaLamaziaa sporda neler yapıyosun, hedef kilon nedir, seninle yakın kilodaymışız?
Geçti mi canım şimdi nasılsın ?Hiç rezene çayı almamki. Çocukluğumda çok içerdim, tiksindim diye sonradan almadım hiç
Geçmiş olsun canım bir şey olmasın da Allah korusunbembeyaz türkiyeden herkese günaydın..totomun üstüne 3 kere düştüm işe gelebilmek için :)sabah 55.1 çıktım spor yapamadım düzenli ama birazda olsa yememe dikkat ettim..hayde kızlar herkes tartıyaa
Bence de regl şişkinliği geçince gör sen tartıyıGünaydın kızlar. 62.9 çıktım. Dün 62.6ydım. 300 gram alacak bir şey yemedim hepimizin tablolardan gördüğü üzereReglim gecikti 3 gün ona yoruyorum. Diyete tam gaz devam
Sıkma canını en kısa sürede gidecek İnan yeter ki bismillah de başla gerisi çorap söküğüGünaydinlar arkadaslar
Tartiya ciktim hayatimin sokunu yasadim Ilk deva Bu kiloyu gördüm kendimde
Boyum 1.67 Kilo 67.1
Evet insalah ..Sıkma canını en kısa sürede gidecek İnan yeter ki bismillah de başla gerisi çorap söküğü
Neden acele ediyorsun ? Özel bir gün filan mı var ? canım düzenli beslensen daha iyi olmaz mi ?Evet insalah ..
Kahvemi iciyorum sonra kahabaltimi hazirlicam ...
Ondan sonra yarina sabah kadar yemek yok ..
tek yesil elma yesil cay
Yok hayir özel bisey yok ne olabilir zaten Bu corona oldukca... Sadece o kiloyu gördüm sok oldum kendimeNeden acele ediyorsun ? Özel bir gün filan mı var ? canım düzenli beslensen daha iyi olmaz mi ?
Acele etme O zaman canım böyle 1 ayda verirsin belki ama düzenli beslenir Ve spor da eklersen yine 1 ayda verirsin kas kütlen de artar böylece ve bir yeme düzenin oluşmuş olur böylece kilonu koruyabilirsin öbür türlüsü daha zor İnanYok hayir özel bisey yok ne olabilir zaten Bu corona oldukca... Sadece o kiloyu gördüm sok oldum kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?