- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.011
- 598
- 36
- Konu Sahibi britneyyyyy
-
Ben de sabah kavurmalı yumurta yedim dengelemek için akşam yağsız mantarlı tavuk sote yedim spor için çok halsizim nedense ama evdeki koku muhteşem 3 tepsi poğaça yaptım eşim için tabi ki ağzıma sürmedim çünkü ben iradeliyim (kendini gaza getiren Zehra14.GÜN BİTTİ. Kaçamaksız bir günü bitirdim. İştahım çok yoktu. Yine de ara öğünler vs yapmaya çalıştım. İlk defa iştah kesintisi yaşadım diyebilirim. Ama olsun. Yarın tartılıcam. Yeni bir hafta hepimiz için güzel olsunEki Görüntüle 2763156
Ahhh poğaça kokusuna bitiriyorum ya. Yanında peynir zeytin çay olsa da yesek şimdi. İradelisin tabi bee. helal sana devamBen de sabah kavurmalı yumurta yedim dengelemek için akşam yağsız mantarlı tavuk sote yedim spor için çok halsizim nedense ama evdeki koku muhteşem 3 tepsi poğaça yaptım eşim için tabi ki ağzıma sürmedim çünkü ben iradeliyim (kendini gaza getiren Zehra)
Sütlaç yiyorlar iki gündür bi de evdeki abur cuburları saymıyorum bileAhhh poğaça kokusuna bitiriyorum ya. Yanında peynir zeytin çay olsa da yesek şimdi. İradelisin tabi bee. helal sana devam
İşimiz çok zor ya valla şu boğazımızı tutmamız bile bence taktire şayan. Ben gurur duyuyorum bizle. Sonunda biz kazanıcaz inanıyorumSütlaç yiyorlar iki gündür bi de evdeki abur cuburları saymıyorum bile
Herkes keyfine göre diyet yapıyor canım ortak diyet yöntemi kullanmıyoruzSelam arkadaslar ne diäti uyguluyorsunuz
Benide araniza alirmisinizHerkes keyfine göre diyet yapıyor canım ortak diyet yöntemi kullanmıyoruz
Gel tabi canım buyurBenide araniza alirmisiniz
Kaç kilosun canım gerçi yarın tartı bildirimi yapıyoruz da hedefin kaç ?Yarin basliyorum diätime...
Gegen sene elma Diäti yaptin bir haftada 5 Kilo verdiydim.. simdi coronadan yedim yedim oturdum sisdim
Herhalde 67 kiloyum sabah tartilcam hedefim 55 insallahKaç kilosun canım gerçi yarın tartı bildirimi yapıyoruz da hedefin kaç ?
Neden canım ?Benim gene çok karnım ağrıyor.
İnşallah canımHerhalde 67 kiloyum sabah tartilcam hedefim 55 insallah
Kac kisisiniz burda ..İnşallah canım
Düzenli gelen 4-5 kişiyiz canım aslında sayfa sahibesiKac kisisiniz burda ..
Bu arada beni araniza aldiginiz icin tesekürler
He anladimDüzenli gelen 4-5 kişiyiz canım aslında sayfa sahibesibritneyyyyy de ben onun adına yazmış bulundum
Bilmiyorumki. Tek tahminim babam havuç ve turbu rendelemiş içine sirke ve limon katmış. Ondan yedim. Sirke yüzünden sanırım. Çok ağrım var. Regl bitmek üzere onun ağrısı olamaz bu kadar kötü. Ders bile çalışamadım ağrıdan şimdi yatağa girdim.Neden canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?