• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

24 yeni yıl diyeti:) 2021 e hafiflediğimiz kadar hafif girelim

Eveet çok güzel bir hareket ama düşününce normal istediğim kilomdayken bi çikolata benim için kaçamak olmayacak ama yinede vicdan azabı çekicem.
En azından sabit kiloda kalmayı başaracaksın. Sonuçta bize kilo aldıran bugün kaçamak yaptım yarın kontrol ederim deyip ertesi günde kaçamak yapmak dimi? Belki de ben böyle düşünüyor da olabilirim.

Kızlar Günaydın ne var ne yokk ?
Ben gene dün gece kaçamak yaptım. İyi giden yoldan çıktım, patika yola girdim. 77.3 gördüm. :mad::kızgın:
Hemen şımardım.
Günaydın canım ben de bugün çok uyuşuğum spor yapacaktım sözde yapamadım çay içiyorum sen napıyorsun akşama ip atlarım belki
Havaların etkisindendir belki canım. Burada da hava çok soğuk. Kar soğuğu var ama yağmıyor. Ben de KPSS çalışıyorum. Sıkma sende canını.

Kızlar Günaydın ne var ne yokk ?
Günaydın ben de bugün sabah kahvaltısında sucuklu yumurta ve ekmek yedim pişmanım ama bunu yakmak için uğraşacağım, tatlısızlık zor değildee ekmeksizlik zor :D

Şuan kiraz saplı çayımı yudumlayıp, sınavlara çalışacağım. Kar fena yağıyor ama çıkarsam donarım ondan evde duruyorum şimdilik :KK16:

Ben gene dün gece kaçamak yaptım. İyi giden yoldan çıktım, patika yola girdim. 77.3 gördüm. :mad::kızgın:
Hemen şımardım.

Havaların etkisindendir belki canım. Burada da hava çok soğuk. Kar soğuğu var ama yağmıyor. Ben de KPSS çalışıyorum. Sıkma sende canını.
Hadi geri vites lütfen birkaç gün karbonhidratı kes ve şekere bay bay de bak nasıl gidiyor
Allah zihin açıklığı versin canım iyi yapıyorsun

Günaydın ben de bugün sabah kahvaltısında sucuklu yumurta ve ekmek yedim pişmanım ama bunu yakmak için uğraşacağım, tatlısızlık zor değildee ekmeksizlik zor :KK70:

Şuan kiraz saplı çayımı yudumlayıp, sınavlara çalışacağım. Kar fena yağıyor ama çıkarsam donarım ondan evde duruyorum şimdilik :KK16:
8526608B-5F1D-4A5A-8CF4-8F4908B5A16C.jpeg

Neden cağnım aslında çok mantıklı konuşuyor da saptırıyorlar hep kadının söylediklerini
kendi mesleki alanında konuşmak yerine gıdalar hakkında yanlış şeyler söylüyor o yüzden sevemedim canım he doktor olduğu için bildiği vardır diyoruz ama gıda konusunda bilmiyor maalesef :63:

Ben aralıklı oruç 18 saat açlık 6 saatin başında ve sonunda iki öğün sonrasında kalorisiz içecekler şeklinde
Bende şuan 16-8 yapıyorum, dediğn gibi kalorisiz içecekler ve sağlıklı besleniyorum. Evdeki tartıya göre 1 kilo gitmiş 1 haftada. 2 hafta sonra diyetisyene tekrar gideceğim ölçüme göre inşallah vermişimdir o zamana kadar. :nazar:

14.GÜN BİTTİ. Kaçamaksız bir günü bitirdim. İştahım çok yoktu. Yine de ara öğünler vs yapmaya çalıştım. İlk defa iştah kesintisi yaşadım diyebilirim. Ama olsun. Yarın tartılıcam. Yeni bir hafta hepimiz için güzel olsun 💐💐
9A29F436-9638-48DA-83C3-C0B3F5D56B46.jpeg

Back